Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anca, din fericire nu doare nimic...nici umflatura....doare doar cand ma mai ridic din pat in partea dreapta jos....mai era cineva pe aici cu aceleasi simptome....dar acolo chiar nu are treaba cu bebe.

Cum adica zona care se subtiaza?....adica se "stramteaza"? sa stii ca si eu m-am uitat serios pe poze cu anatomii feminine in detaliu si banuiesc ca asa trebuie sa fie inspre col...dar nu stiu la ce distanta este colul fata de unde avem noi acces cu utrogestanul...iar incepe paranoia ?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by anca81

Eva, felicitari pentru schimbarea semnaturii

Anca, multumesc la fel!

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Anis, felicitari pentru a treia fetita ...dar...trei?E o "statistica" cum ca barbatii is doresc baietei...dar al tau cu 3 fetite acasa cred ca e tare fericit!

O intrebare....de ce faci cerclaj?Preventiv?probleme cu colul?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Tzitziri, da, se "stramteaza". Pai eu am paranoia asta de mult insa mi-a fost jena sa intreb . Utrogestanul se introduce cat mai profund, acum na' cat poti ajunge cu degetul. Chestia e ca eu simt cum se ingusteaza acolo inauntru la un moment dat, iar inainte nu era asa .

Anis, felicitari pentru printesa

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

andreutzac relax. si la mine au cascat cativa ochii mari cand le-am spus ca il simt pe bebe in fiecare zi inca de cand a inceput saptamana 14. dar pur si simplu asa este si nu am nici o indoiala. sunt chestii din "antrenamentul" meu anterior care mi-au creeat o sensibilitate crescuta la orice fel de miscare. Dar stiu si alte femei care au simtit si putin mai devreme. Depinde mult si de self-awareness! Felicitari!

Adevarat a inviat!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

14+

Mergi la inceput

Anca, pai si eu am observat ca acum simt lucruri pe care nu le simteam....sau in fine, ca ajung unde nu ajungeam inainte....DAR...dupa logica mea daca inainte nu simteam colul si era scurt, acum daca simt "ceva" inseamna ca s-a....lungit?
Oricum zau daca mai vreau sa imi fac noi motive de paranoia....ar trebui sa "umblam" cat mai putin pe acolo...si eu pun utrogestanul si ies repede decat sa am motive sa imi pun toata ziua intrebari

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Tzitziri, habar nu am, nu cred ca s-a lungit, mai degraba ma gandesc ca greutatea lui bebe a facut uterul si implicit colul sa coboare si de aceea il simt. Adica asa ar fi logic. Oricum nu "umblu" eu pe acolo sa explorez, doar din necesitate cand trebuie sa pun utrogestanul.

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

alinushca, pe mine nu m-a mirat prea mult reactia celor din jur, dar nici nu m-a descurajat pt. ca mi-am dat seama ca nu avea ce altceva sa fie. M-am obisnuit cu corpul de gravida si am inceput sa cunosc senzatiile destul de amanuntit. Ce ma uimeste e faptul ca in prima zi am simtit niste zvacnituri destul de puternice, iar apoi, periodic simt ceva mai finut, mai usurel.
Oricum, abia astept sa-mi vad bebelusul/bebelusa la eco

Andreea
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, haideti sa ma plang si eu putin.
Azi de dimineata m-am trezit cu dureri de spate. E prima zi, inainte ma durea spatele doar cand mergeam mult pe jos! Asa ca ...incepe durerea de spate
Si noaptea dorm din ce in ce mai greu, ma perpelesc, ma agit, incep sa simt grea burta! Nu mai dorm 12 ore noaptea ca inainte, vad ca dupa 8 ore maxim 9 ma trezesc (si orele astea cu treziri intermitente), in fiecare saptamana imi scade ratia de somn. Oare ma indrept spre insomnia specifica sarcinii?

In rest, Luca nu sta nici pe vezica (asa cum face Carla, scumpa de ea :))), nici pe altceva, este asa de atent cu mine pana acum, misca atat de delicat, ca si cum s-ar intoarce de pe o parte pe alta, , mai da usor din picioruse, dar il simt ca pe o adiere. E un bebe bun pana acum, misca mereu dar fara sa ma deranjeze deloc. Tinand cont ca acum are 400 grame si peste 25 cm, eu zic ca e un BB fff cuminte! Sa vedem mai incolo...

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Eu nu ma pot plange inca de dureri de spate, sper sa nici nu o fac, dar datorita faptului ca eram obisnuita sa dorm pe burta mi-e destul de greu sa ma acomodez cu dormitul pe spate sau intr-o parte, fapt ce-mi da uneori dureri de mijloc, datorita pozitiei de somn.
In rest, bebitul meu a stat vreo sapt si ceva numai pe vezica mea, de-mi venea sa-mi petrec ziua si noaptea numai pe WC.
Pt. moment am depasit aceasta "problema" si astept alte provocari

Andreea
17+

Mergi la inceput