Fetele din America (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Am intrat si eu sa va urez Paste fericit, cu multa sanatate si impliniri!

Si mai am cateva urari de facut
La multi ani sarbatoritelor Ciuf si Oana!
Felicitari din toata inima Ralucai, fetita cea isteata !
Felicitari si Elenei pt cetatenie!
Sanziana, vacanta cat mai placuta!

Miere, link-ul e cumva asta?
http://www.condimenteweb.ro/index.php?module=listaCondimentelor
L-am salvat cand l-a postat Andrada prima oara.

Ramona, m-a distrat foarte tare mesajul lui Alexandru si as zice sa il lasi sa il trimita asa, cred ca o sa ii placa si invatatoarei :)

Am si eu un anunt mititel de facut: Sonia mea, care are aproape 9 luni si nu vrea deloc sa mearga de-a busilea, ne-a facut o mare surpriza azi. S-a tinut de marginea patului cand am pus-o sa stea in picioare si la un moment dat a facut chiar cativa pasi! Sprijinita, e drept, dar nu ne-a venit sa credem.

Pupici si sarbatori fericite in continuare la toata lumea!

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Musetto, Alexandru trimisese deja mesajul cind l-am vazut eu!
Felicitari pentru Sonia. E asa frumos cum "descopera lumea" la virsta asta!
Alexandru n-a mers deloc in patru labe, se rostogolea. Pe cind sa se lamureasca cum e cu mersul asta, a deslusit cum e cu mersul in doua picioare. Pe la 13 luni.
Anuta a mers singura dinainte sa implineasca noua luni. De aia cred ca mai are un pic si se urca pe tavan!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Adevarat a inviat!!

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Hristos a inviat!
Ei, uite ca trecu si PAstele, a fost frumos si linitit, exact cum mi-l doream, am mancat si ne-am plimbat. sambata am dus copilul la muzeul dinozaurilor, se lauda ca ar fi cel mai mare din lume, ne-a placut, nu mai zic ce incantat a fost copilul si le-am luat exemplul si construit acasa intr-o piscina mica cu nisip si apa un "cuib" de dinozauri unde se poate el juca printre dinozauri si plamieri (l-am lasat afara evident).
www.apha.shutterfly.com daca vreti sa vedeti poze
felicitari pt pitici mergareti, fetite destepte si la multi ani sarbatoritilor. ciuf, las' ca te sarbatorim noi daca e nevoie.
o saptamana frumoasa
ps anamaria, cum e urechiua? ati reveni la programul normal?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Hristos A Inviat!
Bravo Soniei pt. aventura cu mersul!
Ramona, super dragut Alexandru!
Philip, ma bucur ca v-ati simtit bine de Pasti.
Oana, sper ca si voi ati petrecut bine, cu cozonaci si toate cele.
Sanzi, sper ca va prieste vacanta. Asteptam poze!

Si noi ne-am simtit bine, am fost la biserica dimineata si apoi la picnicul acela organizat de romani. A fost f. f. placut. Noi mai fusesem invitati, ca in fiecare an, si la o familie de greci, am vrut sa ajungem la ambele "chefuri", dar n-am reusit, nu ne-am dat dusi de la primul si cand am plecat se terminase celalalt. Mi-a parut rau ca n-am stat pana la sfarsit la primul chef.

Acum o luam iar de coada. Noroc ca vine vacanta in curand! Dar ne-ar fi prins si noua bine vreo doua zile libere, cum sunt in Romania:))

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hristos a inviat, la toata lumea...

Revin la servici cu "forte proaspete"...Alex si-a revenit din otita dupa o tura de antibiotice...cel putin nu mi-a facut febra aia uriasa care de obicei ne baga in toti sperietii posibili...a fost dus suficient de devreme la doctor. Eu am tras o raceala zdravana cu tuse, nas curs dureri de oase si ameteli. Sotul zicea sa stau departe de restul familiei ca sint "contaminated".

Cozonacul a fost cumparat. Mielul gatit noaptea la cuptor. Noroc cu mama care ca fost mai in putere si a reusit sa faca icrele si salata de boeuf. Ouale le-au facut copiii.

In special dupa maratonul de renovari am avut prima zi de odihna duminica (petrecuta in pijamale si sosete).

Faza draguta a fost la biserica. A fost prima slujba de Inviere a lui Alex (care adormea mereu pina la 12)...dupa ce am inconjurat biserica si preotul striga la poata "Deschideti usa sa intre..., etc" (de 3 ori), in linistea serii, la lumina luminarilor intreaba si Alex cu voce tare (si extrem de nedumerit catre indignat) "Dar de ce nu-i deschide odata usa sa intram inapoi in biserica?"

Ciuf LA Multi Ani cu intirziere si sanatate Evei.

Snee, sanatate si printesei si pofta mare la cozonaci.

Panteruza, sanatate sotului...mai bine ma duceam si eu in Germania sa ma vindec in 4 saptamini...ca eu inca trag cu mina mea si nici macar n-am avut surubele in ea.

Ramona, Anuta nu se dezminte...curajoasa foc, iar Alexaandru e un delicios.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Christos a Inviat!

Crismir, Simina si Mussete .

Sonia e tot mai mare, of ce repede trece vremea.
Ce frumos Alexandru sa se gandeasca el cum s o ajute pe teacher/ noi aici nu stim nimic: telefon, adresa, zi de nastere- totul e secret.

Ieri am sarbatorit Pastele la Disneyland, Doamne ce frumos a fost!!!

Si am reusit de am slabit si 2 kg, ha ha atata ne am plimbat...

Cateva poze din ziua concursului:
http://good-times.webshots.com/photo/2336085430098531596NecVyt

Ce or fi facut CamiM si Cenia? or avea beblasii in brate?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Am uitat de spelling bee...Nicholas tot a cistigat pe scoala pina cind i-au interzis sa participe (la noi prin eliminare - deci ramine unul singur). Profesoara a gindit "timingul" asa de bine sa mai iasa si copilul unui mamici din PTA ca deja nu mai era "suspense". N-a vrut sa se duca mai departe de scoala (n-are ambitie deloc, e ca ma-sa).

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Anamaria, sunt sigura ca asta e cea mai scumpa optiune(desi e foarte comoda) si de aceea i s-a oferit.Stiu astia ca atunci cand au de aface cu militari Tricare plateste tot asa ca indeasa cat mai mult in bill.I-au dat si carjele acasa, supplies de la spital pt ingrijirea operatiei si noi ne gandeam ca ce de treaba sunt, dar ne-a spus tipa de la Tricare ca nu au facut-o din bunatatea inimii ci au pus totul pe bill.

Eu sunt destul de down, inca, pt ca nu stiu sa conduc si nu am permis
Abia la anul ajung in State si atunci am zis ca invat si daca e ultimul lucru pe care il fac! Nu mai pot, imi e o ciuda pe mine de nu stiu nici cum sa ma mai exprim.
Acum simt cel mai tare ce nasol e sa nu conduc, trebuie sa ma rog de unii si de altii pt rides :(

Corinadana, felicitari, cu intarziere pt Raluca, super ca ati fost la Disney, dupa munca si distractie :)

Noi am vrut sa merem la Disney Paris de ziua lui Aidan dar sub nici o forma nu pot sa dau $1200 pe 2 zile!!E enorm asa ca erem la un parc de distractii aici in Germa, au si astia o gramada.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Panteruza...nu ma refeream la cost ci la faptul ca a mea mina nu a fost chiar in totalitate rupta (la radius am avut doar o crapatura) iar osul rupt fu prea mic si intr-o locatie prea ciudata sa am mina in ghips...numa daca nu se vindeca de la sine, abia atunci necesitam interventie chirugicala (scaphoid fracture)

Ma refeream la faptul ca totusi pe picior pui greutate eventual si ca a avut asa severa "injury". Deci incheitura mea e "parfum" fata de de glezna rupta cu 6 suruburi...

Chirurga la care am fost mi-a spuc ca orice fractura are nevoie de cel putin 6-8 saptamini pina vezi cu adevarat o imbunatatire...(nu mai spun ca acu' cind ploua o simt de mama-mama).

Anamaria

Mergi la inceput