Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 20
iuliana spune:
Corina, tu stai in LA sau San Diego? Aveam impresia ca stai in San Diego si ma gindeam sa abuzez cu niste intrebari la tine:). Vrem sa mergem la Disneyland la sf.lui mai si sa ajungem si la San Diego (Sea World, zoo/animal wild adventure si la Legoland) si sint pur si simplu derutata ca nu stiu ce si de unde sa incepem dupa ce plecam de la Disneyland.
Poate ma poate ajuta cineva cu niste info referitoare la un fel e itinerar, hotel etc. O sa mai caut si pe internet, dar e bine sa aflu si de la cineva in tema:).
Eventual sa aflu si daca mai e ceva musai de vizitat. Stiu ca plaja e f. frumoasa, dar cred ca mai mult de 2 zile poate 3 nu o sa stam in San Diego.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
musetto spune:
Cami, multumesc mult pt detalii . Din ce spui, pare sa fi fost mai usor decat la prima nastere. Imi dai si mie curaj sa merg inainte cu planurile mele :) E bine ca asistenta s-a oferit sa va faca poze. Noi am ramas doar cu un filmulet de 2 minute, imediat dupa nastere, ca nu ne-a dat voie sa filmam/pozam in timpul nasterii. Iar cum eu dormeam de drogata ce eram, nu am niciun fel de amintire. Mi-au placut pozele in care Sofia se uita curioasa la surioara nou-nascuta, cred ca asemenea momente iti umplu inima de fericire...
Corina, sa o filmezi pe Raluca la un dans dintr-ala, poate o vedem si noi :)
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
corinadana spune:
Iuliana din L.A. mergi catre Disneyland. Apoi pe 5 south mergi catre Legoland. Legoland ul este la 25 min de SanDiego. Restul ce vreti sa vizitati sunt in San Diego. Dar ptr Disneyland iti cam ia o zi si daca mergi in weekend e pacat sa pleci inainte de 9.30 pm. Atunci au artificiile care s minunate.
Apoi pe acest 5 South lovesti Legoland (e ff frumos si el- totul este facut din piese lego + raid urile ca la alte parcuri) si tot pe 5 ajungi in Sand Diego.
Eu locuiesc in L.A. Daca mai stiu ceva te pot ajuta cu placere.
Musseto am sa o filmez, pe 1 iunie au spectacol. Sper ca Raluca sa invete cateva din dansurile lor. Au costume hawaiene. E atat de delicat si tot ce este in cantec fetele au semne speciale (de ex: ploaie, iubire, vant, munti, fericit, suparat...) in dans.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
iuliana spune:
Corina, cred ca m-am exprimat eu gresit:). La itinerar ma refeream la locuri pe care merita sa le mai vad pe drumul de la Disneyland la SD. La Disneyland am fost si anul trecut, deci stim cum se ajunge, iar de acolo la SD avem harti electronice, deci nu-i bai.
O sa sarim Legoland-ul ca mi se pare ca fetele sint cam mici pentru rideurile de acolo. O sa mai asteptam vreo 2 ani.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
blackpanterro spune:
Andrada, parca tu ai pus linkul la warm belly swimsuit?, multam mult!! Acum l-am comandat, pare super si sper sa ajunga in timp sa il putem lua in Croatia.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
philip spune:
corina, e super dansul asta, chiar in week-end am vazut un spectacol la magazinul din baza. mai ce elegant si delicat se miscau fetele alea, pana si philip a stat nemiscat. f misto
ramona, cred ca m-am razgandit cu inotul, mi se pare inca fricos, nu stiu daca va vrea fara mine :(
philip&andreea
blackpanterro spune:
Andreea, poti sta cu el pana se obisnuieste.Eu as sta si voi sta cand vine timpul.La noi e asa cu tot, trebuie warming period la tot.Apoi cand prinde gustul distractiei se desprinde singur fara nici o neplacere.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
ocebine spune:
Felicitari la toate mamicile...proaspete si in devenire.
Intru sa raportez ca am alergat simbata...de la start la finish am facut 38 de minute (asta include si faza de inceput unde esti om linga om si abia poti pasii...dupa ce s-au mai "aerisit" rindurile, am prins viteza).
Duminica am "simtit" nitel...ca am stat mult in picioare...dar azi sint "in forma".
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
philip spune:
anamaria, felicitari, si mai zici ca nu esti ambitioasa :)
ca mai voiam sa zic cate ceva:
am primit banii de la bush, sotul ma intreba cum ii cheltuim, eu zic ca stau bine si-n cont pana ne hotaram. vrem sa mergem in california din nou, dar pt ca nu stiu cand ma vor programa pt ceremonia cu cetatenia nu pot planui nimic. am fi vrut sa mergem de memorial week-end, sa vedem.
adriana, plecati in croatia? super, vreau si eu vacanta. oricum la piscina la care am fost in w-e nu-l inscriu sigur pt ca nici nu prea mi-a placut, poate il duc in baza si am sa-i iau clase de la inceput, adica cu parent-toddler, ii place apa dar vrea sa fie mica si-i cam fricos, il vad eu.
noi am muncit la greu in curte, azi poate reusim sa plantam si ceva flori, pfii, ca grea munca mai e. philip abia asteapta "poop project" adica sa puna tat'su ingrasamantul natural (nu's ce-o fi inteles el, dar asta mi-a zis cum a facut ochi dimineata)
philip&andreea
sinzi_ana spune:
Anamaria, felicitari pentru maraton!!! 38 de minute e ceva!!! Bravo!!!
Andreea, v-ati luat casa pana la urma??? Ce flori puneti?? Daca nu ii place apa, incearca alt sport...
Corina, asteptam filmuletele de la dans...as face si eu un curs de dans (cu sotu de bratz, of courz, dar mai greu cu convinsu)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati