Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 3
blackpanterro spune:
Paste Fericit!
Noi nu sarbatorim ca nu mai e atmosfera de pasti in aer ca nemtii l-au avut luna trecuta, soata e inca in spital, pana maine.
Eu nu mananc miel, am facut pireu cu snitele de pui si aseara am facut gumbo ca ne place la nebunie :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Oana_B spune:
Cafeluto, mersic mersic
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Hilde spune:
Ciuf, la multi ani!
Acum am citit despre emailul ala cu Johns Hopkins si cu cancerul. Ma si miram sa emita asemenea mesaje fara sa aiba multe studii. Nu trebuie luat ca adevarat 100% dar ceva adevar eu cred ca e in emailul ala, cel putin in ceea ce priveste prevenirea.
Eu sunt si cetatean canadian si m-am obisnuit, de cat locuiam in Canada, sa iau Health Canada website ca si ghidul meu in ceea ce priveste sanatatea si toate vestile astea. De obicei websitul este la zi cu toate miturile si zvonurile care apar. Acum canadienii baneaza majoritatea sticlelor de plastic pentru copii din cauza unei subs, bisphenol-a + avertizeaza pe situl lor impotriva folosirii plasticului in microwave: trebuie folosite containere pe care scrie "microwave safe" si, mai spun ei, poate e mai bine sa le eviti complet. Pentru ca nu se stie ce se va mai descoperi in viitor. Ei vor fi ghidul meu, forever. : )
http://www.nytimes.com/2008/04/19/business/worldbusiness/19plastic.html
Pe mine ma supara Missouri acum ca nu vrea sa eticheteze produsele lactate care provind din animale tratate cu hormoni. Ii doare undeva de sanatatea populatiei si au una din cele mai mari incidente de cancer din tara. Ca urmare nu mai cumpar nici o branza facuta in US. : )Le cumparam pe cele care vin din Eu. Parca in Eu era banata folosirea hormonilor de crestere in animale, nu?
Vad ca pe lapte (pe care bineinteles il cumpar numai in sticle de sticla: ) scriu ca nu provine din vaci tratate cu hormoni dar sunt obligati sa scrie de asemenea ca nu s-a observat nici o diferenta semnificativa intre cele doua tipuri de animale. :)
Hai sa trec la lucruri mai placute. :)
Va urez Paste Fericit si sa-l petreceti cat mai frumos.
Editez ca sa-i spun La multi ani si Oanei. Tot ce va doriti, fetele!
Hilde spune:
Adriana, sanatate sotului tau. Ai fost o mireasa foarte frumoasa. Din nefericire am vazut doar o fotografie. Imi cereau cont pe situl lor ca sa le vad pe toate.
blackpanterro spune:
La Multi Ani Oana si Ciuf!!
Uitati aici sarmale de Louisiana
http://www.onmyplate.com/vegetables.htm
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
Hilde, multumesc si multumesc :) .Din cate imi dau seama e o porcarie Snapfish
Hilde spune:
Fetelor, am uitat sa va intreb:
La voi s-au scumpit alimentele? Noi nu mai scapam fara sa platim cel putin $150 pe saptamana pentru doua persoane. Asta regulat, la cumparaturile pe care le facem saptamanal. La care se mai adauga si maruntisurile zilnice.
Trebuie sa fac renegocierea salariului la sfarsitul lunii si imi fac lista cu toate lucrurile pe care le fac in plus la lucru + vreau sa adauge inflatia care mi se pare mie ca are un ritm galopant. Ar trebui sa-mi creasca salariul cu cel putin 5%, doar pentru inflatie.
Ar fi prea putin pentru inflatie?
Mi se pare mie ca preturile au crescut de fapt cu 10%?
Andrada spune:
La multi ani Ciuf, Onel!!!!!!!!!!!!!!
Detalii, cum ati sarbatorit?.
Hilde si la noi s-au scumpit toate, am vorbit si cu sefu pe tema asta, adu in discutie fireste.
Sarbatori fericite la toata lumea!!!
hugs,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana_B spune:
Io n-am sarbatorit de nici un fel ca ziua mea cade de cele mai multe ori in post si de paste...talk about lucky, iar cand eram la scoala de era moda sa duci bomboane la colegi ziua mea era mereu in vacanta de primavara.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Hilde spune:
Andrada, as vrea sa-i printez o informatie oficiala. Ca daca eu zic x%, el o sa zica ca-i mai putin fireste. :) Eu gasesc o medie de 4% dar cred ca e nerealist procentul.
http://www.inflationdata.com/inflation/inflation_rate/CurrentInflation.asp