Fetele din America (107)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sanziana sa stii ca au clasa si de adulti. La spectacol au mai multe dansuri cumva pe grupe de varsta.
Vreau sa i cumpar si floare hawaiana din aceea ptr par.
Am sa inregistrez dar sunt AFON in a pune filmul pe computer...

Iuliana nu mi se par dificile ride urile de la Legoland ptr pustoaicele tale. Nu mai stiu altceva prin zona...

Philip si noi am vazut din greseala dansuri hawaiene si tare ne a placut. Atata finete... La clasa comenzile se dau in hawaiana. Cand ai ceremonia ptr cetatenie? eu pe 22 mai...

Va doresc un fericit Cinqo del Mayo (sorry daca am scris gresit)- azi la assembly toti copiii si teacherii dansau pe ritmuri hispanice!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Feicitari Anamaria!
Andreea, eu zic sa faceti cursul amindoi. Anuta a fost incintata la inceput, acum parca nu mai e chiar asa. Nu-i place cind ii baga sub apa. Nu plinge, dar se dezlipeste destul de greu de mine. Cred ca ajunge si la noi costumul azi sau miine, poate ajuta daca nu-i mai e atit de frig. Una peste alta e OK, azi se tot felicita singura ca a facut bine.
Asteptind-o pe Anuta am vazut un cuplu care parea sa aiba peste 80 de ani. Tare draguti au fost! Se tineau de mina tot timpul, le-a luat o vesnicie sa mearga cei citiva metri pina la intrarea in piscina. Dar dupa ce au intrat in apa, mama ce mai inotau!
Am mai vazut un tip handicapat, l-au scos din apa cu un soi de macara si l-au ajutat sa se puna in carucior. M-am gindit la batrinii si handicapatii din Romania si din multe alte tari, unde nu au posibilitatile astea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai il inscriu la soccer acusi :) da' ma gandeam ca ar fi fain inotul. nu-i vorba ca NU-i place apa, ci ca vrea cu mine ca sa se simta in siguranta.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Diseara mergem si noi la inot. Din pacate de azi s-a racit vremea si sunt doar 62F. Sper sa fim ok, daca nu pierdem 1 saptamana din curs pana se reincalzeste, nu de alta dar cursul e de la 5:30 PM, deci seara si racoare. Vroiam sa va intreb daca pe sub costumul de neopren mai trebuie sa ii pun chilotei?! Eu ma gandeam ca nu, logic ar trebui sa nu intre apa pe sub el, dar am zis sa fiu sigura.
Deci, se da costumul pe pielea goala?

Felicitari mamicilor pt noii prunci! Sa fie sanatosi si mancaciosi!

Ce alt magazin in afara de Target mai comercializeaza California Baby, ca am fost aseara la Target si nu aveau?! Daca nu, comand on-line, dar vroiam sa scap de shipping.

Multumesc mult de info,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Ce mi-ar placea si mie sa pot alerga macar 5 minute... 38 mi se par o vesnicie Felicitari, Anamaria!

Carmen, eu de la Whole Foods am luat California Baby (sampon, sunscreen, lotiune pt masaj). La Target nu am gasit, dar poate ca depinde de locatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Anamaria wow.... Felicitari mey.

Lai ti pun pe lista de vizitat, in aceea parte de viata care-ncepe cu pruncul doi mai independent... vine ea :)
Si da legat de poze... nici n-aveam in gand ceva sofisticat, ca nu am nici talent nici pretentii:))

Corina tu ne faci sa visam mey... dansuri hawaiene. Tu filmeaza ca te instruim noi cu pusul lui. Interesul poarta fesul :))

Carmen pe piele cred eu, adica asa l-am pus.

Trebuia sa merg la opera si no abandonai ca s-o busit pruncul pe trotineta... Daca vrea tot ce face sora-sa... Nas, buza si gingie... maraie, l-am verificat e ok. Mugurii dintilor definitivi ok... Dar se mananca ca-n primul an de viata... hmmm maraitul ca la nastere :))

Am facut cadou biletele de opera si luai altele pe 8. Daca nici asa nu ajung ma supar pe viata.

Noi suntem ocupati cu mutarea unor tone de pamant ramase prin curte, nu de alta, dar vrem sa aducem casa-n randul lumii :))
Singura fericire ultima a fost aceasta...la gradina botanica... http://bbg.org/exp/cherries/ Noi cu ochii dupa ciresi si copii dupa ce au vazut florile putin, s-au fericit cu tobe si ceai.

Ah si m-au zapacit cu cumparaturile de la scoala... yellow day, blue day, green day, costumat de cinci mai etc... Ba e cald ,ba e rece, sa ca fac cumparaturi duble... ma voi muta la mall daca vor continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Mesaj pt fetele din Washington DC sau cele care au fost pe acolo.
O sa trec o noapte prin Washington DC si am nevoie de o camer de hotel pt o noapte. Ce imi recomandati..voi veni cu masina din NY, dorm acolo si apoi a doua zi vizitez tot DC si apoi ma intorc in NY.
Ce hoteluri nu prea scumpe imi recomandati ceva la 100-150 USD pe noapte o camera pt 2 persoane.
Multumesc.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

incearca www.hotwire.com
au preturi bune si vezi si zonele in care sunt hotelurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ghiocel gata! m am plimbat si eu prin gradina. Doamne cat este de frumos...Stii cumva cum se numeste margaritarul/lacrimioara in engleza? Niciodata nu am vazut o pe aici si atat le iubesc.

Cum a fost cu inotul Carmen? V ati bagat pana la urma ca ieri a fost cam racoare.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Corina, cred ca margaritarul este Lilly of the valley. Visez sa am o curte plina cu florile astea, sa ma imbat cu mirosul lor.
Vin si eu cu o intrebare.
Luca (4 ani jumate) merge la gradinita 2 zile pe saptamana. In rest e genul de copil outdoor. Nu il pot tine in casa si pace. De cand cu vremea asta faina numai afara sta. Ai mei copii dau startul la iesit afara. Ei la 8:30 sunt prezenti in fata casei facandu-si incalzirea. Daca i-ati vedea ce fericiti sunt cand ies pe usa, sunt precum doua bilute care le dai drumul pe podea si merg in doua directii diferite. Cam asa ies ei pe usa. Unul hais celalalt cea. Cam greu sa te tii dupa amandoi. Luca nu e problema, dar dupa Eva trebuie stat sa nu iasa in strada. Nu ii intereseaza ca nu e nimeni afara sau ca e frig, ei bat strazile comunitatii, Luca sta cocotat in copaci (cu casca in cap)salutand vecinii ... ne stie lumea ca pe calul breaz. Mai ales pe bunici, ca de cele mai multe ori sunt insotiti de ei.
Luca vrea sa faca tot ce vede la baietii cei mari. El e un fel de gura casca, daca ma intelegeti. De multe ori nici nu e bagat in seama, dar Luca e insistent, precum scaiul, se baga in sufletul lor .
Tot ce fac baietii mari vrea si el. Aia sunt cu bicicletele, cu skateboard-uri, patine cu rotile. Cam astea sunt preferintele sportive ale lui Luca.
Am incercat sa fac lectii cu Luca si nu are rabdare. Stie alfabetul, recunoaste literele si le si scrie, aduna pana la 5 si numara pana la 20. Dar atat. Ca sa il pun sa imi scrie ceva recurg la tot felul de tertipuri, ba amenintari. Deci realizez ca pentru el nu e o placere sa il fixez pe scaun si sa ii dau sa scrie. Poate daca ar scrie din mers ar fi mai interesant . La gradinita mi s-a spus ca este foarte activ in clasa, participa si ca ii lucreaza mintea. Insa niste prieteni de-ai mei m-au intrebat cam cat timp petrec eu cu Luca la lectii. Bum. Bila neagra. Nu spun ca mi-e rusine. Oare sa ma ingrijorez ca Luca nu vrea inca sa invete? Sta la facut puzzle, la construit Lego sau cu cuburi, dar cand l-am pus la masa l-am terminat.
In alta ordine de idei, in we fuseram cu bicletele. Mi-a luat sotul de ziua mea un aparatel care masoara distanta, timpul, cate calorii arse, cate grasimi consumate. Ma mir ca inca nu am cazut de pe bicicleta, ca ochii imi sunt fixati numai pe aparatul ala. Luca merge cu 4 mile jumate fara nici o problema. Cot la cot cu mine.
Sambata am vazut animalele astea: caprioara, coiot, vulpe, veverite, rate si iepurasi. Astia din urma sunt cei mai periculosi ca pot sari direct in roata bicicletei si ii faci praf.
Gata am terminat mesajul. Poate ma ajutati cu sfaturi cum sa il implic pe Luca in activitati scolare.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput