Fetele din America (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Adriana multumim!!!

Scoala Ralucai (1200 copii) este condusa de o directoare (in poza) ff buna. Nu este discriminare, orice copil care invata este onorat. Si, toti copiii incurajati sa fie cat mai buni.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Asta fiindca ii fac temele constiincios Miau le!!!ha ha ha

Mergi la inceput

Pai nu?!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Petrecuram si noi Pastele. Ne-am adunat la niste prieteni si am fost in total vreo 45 de adulti si vreo 13 copii. Nebunie mare. Mancare la greu, bautura la fel. Ne-am organizat in asa fel incat fiecare sa aduca cate ceva, eu mi-am ales legumele, si am contribuit $10 pentru bautura. Vremea a fost superba si am stat pe terasa. Parca am simtit ca imi incarc bateriile. Imi batea soarele ala in spinare ca mai-mai ca ma lua somnul. La un moment dat a venit o familie de romani care s-au mutat de un an din Connecticut si au adus vin facut de casa. Nu va pot spune ce aromat si bun a fost! Masa damelor a avut grija sa prinda o butelcuta si sa ne destrabalam. Ce era la gura noastra, radeam numai daca vedeam degetul.
Copiii au topait pe trambulina din curte. Am stat vreo 6 ore. Erau terminati puii si eu la fel, ca tot am alergat dupa ei. Acasa zaceam in pat ca un greiere bortos.
Sambata, de ziua mea, am invitat niste prieteni si am comandat papica. am optat pentru barbecue. Tortul l-am luat de la Whole Foods, Tiramisu. Bun. Zau daca se merita sa te dai peste cap cu pregatirile. Nu iesi prea scump sa comanzi si economisesti mult timp. Fug ca sunt intr-o pauza la scoala.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

Hristos a inviat tuturor!

please, am si eu o nedumerire: tot am vazut scris "soo we moved " in loc de "so we moved" de ex. cum este corect, ca eu stiam ca este corect "so" not "soo"?

Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Anamaria, m-am exprimat eu in doi peri :).Voiam sa spun ca daca nu platea asig fara sa cracneasca poate i-ar fi pus si lui cast din ala cu vindecare in n saptamani dar pt ca e complet asigurat i-a pus varianta cea mai buna, rapida dar si scumpa, banuiesc.

Sunt foarte obosita, omul meu "handicapat" e ca un copil.Trebuie sa il servesc hand and foot.Tot imi spune sa ii cumpar un clopotel....eu oricum abia l-as auzi lol, mi-am facut azi programare,pt sapt viitoare, la dr sa imi verific urechile ca am impresia ca am dopuri ca abia aud uneori.Asa ca ziua mea va fi foarte glamorous, la doctor :(

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Ca sa vedeti ce diferenta uriasa, la preturile pe servicii, este intre Germa si US...schimbare radiator la masina in US $170 on average, aici 562 de euro!! E vorba de masina unui coleg de servici.

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Marilo, poate e vorba de "sooo" ca si cand ai spune "ahaaaa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Adevarat a inviat!

Am ajuns si eu la biserica duminica pe la pranz; cea din Hollywood era inchisa, si pe ea scria ca e biserica anglicana?! asa ca am fost la cea din Glendale, unde era petrecanie mare, masa pascala cu tot dichisul. N-am stat, doar am luat paste si au fost draguti sa-mi deschida biserica (care o inchisesera intre timp, terminasera cu slujba de dimineata si trecusera in sala de mese la petrecut) sa aprind o lumanare.

Seara au venit musafirii, a iesit foarte bine; salata de boeuf si pasca au fost in top :-) (eu sunt de coma, am facut pasca si o prajitura cu lamaie ca sa am 'salvare' in caz ca nu iese pasca; pasca a iesit super, prajitura de lamaie asa si asa cu mai mult timp in urma intr-un an m-am apucat sa fac sarmale si mamaliga, eu gandindu-ma ce complicat e sa faci sarmale si ce floare la ureche e mamaliga - sarmalele au iesit bune, mamaliga in schimb - plina de cocoloase). Ba am mai fost si laudata ce bine m-am gandit sa servesc salata de boeuf rece pe caldura de aseara (ieri au fost 40 de grade Celsius..) (eu de fapt nu ma gandisem, asa s-a nimerit, bine ca s-a nimerit bine ).

Lai

Mergi la inceput

Alta data Lai arunca malaiul in apa RECE de pe foc. Nu astepta sa fiarba!!! nu o sa ai cocoloase.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput