Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by yubi

Fetelor ,va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare : voi ati avut secretii maronii ,in perioada cand trebuia sa vina menstruatia?
Aseara cand mi-am pus prima data Utrogestan ,mi-a ramas pe deget o secretie maronie si sunt foarte speriata pt. ca in ianuarie am avut un avort menstrual.
Voi cate pastile de Utrogestan ati luat pt. sustinerea sarcinii?

Testele mele
IMG]http://i213.photobucket.com/albums/cc259/felyy/pozeteste-1.jpg[/IMG]

http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png
4+

Yubi nu vreau sa te speri dar eu la sarcina pierduta am avut o secretie maronie minuscula abia se zarea,si la fel am zis si eu ca o fi de la fixarea lui bebe,ca o fii de la menstruatie,am luat pastilute de utrogestan si a doua zi am avut avort spontan,eu zic sa fugi repede la dr si sa vezi de la ce este.La sarcina aceasta am luat 4 pastile de utrogestan intravaginal 2 seara si 2 dimineata.Mult succes sa fie totul bine cu bebe!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

20+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by kllemi

EVA nu trebuia sa te superi ca vam intrebat , daca nu ai observat eu intru foarte rar, pt. ca sunt mai tot timpul la serviciu si cand am putin timp nu stiu ce sa va intreb mai repede si credema ca nu am timp sa citesc nici celelalte pagini......scuze

KLLEMI, de ce crezi ca m-am suparat? Nu m-am suparat deloc, dar m-a cam mirat ce-i drept problema ridicata de tine tinand cont ca a fost rasdiscutata fix zilele astea, nu in alt capitol. Ma rog, a fost o neintelegere la mijloc, chiar nu m-am suparat deloc! Ma asteptam sa ne citesti, atata tot!

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

eva, la ritmul de aici, probabil ca nu e usor pt toata lumea sa citeasca tot ce se scrie...
kllemi, TEORETIC bebe se simte intre 16-20 sapt prima data, mai devreme la a doua sarcina, mai tarziu la prima
practic ... dupa cum spuneam... fiecare bebe dupa propriul stil si chef

17+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Multumesc ,fetelor, pt. raspunsuri Abia luni pot sa merg la un ecograf ,pana atunci nu pot sa fac mare lucru.Incerc sa stau cat mai mult in pat.Doctora mi-a zis sa iau cate 2 pastile de utrogestan pe zi ,dar am citit ca pt. mentinerea sarcinii este cam putin ,asa ca o sa iau cate 4/zi.Ea mi-a zis sa iau preventiv ,pt. ca ieri cand am vb. cu ea ,nu aveam secretia maronie.Secretia nu o am in permanenta ,iar cand se scurge utrogestanul ,secretia este alba ,nu este amestecata cu secretia maronie.Acum ,sper sa fie bine.Luni o sa vad ce imi zice la ecograf http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eva mi-ai facut pofta de salata , cred ca ii dau naiba pe astia de la munca si ma duc sa pap. Cat despre Paris...cat frig am indurat eu acolo in iunie anul trecut...noroc ca era perioada reducerilor si mi-am luat garderoba noua, inclusiv geaca pe care aici o port toamna, acolo am purtat-o la sfarsit de iunie. Sa stii ca si cumnatii mei si-au schimbat domiciliu inainte sa se nasca bebe, locuiau in Belgia si au facut cale intoarsa in Romania, pana mai creste bebe , asa ca te inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by CD27

Eva mi-ai facut pofta de salata , cred ca ii dau naiba pe astia de la munca si ma duc sa pap. Cat despre Paris...cat frig am indurat eu acolo in iunie anul trecut...noroc ca era perioada reducerilor si mi-am luat garderoba noua, inclusiv geaca pe care aici o port toamna, acolo am purtat-o la sfarsit de iunie. Sa stii ca si cumnatii mei si-au schimbat domiciliu inainte sa se nasca bebe, locuiau in Belgia si au facut cale intoarsa in Romania, pana mai creste bebe , asa ca te inteleg.

Brrrrrr, exact asa este, frig si frigutz. Eu as vrea sa mergem undeva in sudul Frantei, Cannes, Saint Tropez, in fine, la ocean, dar...nu suntem miliardari. Deci...stam la soare in Romania sau sub ploaie in Paris, sa vedem...

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

MULTUMESC ZAMBETMIC,adevarul este ca nu prea am timp sa citesc totul, de ex. acum mai stau zece min. si plec la serviciu mai vin diseara la 10 si... atunci cand vin nu prea mai am chef sa stau pe odisee, pt. ca sunt foarte obosita....asta e... daca as fi stat si eu acasa ce bine ar mai fi fost, dar nu prea se poate.

Eva eu asa am avut impresia ca te-ai suparat, dara daca nu....e f bine....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

kllemi, nici noi nu stam acasa, doar fetele ce au probleme ... dar mai fentam serviciul si dam si cu un ochi si un raspuns pe aici pe la odisee

17+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

irina,andreea multumesc frumos pt ce mi-ati scris in leg cu toxo, m-am linistit complet si m-am si hotarat sa vb cu dr sa repet analiza

ma duc eu sa fac stup nou ca am chiulit mult timp

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

eu nu am specificat ca toata lumea sta acasa, doar ca eu nu mai am net nici la serviciu, pt.ca mi lau sistat boss-ii, iar cand vin acasa sunt foarte obosita si nu prea mai am chef, atata tot.....ma refeream ca ce bine ar fi fost sa stau si eu acasa.....ca sa fiu si eu la curent cu tot ce se discuta aici...... pe toate trebuie sa plec la serv.

Ave-ti grija de voi si de bb-ii vostrii

16+

Mergi la inceput