Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

nushulica, io stau cu matza in casa bot in bot si n-am imunitate. Toxo nu se ia neaparat de la pisici. Iar de la pisici o iei daca ii schimbi nisipul, sau daca te zgarie. In general pisicile care stau in casa nu au. Au cele care papa din gunoaie sau care papa soricei. Toxo poti face si daca papi carnea nefacuta sau daca nu speli bine legumele. DEci pisica... nu neaparat.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neata burtici,
Ce bine ca ne servesti cu ceva Anca, ca nici n-am avut timp sa mananc inainte sa plec la scarbici , ma trezesc greu, imi place sa zic ca nu ma lasa Mikul sa ma trezesc mai devreme
Dar ce zic acum chiar asa e...mama nu ma lasa sa iau hainute si sunt asa frumoase si imi plac asa mult..., dar i-am luat un biberon, niste tetine si o paturica , am pacalit-o pe mama
Fetele care iau utrogestan, va inteleg am luat si eu si parca eram beata , tot timpul ametita, la 8-9 seara adormeam si daca incercam sa mai stau treaza era grav...nu puteam sa gandesc parca, abia ma ridicam din pat. La mine chiar aveau efectele alea din prospect, bine ca am scapat de ele

Va pup si va mai scriu astazi (nu e sefa la munca )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

nushu [pup] .Cam atatea kg am luat si eu.Nu cred ca e vreo problema,fiecare organism are ritmul lui.In legatura cu alcoolul si eu am mai baut bere,ca mi-e o pofta ....Am incercat fara alcool ,dar nu e la fel de buna.Bine acuma sa nu credeti ca beau in fiecare zi .Asa de sarbatori am gustat si eu,dar vorba ta am baut dintr-o inghititura parca era apa.
Cate saptamani ai??Ca sa ne putem da cu parerea legat de miscarile lu bb?
Monica,Anca,la fel va doresc si voua!!

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

monica merci de raspuns totusi iti dai seama ca imi fac griji...o sa vb si cu dr sa vad ce zice oricum raspunsul tau m-a incurajat un pic si acum ma gandesc ca n-oi fi chiar eu cea care declanseaza toxo de la o pisica

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by andy.p

nushu [pup] .Cam atatea kg am luat si eu.Nu cred ca e vreo problema,fiecare organism are ritmul lui.In legatura cu alcoolul si eu am mai baut bere,ca mi-e o pofta ....Am incercat fara alcool ,dar nu e la fel de buna.Bine acuma sa nu credeti ca beau in fiecare zi .Asa de sarbatori am gustat si eu,dar vorba ta am baut dintr-o inghititura parca era apa.
Cate saptamani ai??Ca sa ne putem da cu parerea legat de miscarile lu bb?
Monica,Anca,la fel va doresc si voua!!

20+

vineri fac 16s

bere eu beau des dar m-am impacat cu cea fara alcool si am stoc pentru cand ma apuca poftele

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Felicitari pentru cele 16s si la mai mare.Trebuie sa incepi sa simti falfairi si acela e bb

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nusha, multumesc A mai crescut burtica, am sa fac niste pozici noi zilele astea sa ma mandresc cu ea
Legat de , un incident izolat nu are cum sa-i faca rau lui bebe, stai linistita. De revelion am baut si eu sampanie, nestiind ca sunt si nu s-a intamplat nimic. Consumul curent sau abuzul de alcool dauneaza intr-adevar, dar evident nu e cazul nostru.

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca da te inteleg ca ti-e teama cu utrogestanul daca ai patit asa dar sincer nu vad ce legatura poate avea el cu contractile dar iti inteleg teama si in cazul asta probabil ca nici eu nu l-as intrerupe.Mai vb totutsi si cu dr!

Nushulica nu se ia toxo daca pui mana pe o pisica,stai linistita.De fapt toxoplasmoza pisica o are in excremente si banuiesc ca nu ai pus mana pe excrementele ei nu??Hainute am luat si eu cateva in culori neutre ca nu o sa-l imbrac pe LUca numai in albastru dar imi e asa drag sa cumpar!Merci!

Andy felicitari pt semnatura!

Monica
stiu caruciorul ,la acela ne hotarasem si noi,si chiar cel cu verde imi place tare mult,nu mi se pare asa aprins.Mai exista pe galben dar ala chiar e aprins si cu albastru inchis si bej si rosu cu gri parca.E f misto si rezonabil la pret.Dar noi caruciorul o sa-l comandam in Italia si o sa ni-l aduca un prieten cand vine in tara,l-am vazut pe un site la ei si mi-a placut f tare,la noi in tara nu se gaseste marca aia dar daca tot vine cineva de acolo si ni-l poate aduce am zis ca merita efortul.De unde ai luat salteluta de infasat?m-am uitat si eu dupa una dar nu am gasit.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

20+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Moni intra pe site la chicco si vezi acolo toate culorile de carucioare din modelul acela si ai sa vezi ca la ei e mai scump ca in carrefoure sau cora dar ca sa vezi culorile.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

20+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

nushule daca nici nu ai pus mana pe ea, cu atat mai mult nu ai de ce sa-ti faci griji. Dar pentru siguranta ta, intreaba doctorul. Si eu ma gandeam sa mai fac o data analizele si toxo si listeria ca n-am imunitate. Asa pentru siguranta mea.
Eu stiu sigur ca matza mea e curata si plus ca nu ii dau nimic crud sa manance.

DEspre kg, si eu am pus numai 4 pana acum si sunt la jumatea sarcinii. Si eu sunt dolofana de fel, ma asteptam sa iau mai mult si de aici si paranoia. Dar normal se ia intre 10 si 14 kg in sarcina.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput