Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 17
ruxij spune:
Felicitari Cami!
Felicitari Cenia!
Felicitari Miere, sarcina usoara si bb sanatos!
Ramona, nu am inteles, Ana cantareste 3.8kg?
adriana spune:
Adica 8,3?
Cami, felicitari. Sunteti atat de frumoase, unde-s cearcanele?
Sa va traiasca, si Sofia s-o primeasca cu bine..
philip spune:
felicitari, cami. eu nu pot vedea decat poza de pe coperta albumului dar tot am vazut-o pe gagica. aceleasi urari de bine, cu bebe mancacios si sanatos. acu' astept sa vad si mamica dar cand ajung acasa.
philip&andreea
pumba spune:
noi suntem ingropati in zapadalalele mele s-au dus,stau acum, sub 12" de zapadabate un vant groaznic cu 40-50 miles /ora,br br br,parca ne pregatim de craciun.
cami- felicitari pt Sabina!sa te bucuri de fete!
ambele sunt nascute in mai ,intamplare sau planificare?
ciuf spune:
Fetelor, dar la subiectul nostru trebuie pus de un chef cu asa vesti .
Cenia si Cami, felicitari pentru proaspetii puiuti. Va doresc nopti cat mai mult dormite, laptic mult si copii necolicosi.
Corinadana, felicitari pentru Raluca cea dotata. Sa ai parte de cat mai multe evenimente ca asta.
Honey, sa iti traiasca micutul crestin. Este un finut.
Pumba, la noi ieri a fost o vreme de cacao. Cu o zi in urma am fost cu bicicletele, vreme faina, am iesit la pantaloni scurti, tricou, si ieri, pac, nor si zapada. S-a asternut imediat zapada. Ma uitam la bietii iepurasi care erau tare infrigurati. Mai aveam un pic si ii bagam in casa sa se incalzeasca .
Astazi, soleil. Scoatem iar fustitele, palariutele .
Ne venira banii de la Mr. Bush. Tare bine ne prind.
Anamaria, ce mai faci? ai terminat cu remodelarile? Ai lamurit baiatul cu "deschide usa..."?
Sanzi, ai pus poze de prin peregrinarile tale?
La noi, in comunitatea romaneasca au inceput oamenii sa petreaca cu ocazia implinirii a 50 de ani. Asa ca avem we la rand sa ne tot petrecem.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
musetto spune:
Cami, felicitari din toata inima pt Sabina Adriana!!! E o frumusete de prunc, sa va creasca sanatoasa si sa va umple viata de bucurii! Imi place si numele .
Cand ai timp poate scrii povestea nasterii in amanunt, am inteles ca ai avut cezariana programata. Ma intereseaza foarte tare sa aflu cum au decurs lucrurile pt ca la al doilea bebe (pe care il am in plan cat de curand ) voi fi si eu in aceeasi situatie. Inca o data felicitari si pupici intregii familii fericite !
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
musetto spune:
Tot eu, ca am mai citit din urma: Snee, multumesc si le doresc si eu multa sanatate puiutilor tai!
Lexi, multumesc si tie. Laptele ala a venit acum vreo 9 luni, dar niciodata nu e prea tarziu pt felicitari si asa o gluma buna Am ras cu sotul ...
In legatura cu salariile, stiu ca aici in State e obligatoriu pt unele organizatii guvernamentale sa faca publice salariile. La companiile private e alta treaba, fiecare companie cu politica ei. La compania unde am lucrat eu, de exemplu, mi-au si zis ca nu am voie sa imi discut salariul cu ceilalti colegi. Singurele salarii care erau facute publice erau cele de CEO si nu mai stiu ce ofiteri executivi.
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
cenia spune:
Fetelor,
Va multumesc din suflet pentru felicitari, sustinere si ca ati vizionat pozele.
primul copil mi-a fost alb ca brinza si al doilea e negru si cu par mult(fundita roz i-au pus-o cei de la spital cind i-au facut baie) ca toti ziceau pe acolo ca-s mexicana. hi hi!
Adiana: am vazut si eu puiul tau e un gras frumos. Sa te bucuri toata viata de el si realizarile lui. Multumesc pt sfaturi.
Cami: felicitari si numai binecuvintare de la Domnul iti doresc pt noul bebe. am vazut ce fetita durdulie, frumoasa si cu mult par ai!
iata ca mi-a venit laptele,acum am inchiriat o pompa de spital cica, ca nu il pot scoate, ma dor de mor.
fetele, inca o data multumesc. o vorba buna face mult.
philip spune:
sanzi, super misto acolo, si cata verdeata. api pe aici noi nu vedem verdeata decat acum primavara, apoi se usuca toti boschetii ca prea multi copaci nu sunt anyway...
philip&andreea