Fetele din America (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Paste fericit!
Sa aveti sarbatori minunate !

Felicitari RALUCA!...BRAVO!...sa-ti traiasca minunea de fetita CORINA!

LA MULTI ANI CIUF si OANA! si multe ...scuze de intarziere,eu apuc tot mai greu sa intru pe aici,pe DC de fapt

ELENA,bravo fata,felicitari pt cetatenie,vezi ca mie nu mi-ai dat de baut...te tin eu minte!

la toata gasca si sa auzim numai de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Paste fericit si imblesugat alaturi de toti cei dragi voua!

Si felicitari Ralucai, Corina! Bravo voua!!!

Felicitari Elenei pentru cetatenie, felicitari si La multi ani sarbatoritilor de toate virstele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mi-a mai venit inima la loc ca sint pregatita cit de cit pentru miine.
Stiam ca am uitat ceva, felicitari Elenalove!
Trebuie sa "share" si eu cu voi parte dintr-un e-mail trimis de Alexandru. Vorba voastra, m-am ris lol!
A nascut invatatoarea lui, ne-a trimis e-mai si asa incepe raspunsul lui Alexandru:
Dear Mrs. H,
I am so happy you had your wonderful baby. I hope it grows healthy and if you have any questions, please e-mail us. I am sure my mom will help you.

OK, mai are citeva perle pina la final dar asta e cea mai cea. Acu' eu ce fac? Ii scriu femeii? Ea a mai primit de-a lungul timpului niste felicitari cu mesaje originale. Ca mie nu-mi place sa-i dictez copilului ce sa spuna... Poate c-ar trebui?
Anyway, va mai descretiti un pic fruntile dupa atita bucatareala. Acu' ar trebui sa merg sa fac un pic de ordine. Of!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, Ramona e funny Alexandru al tau! Eu zic sa il lasi asa, invatatoarea o sa stie ca vine de la un copil si o sa-l ia ca atare.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andrada, daca ai timp, mai pune o data adresa site-ului cu mirodenii. Cand mi s-a stricat laptopul, am pierdut toate favorites si acolo gasisem multe retete interesante.

Multumesc!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Paste Luminat tuturor!!!!

Noi suntem in vacanta in Savannah!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Hristos a inviat!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Hristos a inviat!

Pace si lumina in suflete si in casa!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

m-am gandit sa va intreb pe voi, mamici de us, ca sigur sunteti mai in tema. vrem sa ii facem pasaport bebelinei care acum are 8 luni si sa aplicam candva anul asta pt viza de turist. stiu ca viza se acorda individual, asa ca ma gandeam ca mai bine ii fac pasaport separat (desi asta expira mai repede si costa mai mult). sau merge si daca o trec pe pasaport cu mine? eu am o viza j inca valida, insa va trebui sa aplic pt cea de tip b1/b2, sotul are deja viza b1/b2, insa ii expira pasaportul. asa ca , cel mai probabil, ne vom prezenta toti 3 ( stiu ca bebe se califica pt drop box) la interviu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Chiar daca ii expira pasaportul sotului tau, viza este valida. Pasaportul vechi va avea un coltz taiat si sotul va calatori cu ambele pasapoarte. La intrarea in US le va arata pe ambele. Am fost in aceasta situatie. Tu poti intra in US pe viza J1 daca mai este valida, desi nu stiu ce te intreaba la intrare, sa fii atenta cu viza asta. Cred ca trebuie sa ii faceti doar copilului pasaport si viza B1 (sau J2).

Mergi la inceput