Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 21
anca81 spune:
Freshanana, incearca sa bei macar niste ceiut cu painica prajita, poate iti mai trece din greata. Nu cred ca i-ai facut rau lui bebe ca n-ai mancat ieri, si-a luat el tot ce-i trebuie din rezerve, insa trebuie sa iti revii.
Burtica
21+
Carla Alexandra
clau_geo spune:
Multumesc mult mult ca imi sunteti alaturi 

ma simt mult mai increzatoare ca va fii bine cand ma incurajati.
Acum credc ca o sa iau o pauza de somn deoarece noaptea trecuta nu prea am dormit si acum ma resimt.
Aveti grija de voi si de scumpii de bebei.
20
mamica de ![]()
musettepink spune:
Freshanana nu e bine sa faci excese de genul asta.Nu cred ca de data asta a patit bebe ceva dar in nici un caz sa nu mai treaca o zi fara sa mananci nimic.Nu e bine!Cu medicamentele nu stiu ce sa zic,mai ia un no spa azi si manaca ceva usor ,orice dar mananca ceva.Sanatate!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
20+
LUCA
CD27 spune:
Clau, ma bucur tare ca ai vesti bune 
freshanana incerca sa iti faci o limonada, apa cu lamaie si putin, putin zahar sau miere daca ai, poate te ajuta
Eu sunt plina de nervi, m-a enervat ingrozitor un coleg, simt ca mi s-a urcat sangele la cap cum se zice 
, sper sa ma calmez repede sa nu zic vreo prostie pe aici 
nushulica spune:
eva tu ai dreptate cu somnicul si asa e burtica mea e mai mica dar eu totusi sper sa dorm bine si mai incolo eu sunt rea tare de somn
daca nu ma odihnesc cum trebuie fac urat
deja am stabilit cu sotul ca daca bebe va fi plangacios vom face nopti albe cu randul ca trebuie sa dorm si eu
clau ma bucur mult sa aud vestile bune
col de 4.5cm inchis e super bine la mine ultima data era 4cm si dr tot a zis ca e bine![]()
freshana lasa deoparte excesele macar vb fetelor un ceiutz ceva cand nu poti papa...eu una cum ma trezesc mi-e foame de mor si prima masa e la 7-8dim si consta intr-un iaurt cu caise si fulgi de secara, ma ajuta mult la constipatie
eva stai linisti8ta cu lucrusoarele lui bebe si eu am luat doar cateva hainute , in primul rand astept sa vad ce e si apoi astept sa mai citesc sfaturi de la voi si de la mamicile experimentate ca sa nu iau lucruri inutile, ca toate sunt frumoase dar multe nu sunt utile
bebelushul
EvaF spune:
quote:
Originally posted by nushulica
eva tu ai dreptate cu somnicul si asa e burtica mea e mai mica dar eu totusi sper sa dorm bine si mai incolo eu sunt rea tare de somndaca nu ma odihnesc cum trebuie fac urat
deja am stabilit cu sotul ca daca bebe va fi plangacios vom face nopti albe cu randul ca trebuie sa dorm si eu
Hihi, Nusha, mai vb cand vine bebe! Si eu sper sa am un bebe care sa doarma noaptea 8 ore legat, am mai auzit cazuri din astea. O sa il si educ in spiritul asta, dar...totusi, cand o sa ii aud glasciorul marait in creierii noptii sunt sigura ca
. Nu stiu daca il las pe sotza-miu, cred ca merg imediat in camera lui bebe sa vad cum ii este, uit si de somn si de tot. O sa vezi si tu, mai vb atunci... cred ca suntem setate sa ne trezim la cel mai mic zgomot noi femeile mamici, nu?Acum, chestia este ca mie 9 hai 10 ore pe noapte imi ajung cu brio, desi inainte eram obosita si dupa 12-13 ore de somn pe noapte. Am alta stare interioara, mi se pare ca daca dorm mult imi irosesc perioada aceasta frumoasa dormind. Si cum deschid ochii, ma iau fluturasii, ma gandesc la bebe, eu zic ca e normal!! Vad cum ma schimb in fiecare zi, incet incet, si sunt sigura ca pana nasc schimbarea mea va fi spectaculoasa!
21+
Luca SUFLETELPOZE
Never say never!
_irina_ spune:
nushulica eu zic ca nu are rost sa fii paranoica cu toxoplasmoza. Eu am pisica de 3 ani, inca o mai am si nu am imunitate la toxo. Pisica mea are toate vaccinurile la zi, nu a iesit din casa si nu a mancat niciodata carne cruda. Dar daca nu ai imunitate nu ti s-a spus sa repeti analizele? Eu asa fac si in plus din cauza lui Katze iau si ceva pastilute.
Multa bafta, sa afli ce e bb.
Eu dormeam cam 6-7 ore pe noapte si nu puteam sa dorm deloc ziua. Nici acum nu pot dormi ziua, noaptea dorm ceva mai mult, dar nu stiu ce o sa fac cand apare bb si o sa trebuiasca sa recuperez ziua orele pierdute noaptea.
Eu nu am luat nimic, nici pentru bb nici pentru mine. Bluze am luat de la magazine normale. Am vzut si la un magazin de grvide ceva dragut dar mi s-a parut cam scump.
Ma duc din nou la plimbare, poate mai gasesc ceva interesant.
18+ inca 
freshanana spune:
multumesc pt sfaturi si idei
eu nu m-am infometat ieri, nu am simit senzatia de foame si o greata continua si un pietroi in stomac
azi am mancat bake rolls si am baut lapte. si as incerca ceva acru - gen salata de varza murata cu piper
sper sa imi treaca
21+ 
puiutz
pui
yubi spune:
Fetelor ,va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare : voi ati avut secretii maronii ,in perioada cand trebuia sa vina menstruatia?Aseara cand mi-am pus prima data Utrogestan ,mi-a ramas pe deget o secretie maronie si sunt foarte speriata pt. ca in ianuarie am avut un avort menstrual.Voi cate pastile de Utrogestan ati luat pt. sustinerea sarcinii?Testele meleIMG]http://i213.photobucket.com/albums/cc259/felyy/pozeteste-1.jpg[/IMG]http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png
4+
monica_dicut spune:
Fetele, se baga cineva sa faca stup nou? Io v-am zis ca ne-au restrictionat astia la serv si nu mai pot 

.
yubi eu am avut, dar au fost de la nidare. Adica si-a croit bebe loc acolo. Eu nu am luat nimic, nici utrogestan nimic. Doc a zis sa nu zgandar sub nici o forma. Eu nici nu am avut vreun avort sau pierderi de sarcina asa ca sansele ca bebe sa fie ok au fost maricele si fara hormoni.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO