Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

yubi,

si eu pe la 6 saptamani cand am pus un utrogestan am ramas pe deget cu ceva rosiatic.....si din cate s-a descoperit la control problema era de la col - il ranisem singura chiar daca incercasem sa fiu cat mai precauta.Nu trebuie musai sa te gandesti la ceva rau...nu incerci mai bine sa iei oral utrogestanul?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ce faceti fetelor??
YUBI eu nu am secretii maronii, dar in schimb ma dor sanii in perioada cand trebuia sa imi vina manstruatia, o fi normal??
Si mai am si eu o intrebare la voi, pe la cate sapt. incepe sa miste bb? ca nu mai am rabdare.....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Kllemi, s-a discutat de "n" ori la odisee cand misca bebe, vezi ca s-a arhidicutat si in capitolul acesta, citeste paginile anterioare. Ce trebuie sa retii, oricum, este ca nu exista regula generala!!!

Fetele, va invit, evident, la salata de rosii cu branza telemea!

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva

Pofta buna!

Eu azi pap din nou cartofi frantuzesti.

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Eva, ilia, musette, andreutac, freshanana mercic mult de galerie, mai avem putin pana vineri.
Monica eu am la 10 sau 10:30, trebuie sa ma uit ..poate te mai prind pe-acolo daca reusesc sa ajung mai devreme.
CD27 incepem si pentru tine galeria , vineri se anunta o zi cu vesti multe.
Bun venit axante2000, sarcina usoara!
denisa
Felicitari pt schimbarea semnaturii Laura, la mai mare!
nushulica stai linistita ca toxoplasmoza se ia daca intri in contact cu litiera, mai precis cu fecalele pisicii ceea ce nu cred ca a fost cazul . Si asa cum a spus si Monica pisicile de casa in general nu au toxoplasmoza. Uite aici un articol despre toxoplasmoza http://www.desprecopii.com/info.asp?id=843 . Alcool am baut si eu cand aveam greturi si nu puteam bea nimic, am incercat cu vin rosu cate jumatate de pahar, sampanie si chiar putina bere si n-a fost nici o problema. Pe urma am citit ca alcoolul din sange ajunge la bebe si ficatul lui il elimina mai greu si am renuntat desi doctorul meu mi-a dat voie sa beau ocazional. Nu-ti face griji, o gura n-are ce sa-i faca.
Eva ma bucur ca nu te mai doare spatele si ca ai reusit sa dormi. Cred ca a fost ceva in aer, si eu am reusit sa dorm mai bine astnoapte . De ce nu vrei sa pleci la Paris?
Anca de ce te-ai obosit? Ai grija cu spatele si poate poti sa pui calc pe o cutie sau o perna ca sa nu il mai tii in brate.
Clau geo imi pare rau sa aud ca te-a durut iar burta dar multumim pentru sfaturi, pentru mine sunt chiar utile. Colul tau e ff bine, dupa cum au spus si fetele. Doamne ajuta sa nu mai sangerezi!
Kllemi eu de-abia la 20 saptamani l-am simtit clar pe bebe, dar nu e o regula, poate ai noroc si il simti mai devreme.
Nici eu nu voi cumpara nimic pentru bebe, cel putin pana in saptamana 30-32, am eu asa o paranoia dupa ce am pierdut sarcina trecuta, daca se intampla ceva nu cred ca as suporta sa vad lucrusoarele lui bebe in casa.

20+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreea_and, cum te simti? Mai ai contractii? Calculatorul e pus pe o perna si am si sub fundic una, dar tot ma doare spatele. Ei, asta sa fie singura problema

Si o mica galerie preliminara pentru vineri:

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

yubi, eu am avut prima menstruatie peste sarcina de nici nu m-am prins ca sunt insarcinata
a doua luna am avut pete maronii, am luat utrogestan la indicatia medicului, 4 pe zi
din cate am inteles petele maronii nu-s fff de speriat, ci cele rosii sau roz ... la mine cele maro au trecut cu utrogestan
cel mai bine da fuguta si vorbeste cu un medic

kllemi, si eu sunt la fel de nerabdatoare ... si astept si cercetez in fiecare seara
fiecare avem propriul corp si propriu guguloi, care isi va face simtita prezenta cand va avea chef

17+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

EVA nu trebuia sa te superi ca vam intrebat , daca nu ai observat eu intru foarte rar, pt. ca sunt mai tot timpul la serviciu si cand am putin timp nu stiu ce sa va intreb mai repede si credema ca nu am timp sa citesc nici celelalte pagini......scuze

ANDREEA iti multumesc pt. raspuns, stiu ca nu este o regula, dar vroiam sa stiu si eu asa cu aproximatie....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andreea_and, si eu l-am simtit pe Luca tot la 20 saptamani fix, implinite! Ce dragut!! Tu nu prea ne-ai povestit cum misca bebe!
Mai scot si vineri agitatele pentru voi!

Legat de intrebarea ta, nu vreau sa merg la Paris pentru ca vreau sa nasc in Ro, in lb romana, vreau sa am prietenii romani langa mine, pe parintii mei, deja ma visez cu bebe in Herastrau, nu stiu...m-a schimbat asa mult sarcina, sunt fff sensibila, sentimentala, nu am chef de schimbari dramatice acum! Vreau sa pot manca oricand covrigi aburinzi cu mac daca am pofta, sa mananc sarmalele mamei mele, mai ales acelea in frunza de vitza pe care le face vara, ma rog...multe, multe!!! Poate o sa razi de motivele mele, vreau sa nasc puiul Luca aici, Parisul e agitat, nebun, am nevoie momentan de ceva liniste. Acum, sa vedem...

Edit: mai am un motiv fff puternic. De vreo trei ani in Franta e fff frig. A nins si acum in aprilie la Paris! Noi ne-am intors in Ro anul trecut in august, aici era cald, chiar foarte, acolo a plouat torential din aprilie pana in august (pana in aprilie a nins :))), cu mici exceptii pe care le numeri pe degete. M-ar deprima atata frig si ploaie in sarcina, in Ro e asa cald, imi place sa ies in parc, sunt o persoana solara!!!

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by _irina_

nushulica eu zic ca nu are rost sa fii paranoica cu toxoplasmoza. Eu am pisica de 3 ani, inca o mai am si nu am imunitate la toxo. Pisica mea are toate vaccinurile la zi, nu a iesit din casa si nu a mancat niciodata carne cruda. Dar daca nu ai imunitate nu ti s-a spus sa repeti analizele? Eu asa fac si in plus din cauza lui Katze iau si ceva pastilute.
Multa bafta, sa afli ce e bb.

18+ inca

Ce pastilute iei de curiozitate??

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

20+LUCA

Mergi la inceput