Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
freshanana spune:
buna ziua si HRISTOS A INVIAT ! (ca am inteles ca se spune toata luna)
bun venit noilor burtici si tinem pumnii pt ecografiile de joi-vineri
am intrat doar sa va
si sa va urez o zi buna
ps: denisa nasti la "acea" faimoasa maternitate din cernavoda , cu un dr arab ? ca ma batea si pe mn la un mom dat gdul sa nasc la cernavoda dar mi se pare cam departe si nuj cum e acolo. dc te lasa cu mama peste noapte in camera sau dc e curat si nu sunt gandaci sau dc tb sa dau bani la asistente de fiecare data cd vreau ceva pt bb.
21+ 
puiutz
pui
EvaF spune:
Oooooooooooooo, fetelor, vad ca voi deja luati hainute pentru bebe, masa de infasat, salteluta!!!
Eu cred ca o sa incep sa iau una alta doar in ultimele doua luni de sarcina. Deja nu stim sigur ce facem, ramanem in Bucuresti (chiar daca ramanem ne mutam de aici unde stam acum si mergem in Baneasa, deci alta casa, trebuie sa mobilam camera bebe in functie de camera de acolo)sau plecam in Paris (ceea ce eu NU VREAU DELOC!!!!!).
Dar e bine ca atunci cand imi iau eu una alta voi deja veti fi experte! Ce bine imi pare ca aflu si eu mai multe de la voi, cum e cu carucioarele, etc.
Miruna (Muuh)
tu pentru mine esti un om de baza, esti sprijinul meu nr.1 in privinta cumparaturilor pentru bebe. Mi-au placut sfaturile tale pentru carut, le-am salvat intr-un fisier, sper sa fi langa noi si cand vom avea nevoie reala de o parere. Eu nu le am cu saltele, marsupii, etc si imi trebuie sfatul unei mamici trecute deja prin asa ceva.
Miruna, tu ai fost langa mine cu pareri pe care nu le voi uita niciodata cand eram trista si nu stiam incotro s-o apuc, ai sfatul potrivit si pertinent la momentul potrivit si asta nu se uita!!! Ba dimpotriva, asta da forta!!! Hai ca nu iti fac capul mare acum!
21+
Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
anca81 spune:
Si eu am nevoie de sfaturi legate de articole pentru bebe, n-am cumparat inca absolut nimic. Mamicilor experimentate, va rugam sa ne dati o mana de ajutor 
Burtica
21+
Carla Alexandra
clau_geo spune:
buna burticilor,
acum m-am intors de la control si dr.a zis ca, colul are 4,5 cm si ca e inchis, ca bb creste si ca i se pare ca a urcat un pic placenta
A zis ca sunt sanse sa mai sangerez daca va mai urca placenta si daca am dureri care nu cedeaza la medicamentele date sa merg la spital sa imi faca perfuzii, insa a zis ca spera ca in 2 saptamani sa ma lase sa mai si ies un pic din casa.
Despre durerea din partea dreapra de sub apendice a zis ca de regula apare din cauza ca uterul isi face loc si poate apasa pe diverse reminiscente de la operatia de apendicita. Sa iau no spa si sa stau linistita.
Problema mea a fost ca noaptea trecuta dupa ce m-am dus la toaleta am avut niste dureri de buta fara contractii si de spate exact ca la ciclu.Nu au cedat decat dupa vreo ora dupa ce am luat no spa forte. A zis ca dac mai apar dureri de acest gen care nu cedeza la medicamente sa merg la spital. Sper totusi sa nu mai apara....
Asa ca daca aveti simptome asemanatoare poate v-am mai lamurit un pic acum.
Sa aveti o zi usoara si fara probleme
toate burticile.
19
mamica de ![]()
musettepink spune:
Clau Domne ajuta sa urce placenta si sa nu mai ai sangerari si dureri!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
20+
LUCA
anca81 spune:
Felicitari Clau_geo!
col de 4.5 cm inchis e super bine. Sa urmezi sfatul doctorului si sa stai in patut linistita, e cel mai bine pentru bebe 
Burtica
21+
Carla Alexandra
EvaF spune:
Bravo, Clau, ai un col fff lung, placenta urca, excelent! BRAVO! Ma bucur tare pentru tine. Sa treci cu bine peste acest episod! 
21+
Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
tzitziri spune:
Felicitari Clau, ce col lung ai
...eu nici inainte de a se scurta si de bebe nu l-am avut niciodata atat
.
M-am lamurit si eu ce e cu durerile in dreapta...multumesc ca ne-ai spus 
17+
freshanana spune:
aveti idee dc i-am facut rau lui bb ieri ca nu am mancat nimik ? eu nu am avut pana acum zile in care sa nu mananc nimik, dimpotriva. dar ma gd ca am ceva rezerve de unde bb sa pape (am slabit 3 kg intr-o zi !!! nu de bine)
am facut-o lata a doua zi de paste. am mancat 1 kg de cartofi prajiti cu branza. si dupa 3 ore vreo 15 sarmale cu paine. si mi-a fost rau ieri, imi mai e si azi. toate medicam ce le-am bagat pe gat le-am dat afara. ce as putea sa mai iau ca sa scap de senzatia de piatra in stomac pe care o am de 2 zile ??
ieri am luat no-spa, anghirol si carbune medicinal. toate le-am varsat la ratze
ma bucur pt tn clau ca ai vesti bune
21+ 
puiutz
pui
EvaF spune:
quote:
Originally posted by freshanana
aveti idee dc i-am facut rau lui bb ieri ca nu am mancat nimik ? eu nu am avut pana acum zile in care sa nu mananc nimik, dimpotriva. dar ma gd ca am ceva rezerve de unde bb sa pape (am slabit 3 kg intr-o zi !!! nu de bine)
am facut-o lata a doua zi de paste. am mancat 1 kg de cartofi prajiti cu branza. si dupa 3 ore vreo 15 sarmale cu paine. si mi-a fost rau ieri, imi mai e si azi. toate medicam ce le-am bagat pe gat le-am dat afara. ce as putea sa mai iau ca sa scap de senzatia de piatra in stomac pe care o am de 2 zile ??
ieri am luat no-spa, anghirol si carbune medicinal. toate le-am varsat la ratze
Eu zic sa nu mai faci excese din acestea, in nicio directie. Adica nici imbuibare dar nici infometare! Mananca normal, asa cat mananci de obicei!!! Eu asa mananc si imi e bine, bebe creste creste!!!Daca te simti grea mananca lapte batut, iaurt, sau niste salata verde goala, o sa vezi ca te simti bine apoi, dar NU TE INFOMETA!!!!!!!
21+
Luca SUFLETELPOZE
Never say never!