Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrada spune:
Inflatia e nerealista fireste. Vorbeste-i de pretul benzinei si al laptelui cind te-ai angajat si acum.
Seful mi-a dat dreptate.
Si i-am zis si ca vreau sa "go green" si sa lucrez de acasa ca-mi pasa de mediu,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
lai spune:
Oana, Ciuf, La multi ani cu tot ce va doriti!!
Honey, felicitari pentru GC!
Snee, nu fi trista. Nu stiu altii cum sunt, eu sunt de vreo zece ani pe aici si mi-e drag cat si cum pot sa tin din traditii, desi de multe ori nu prea am cu cine - si chiar aici pe subiect sunt americance cu mult mai multa vechime decat mine pe care le vad bucuroase sa pastreze din traditii. In orice caz, nu cred ca-i vreo regula, vreo corelatie vechime/traditii, fiecare cum simte si asta e.
Eu fac masa maine, o sa fim aproape zece persoane, eu sunt singura romanca si singura ortodoxa - nu intentionat, dar asa s-a nimerit. Cand am facut invitatia le-am zis ca e Pastele ortodox si sa vina sa guste mancare romaneasca - li s-a parut interesanta ideea, acu' sa vad cum fac sa fiu la inaltime ca bucatareala nu e unul din punctele mele forte
Daca va incumetati sa incercati mancare gatita de mine va invit si pe voi - Paste la Hollywood
Ma duc la cumparaturi, v-am pumpat si va urez Paste fericit si plin de lumina!
Lai
alintaroma spune:
Eu sunt gata cu treaba ... in casa miroase a sarmale (fierb acum) si a cozonac ... in mijlocul mesei troneaza smocul de lalele adus de husband la prinz ai mei sunt la plimbare iar eu mai arunc un ochi pe aici ... chiar am liniste si pace care merg asa bine la asa sarbatoare spirituala .
Oana asa e si fii-mea cu ziua, in vacanta de iarna cu siguranta si tare trista mai era dar am vorbit cu teacherul si ea a dus bomboane in ultima zi de scoala ...
Aici bate un vint turbat de te ia pe sus ...
PS Honey si eu am dat cozonac si pasca la vecina mea de jos ... plus un castronel de salata boeuf , ea e nemtoaica si ne intelegem tare bine si s-a bucurat, acum nu stiu ce-or zice americanii tai
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Hilde spune:
Ce frumos, Alintaroma! Pentru mine cred ca Pastele nu va fi niciodata ca cel de acasa, de la mama.
Ma gandeam sa vopsesc niste oua cu foi de ceapa dar nu stiu cum. Stie cineva?
corinadana spune:
Sunt atat de fericitaaaaa. Raluca a castigat Spelling Bee- finala si la Super quiz a facut 100%. Asta fiindca ii fac temele constiincios Miau le!!!ha ha ha Prima medalie a primit o azi de la spelling. Restul marti seara la Award Night.
Ce emotii am avut...si a trebuit sa le ascund bine de tot. In fata unei sali pliiine de oameni Raluca s a comportat ca si cand eram doar noi doua speluind si iar speluind. A fost singura care a speluit pe mana, a intrebat o directoarea de unde stie...
Ciuf la multi ani!!! Oana la multi ani (pe tine te felicitai si dincolo)!
Va doresc un PASTE fericit si tot ce e mai bun americancelor !si va doresc micutii vostrii sa va aduca astfel de bucurii! e minunat...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Andrada spune:
Bravoooooooooooooooo Raluca!!!!
Fata desteapta!
felicitari Corina!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Andrada
corina mama Ralucai
Andrada spune:
Ca ziceai Lia, fara muncit acasa nu ies rezultate ca astea.
A
alintaroma spune:
Felicitari Ralucai si mamei de Raluca!!
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
corinadana spune:
Multumim Alintaroma!!!
Raluca munceste mult! in scoala si acasa. Vrea sa fie doctor ginecolog...
corina mama Ralucai