Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 22
philip spune:
corina, uite aici lilly of the valley, eu mi-am si plantat in gradina, e floarea mea preferata:
http://www.shortcourses.com/naturelog/lilly-of-the-valley-01.jpg
philip&andreea
philip spune:
a, si cu ceremonia, pai inca n-am primit scrisoarea, nu stiu cand sunt programata, de aia nici nu pot programa concediul :( cand am primit scrisoarea, am si facut rezervarile pt california. yuhuhu!
philip&andreea
alintaroma spune:
Ciuf, eu zic sa il lasi in pace ca inca e mic ... just let him be o sa aiba timp si de teme de o sa te saturi inclusiv tu. Lasa-l sa copilareasca ca virgula cam de la kindergarten incep cu teme anyway ...
Iar de obicei sa stii ca virgula cam asa sunt toti copii (cel putin a mea fata asa e) se comporta diferit cu mine (isi permite multe , mai comenteaza , mai viseaza cu creionul in gura etc) fata de cum se poarta la scoala cu teachera(unde e cuminte, asculta , raspunde la ore si mai e respectoasa ceea ce i se pare deosebit teacherei ). Dar eu ma bucur ca e asa si nu invers .
Daca tii musai sa-l inveti cite ceva ia-l in joaca cumva cu ceva activitati ca tot sunt pe placul lui , de exemplu sa numere cit merge cu bicicleta sau sa iti spuna alfabetul si apoi sa take turns ... asta ca sa nu i se para ca numai el face.
Poate mai vin fetele cu idei .
Felicitari ca e asa un biciclist fata mea e maricica si cam lenesa nu tine pasul cu mine la pedalat iar cind merg cu ea cu extensia la bicicleta ma intors cu dureri de splina , asa ca in ultimul timp ea cu tata'su merg cu rolele si eu cu bicicleta ...
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
corinadana spune:
Ciuf lasa in pace copilu'. Are doar 4 ani si jumatate si deja stie mult prea mult ptr varsta asta. Sa nu ii creezi aversiune fata de teme daca tot insisti. Cum adica cat petreci la teme cu el?! dar e mic inca...
Ralu cand a inceput kinder (5ani) stia doar literele alfabetului. Atat! apoi a intrat intr un program de citit (fiindca recunostea literele; a primit carduri cu, cuvinte pe care pur su simplu le memora) si usor usor a inceput sa citeasca (citeam in fiecare seara cu ea urmarind cu degetul cuvantul citit). De socotit tot in kinder.
Alintaroma parca vorbesti de Raluca. Cu mine in fitze si figuri cu teacher/colegii mielut. Eu cred ca ele echilibreaza balanta cumva. Ce nu pot face la scoala (nu pot ptr ca asa le este firea in raport cu cei de la scoala) incearca pe spinarea noastra.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
honey79 spune:
Hey fetele.
Eu sunt un pic zombi. AJ al meu m-a facut sah-mat azi-noapte.De unde-o avea copilul asta atata energie???
A adormit cu chiu cu vai seara la 9:30 si apoi mi s-a tot trezit la 12, la 2, la 3:30, la 5,la 7 la 8..cand am renuntat in a mai incerca sa prind ceva somn si ne-am mutat in living-room.
Offf.
Ramona... a aflat sotul ieri unde va avea treaba. In Plano.
Acolo mi-a zis sa ma uit dupa Inn-uri,ceva.
Se pare ca a fost convins de colegi sa ne ia, spunandu-i-se ca e zona faina.
Stii ceva prin zona? Esti departe de zona respectiva?Mi-ar placea sa ... bem o cafea, ceva.
Fug ca a inceput sa urle iar.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
CRISMIR spune:
CIUF,hehehe,hai sa ne luam de mana,...cam asa e si al meu,doar ca are 3 ani jumate...si imi fac griji ca sa va fi si la 5...nu sta locului o clipa,se urca in copaci,fuge ,biciclete,trotinete,nu mai zic...sarituri de pe cele mai mari garduri...topoganul din parc e deja prea mic pt el,sa-l vedeti ca e in varful lui si lumea se mira,Doamne,copilul ala o sa cada...ce vorbiti,e pe sus de la 1 an jumate...asta e el,ce sa zic...eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme,sigur va sta si va invata cand va fi timpul...de citit/socotit va avea timp, dupa 5 ani...asa ca lasa-l acum sa alerge,ca de asta nu stiu cat timp va mai avea,...vorbeam cu SINZI intr-o zi si ii ziceam ",mai,eu pe al meu nu-l vad facand puzzeluri,oare cand va sta si el locului?!"si ea radea de mine,zice"o s avezi ca ,creste si vine timpul si pt alea"...acum cateva luni era discutia,ei uite ca asa brusc l-am vazut si stand,facand castele si puzzeluri...nu e fan lucrurilor statice,sa zic asa,prefera sa alerge si sa stea afara...dar deja vad schimbari... cred ca vor creste si vor fi ok...ma bucur sincer ca acum nu e genul care sa stea la calculator sau tv,ca are timp toata viata pt astea,
pt copilasii tai!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Yohoo Honey! In Plano locuiesc eu, musai sa ne vedem. Acuma important ar fi pe unde in Plano are treaba sotul tau. Zic asta pentru ca Plano e intins de la est la vest. Eu locuiesc in vest si ca sa merg pina in partea cealalta am vreo 20 mi. Anyway, eu zic sa stati pe aproape de noi. E un Extended Stay asa-numit "luxury", pentru ca are piscina si poate si ceva alte imbunatatiri. Daca tot o puneti de o vacanta macar stati undeva unde ai confort. La Extended Stay e mai bine, pentru ca ai bucatarie si ti-ar fi mai usor cu bebe (sorry ca te-a tinut treaza, asa m-a chinuit si Alexandru... citiva ani!).
M-am uitat pe internet si e cam $85 pe noapte. Mai ieftin e un Motel 6 (habar n-am cum e la astia), cu $50. Sint doua, mai aproape de mine e cel numit Preston Point. E bun ca locatie, sint multe magazine pe Preston daca ai nevoie.
Ciuf, lasa mai copilul! Stie multe la virsta lui. Matematica poti face cu el si in natura (trei copaci pe partea stinga plus trei copaci pe partea dreapta ).
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Siminaf spune:
Motel 6 pe aici sint si ieftine (intre $45-65/noapte), si curatele. Au cablu TV cu HBO, pool si paca si laundry (dar nu sint sigura). Acum nu stiu cum e Motel 6 pe acolo, dar parerea mea e ca Ramona are dreptate cu Extended Stay, daca au si bucatarie.
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Ghiocel gata! m am plimbat si eu prin gradina. Doamne cat este de frumos...Stii cumva cum se numeste margaritarul/lacrimioara in engleza? Niciodata nu am vazut o pe aici si atat le iubesc.
Frumos NYC...da stiu eu de ce il iubesc .
Exact cum a zis toata lumea Lili din vale... si am dar inca n-a inflorit. Nu stiu daca se cumpara. Daca da as cumpara si eu mai multi bulbi. Dar daca nu dupa ce se usuca se poate lua bulbul din pamant si transporta asa ca-ti pot trimite macar asa de samanta.... Noi stam langa padure, casa a fost in paragina s-avem numa weeds-uri adorabile: toporasi, branduse, lacramioare... si nici n-avem de gand sa dam cu ceva sa le omoare evident.
Honeymangaie puiul pe crestet de la noi. A invatat deja ce-i cel mai important: Mama care le rezolva pe toate Si sper sa nu fie cazul dar cu doi am acumulat vreo cinci ani in care n-am stiut ce-i aceea noapte -ntreaga. De vreo cateva luni dorm... si facem trei cu al doilea.
Ciuf si ai mey sunt p-afara mai tot timpul. Eu n-o duc la scoala zilnic insa si macar o data pe saptamana, ideal doua facem noi in plus si-ncet. Nu e recalcitranta. Dar daca-i intru peste programul de joaca cred ca as neferici-o rau de tot:).
ruxij spune:
Salutare! Mai trec si eu pe aici, sa nu ma dati disparuta!
Felicitari tuturor mamicilor!
Anamaria, felicitari pt. maraton! Wow! Sunt pe spate!
Ciuf, lasa baiatul in pace sa se joace, ce socoteli de acum?
Al meu vad ca nu prea mai are timp de joaca, dar din cauza activitatilor extrascolare. Inotul asta 1 ora, de patru ori pe saptamana ii papa tot programul de joaca. Dupa inot tb sa mancam si uite asa se face ora 8pm imediat. Vinerea mai are si pian la 4 si inot la 6.15. Doar lunea si in weekend se mai poate juca. Daca nu s-a jucat ieri, daca nu s-a jucat.... De la 5 la 8 numai golan prin curtile si casele altora a fost. :))
Si eu ieri am primit o veste f. buna de la National Science Foundation. Mi s-a aprobat inca un grant (al doilea) si m-am bucurat f. f. tare (se obtin EXTREM de greu si conteaza enorm la job), da' emotia f. puternica mi-a facut rau. Mi-a crescut tensiunea la 17 si am sunat la dr. ca am crezut ca am infectie urinara, ca am fost la baie din juma din juma de ora, dar de fapt a fost de la tensiune. Azi am avut-o 11.