Fetele din America (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am citit pe sarite rau si cred ca am scapat din noutati, dar... la multi ani Ciuf si Oana, felicitari Raluca si fug ca sint in urma rau de tot la bucatarie.
Paste fericit!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Am revenit de la cumparaturi

Corina, felicitari Ralucai!!

Alintaroma, tare bine suna ce spui tu :-)

Citind la voi de palinca mi-am adus aminte o faza de anul trecut din Brazilia, eram la o intalnire de sindicalisti si la pranz la pauza de masa, eu am scos sticla de palinca, le-am explicat ca este un fel de 'cachaca' (asta e taria lor) romaneasca - no, si s-au apucat sa paseze sticla de la unul la altul si sa dea pe gat, ca de, latini, si sindicalisti, obisnuiti sa bea, si io mai eram si singura femeie prezenta, si straina, asa ca s-or gandit ei sa ma impresioneze cat sunt de macho men si s-or facut cam rosu-verde-albastri la partea de dupa-masa a intalnirii or vorbit cam in dodii iar dupa aceea cat am mai stat pe acolo de fiecare data cand ma vedeam cu vreunul dintre ei imi amintea cum le-am compromis eu intalnirea cu palinca mea

De atunci sunt mai atenta invitatilor de maine nu le servesc palinca, in schimb am luat o Feteasca Neagra si o Tamaioasa de 'Prahova Valley' de la Jons, nu stiu pe ei cat o sa-i impresioneze, da' io abia astept sa beu

Eh, acuma la cumparaturi am fost, de povesti am stat, ma apuc de munca - mielule, pazea, ca viu

Lai

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Corina, multe felicitari Ralucai!! Tot asa sa o tina! Ce insemna "a speluit pe mana?"--nu am inteles. Deasemnea, ia povesteste aci ce finala e asta, cum se fac concursurile astea de spelling samd.

Andrada, vad ca am incurcat-o, trebuie sa pun fundu' la munca, ca fi-miu nu stie decat 4+3 Da' ce naiba nene, nici clasa I nu e, mai voiam sa mai lenevesc si io, da' m-a dat pe spate coreeanu' mic. Da' cand nene? La scoala nu pot si aia sa ii invete, tot io in doo ore cat is acasa? Cica asiatici au nu'sh ce retea/materiale speciale pt. invatat matematica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ciuf, Oana, la multi ani si multa fericire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

va urez un Paste fericit,cu bucate alese ,dar mai ales cu liniste in case si in suflet.!

eu am socri in vizita si nu am timp deloc .
oua in foi de ceapa?- se fierb normal ,dupa care se imbraca in foi de ceapa si si se baga in ciorap ,se leaga la ambele capete si le bagi in vopsea.bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona, Lai si Ruxij va multumesc mult mult!

Ruxij: am invatat o sa si scrie imaginar cuvantul pe mana cu degetele de la mana dreapta. In timp ce scrie fiecare litera o zice tare. Am vazut si eu la national spelling bee.
Stai linistita ca la varsta lui Bogdan nici Ralu nu facea mare lucru.E inca mic. Sa zic asa a pus carca dupa clasa a 1a.

Au avut 400 de cuvinte de pregatit. Mai nasol a fost cu numele de dinozauri Au avut prima tura in clasa. Cine a trecut de 3 ture de cuvinte a mers in finala.
Azi in finala au fost toti copilasii de a 3a care s au calificat din clase (sunt 11 clase de a treia in scoala).
Astazi directoarea le a dat 2 ture de cuvinte. Cine a speluit bine ambele ture a primit medalie. NU se merge pana la ultimul ramas ca sa i incurajeze. Le a dat cuvant, propozitie cu cuvant si iar cuvant. Ei trebuia sa l zica, sa l spell si sa l zica. Au fost coplasi care au speluit bine dar au uitat sa zica cuvantul la inceput... of of...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lai tare faza.
Corina, felicitari Ralucai.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Oana multumim.

Da' vreau si eu macar panglica de la medalie ca si eu am ascultat la speluiri de m a durut capul...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ciuf, Oana, "La multi ani!" si de la mine!

Si Paste fericit tuturor de aici!

"Glasuri mici de randunici,
Viorele si urzici...-" (poze)

Mergi la inceput