Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

musette, nushu, stiu ca sunt mai multe culori. Am intrat si la ei pe site si m-am socat cand am vazut ca e vreo 1200 ron la ei (probabil in cora dau multe si fac reducere ma gandesc eu)
Am o prietena care are asa si e rosu cu gri, cam asa as fi vrut si eu sau ceva pe albastru inchis oricum sa fie usor de intretinut
Ma gandeam si eu sa cumpar din Grecia cand plecam in iunie dar mai vedem pana atunci.

Musette, eu saltea de infasat am luat din Auchan. Este din aceea mai subtirica si moale. nu am luat din aceea tare pt ca nu se potriveste la masa noastra. Am dat 45 de ron pe ea. Avea si din cele tari cu vreo 80 ron. Depinde ce masa ai acum. Si vezi ca are si in cora si in carrefour. Eu o vroiam galbena precum patul si masa si nu am gasit in cora.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fetelor, caruciorul ala 3 in 1 de la chicco e foarte bun, au cumnatii mei si e foarte practic, au dat tot in jur de 10 mil pe el si e albasru inchis cu bej

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc pentru incurajari imi face bine sa vb cu voi ca eu singura imi fac mii de griji

mi-am facut si programre la dr pe luni la 18 numai bine o sa am 16s implinitesi pentru linistea mea , monica,o sa repet si toxo acum cand fac si TT...ma bucur sa aud ca ai luat numai 4kg pana acum deci sunt si eu in grafic, andy si tu la fel doar 3 kg...super o sa fim niste mamici sexy, sau...de acum urmeaza sa ne ingrasam mult nu-i asa??

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Moni asa as vrea si eu salteluta mai subtire nu din aceia groasa.Masuta de infasat e tot cam in genul cu a ta.In carrefoure si cora au vazut numai din alea groase care mi s-au parut prea mari.Ma duc in Auchan sa vad,merci!Ai putea sa-ti faci o idee de carucior si in Grecia ca astea cred ca o sa le gasesti mereu aici la noi nu cred ca se termina si poate de acolo iei ceva la fel de bun si mai ieftin.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

20+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

musette
Carucioarele acelea 3in 1 sunt ff practice,am avut si eu la Andy si l-am folosit de la inceput si pana nu a vrut sa mai stea in el.
Nushuvom mai lua in greutate ,acuma depinde de fiecare cat de mult,adica de organismul fiecareia.Eu cu Andy am luat vreo 13kg,dar asa e felul meu nu ma ingras oricat as manca.
Analizele de toxo si lysteria vreau sa le repet si eu ,tot asa pentru linistea mea sa stiu ca e k.
Moniasteapta sa vezi ce e si prin Grecia.Poate gasesti ceva mai frumos.

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata !

M-am trezit si eu acum la 10h00. Hihi! Si nici nu ma doare spatele deloc. Cred ca ieri a fost totusi o exceptie, nu cred ca incep deja durerile de spate si coloana.

A propos de baut, ieri seara am fost sa sarbatorim ziua de nastere a unei prietene, aveam asa pofta de niste vin, dar ...aqua chiara si iar apica. Asta este, deja am gustat duminica o gura de sampanie de Paste (fusese si ziua tatalui meu) si mi s-a dus gurita aia pana in calcaie, a terminat sotul meu cupa.

Nusha, nu te ingrijora de toxo de la pisica, ca doar nu ai schimbat tu nisipul. Mai periculoasa e salata care nu e bine spalata, de la restaurant, la asta sa ai grija!!!
Normal ca tu dormi bine Nusha, sarcina ta nu e asa avansata, si eu dormeam de la 10 seara pana la 10 dimineata pana acum o saptamana, mereu 12-13 ore /noapte si apoi si la pranz, dar de cand am facut 20 saptamani am inceput sa dorm 8-9 ore pe noapte, o sa vezi si tu ca mai tarziu cand creste burtica o sa dormi mai putin. La mine au aparut schimbari pe ici pe colo la jumatatea sarcinii.

Laura, felicitari pentru schimbarea semnaturii! La mai mare! Yuppy!!!

Si eu caut o pereche de pantaloni negri care sa imi vina ca sambata merg la un dinner party la Novotel organizat de francezi. Suntem invitati, vor si ei sa ma vada si nu pot merge in jeansi. cred ca gasesc ceva azi sau vineri. Sper!!!

Anca , eu zic sa renunti la utrogestan definitiv. Acum vezi si tu ce zice doctorul! Ma bucur sa aud ca ti-a mai crescut burtica, sa pui pozici! Abia astept sa creasca clubul burticilor mari. Aseara s-au minunat toti prietenii de burtica mea. Si eu mama, mama ce ma mai mandream, ma tot mangaiam pe burta!

Fetelor, ce frumos e afara!!! Mergeti la mare de 1 Mai!!! Sau ce faceti?

Mai nou, sotul meu ma pupa intr-una pe burtici si vorbeste cu fi-su! Ii spune noapte buna, buna dimineata, si vorbeste cu el...inainte doar facea pupici pe burta si asculta sa vada daca il aude.
Eu vreau sa ma antrenez sa ii pun mana pe burtica exact cand misca Luca, sa simta si el. Luca al meu misca de 15-20 de ori una dupa alta in interval de 5-6 minute, apoi iar pauza o ora - doua, si trebuie sa prind momentul bun. Am observat ca de fiecare data cand mananc sau gust ceva, Luca incepe sa dea si el din picioruse.

Va mult pe toate!

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

musette, pe unde stai? Salteluta ca a mea avea si in cora, doar ca nu avea galbena. Iar in cora parca era chiar 40 de ron

Aveti si voi dreptate cu caruciorul. Cel din Cora nu pleaca nicaieri. Ca si anul trecut aveau si la acelasi pret. Mai am o luna pana plec asa ca mai rezist [D:]

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva te-am.Ma bucur ca nu te mai doare spatele,poate ai dormit tu cumva si de aceea senzatia de durere.Si bb-lina misca cand mananc ceva ce e bun,de ex.chestii dulci,iar azi dimineata cred ca facea inviorarea asa tare se simteau miscarile.
Sotul meu vine repede cand ii spun ca misca dar inca nu a pucat sa simta .E smechera nu vrea,sau rusinoasa??

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Moni e mai aproape Cora decat Auchan.O sa dau o raita si prin Cora,merci!

Sotul meu l-a simtit pe Luca cand stam in pat ii iau mana sotului si o pun pe burtica si il simte dar daca sunt in alta camera si il strig sa vina sa-l simta Luca imediat se potoleste si nu mai da din nimic.Cred ca sunt smecheri!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

20+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna Eva . Ma bucur ca nu te mai doare spatele, din pacate ma doare pe mine acum , a inceput de ieri, cred ca din cauza plimbarii pe care am facut-o, vreo 2 ore de mers pe jos. Mi-am pus 2 perne sub fundic acum, ma doare si din cauza ca stau asa cu calculatorul in brate. Nici nu am dormit prea bine azi noapte, am cearcane pronuntate.

De abia astept sa vina ziua de luni sa merg la morfo fetala!

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput