Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 18
honey79 spune:
Cami, felicitari pentru frumoasa gogoshica.
Sa creasca mare ,sanatoasa si frumoasa si sa va aduca numai bucurii.
Iar tie iti doresc laptic cat mai mult pentru frumusica printesica.
Cine stie sa-mi zica si mie ceva preturi la hoteluri/moteluri nu prea scumpe in Dallas ?
Sotul e trimis o saptamana la un curs , iar mie mi-e frica sa stau singura cu bebe acasa atata timp. Mai ales daca mai avem parte si de vreun thunderstorm sau tornado warning.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
adriuta spune:
Cami felicitari mamicule, arati super bine dupa nastere. Sa-ti traiasca Adriana(tiza mea ...), sa fie sanatoasa, cuminte, norocoasa si sa va aduca numai impliniri. Am vizionat si pozicile si e o dolofanica dulce. Am vazut ca surioara deja isi ia rolul in serios.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
sinzi_ana spune:
Philip, da...era foarte verde!!! De asta ne-a placut si noua!!! Oricum enorm de multe lucruri de facut cu copilul pe acolo...drumetia prin padure ne-a uns la suflet!!!!
Ciuf, ce iepurasi inghetara?? Aveti iepurasi prin zona?
Incep sa vina banii de la Bush?? Parca stiam ceva de iunie...acum ii dau mai devreme???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Andrada spune:
Am fost si eu in sfirsit la Steve and Barry's .
Astia sint aia cu Sarah Jessica Parker si NBA starul ala care au promis sa faca haine ieftine ca sa le dea peste nas la staruruile snoabe care fac adidasi de 150$.
Si sint mai mai ieftini ca Walmartul, totul in magazin e 8.98 se cumpara intr-o nebunie.
Calitatea si stilul is ca la H&M sau Old Navy chiar mai bune pe alocuri.
Nu-s impresionata de haine dar imi place conceptul si d-aia am cumparat. Pijamalele sint ca la Gap.
Simina merci mult de pontul cu California Baby, nu stiam de ei, in sfirsit gasesc si eu de spalat bebele meu fara pfatalati si altele ( cumparam sapun organic de la Walmart), dar asta e lichid si are si pompa, asa ca pot sa-mi relaxez a treia mina.,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
am scapat faza cu sapunuri...
ce folositi pt bebei (mici sau mari)??
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Siminaf spune:
Noi ne imbracam (si) de la Steve & Barry's de mai bine de 2 ani. Am intrat pentru ca am vazut scris ca au tzoale mai tineresti, asa. Apoi au aparut si SJP si baschetbalistul. Pe vremea cind am inceput noi sa luam de la ei una-alta preturile erau de 6.99 la orice. Apoi au mai crescut si au ajuns acum la 7.99, doar cele ale celor 2 vedete fiind un pic (dar nu mult) mai scumpe. Si mie-mi plac in general tzoalele lor. Daor ca am eu probleme in a gasi ceva in care sa-mi indes... posteriorul si sa arate si bine pe mine.
Andrada, eu iti spusesem? Am si uitat... Oricum, cu placere anytime.
Oana_B spune:
De Steve si Barry ii place si lu' sota-miu are o pereche de pantaloni scurti alburii baggy cu mult buzunare care ii stau foarte misto pe derrière.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
CamiM spune:
Salut si multumim tare mult pentru aprecieri si urari!!
Pumba da amandoua fetele sunt nascute in mai si sotzul din dotare la fel.. toate sunt pura intamplare..serios!!
Musetto incerc sa scriu povestea cat mai repede,asa in mare totul a decurs super ok, operatia in sine a durat si mai putin decat la Sofia. Cand am intrat in sala de operatii m-a luat asa o stare de panica de imi venea sa fac stanga-mprejur si sa o iau la picior.., a mai fost si un picut problema cu anestezia ca nu gasea locul potrivit si cateva secunde am intrat iar in panica dar pana la urma totul a fost mai mult decat ok. Doctorul era pus pe glume si asta m-a relaxat dar cel mai bine m-am simtit dupa ce au scos-o din burtica pe Sabina..m-a cuprins asa o liniste si o senzatie ca totul e ok si m-am relaxat. Nu va spun ca dat fiind ca sotul meu a stat afara cu Sofia una dintre asistente s-a oferit sa ne faca poze in timpul operatiei.. si ne-a facut niste poze foarte.... stiintifice, a prins printre altele exact momentul cand o scoteau din burtica.. mai ceva ca la discovery channel..si apoi se scuza ca nu a facut o poza in timp ce ma anesteziau.. yeah right!!! ca tin sa imi amintesc toata viata ce popou maaare aveam..
Dupa operatie am stat la reanimare vreo doua ore pana am inceput sa pot misca picioarele si apoi m-au adus in camera. Deja seara m-am ridicat din pat si am inceput sa merg, mai greut dar usor-usor prind iar gustul..Iar de azi dimineata m-au deconectat si de la toate aparatele si perfuziile cu care ma impodobisera si sunt libera.. Uitasem ce ciudata e senzatia ca nu mai am burtica...parca lipseste ceva.. trebuie sa ma obisnuiesc.
Sabinutza e in continuare cumintica, doarme si papa, face scandal numai daca nu primeste papa repejor. Sofia e o surioara mai mare tare iubitoare, tot timpul vrea sa o pupe pe baby sis si ar sta numai langa ea. Sper sa fie la fel de incantata si dupa ce mergem acasa.
Cami mami de Sofia - 8 mai 2006 & Sabina - 1 mai 2008
SIMONABB spune:
Buna
Am inteles ca preturile caselor din SUA au scazut mult.
Imi puteti spune va rog citeva sit-uri unde pot sa vad anunturi de vanzari imobiliare in SUA ?
Multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
miereamara spune:
Hopa si eu! In continuare gravida, am programare la eco saptamana viitoare la fostul meu sef(clinica medicala unde am lucrat inainte de a pleca din Ro). Zborul a fost OK, mi-au anulat flight-ul Orlando-NY si m-au pus la alt avion, pe care l-am prins la mustata, am alergat prin tot aeroportul cu bagajele dupa mine. Bagaje pe care mi le-au pierdut of course, aveam deja un deja-vu cand ma uitam la banda aia de bagaje si al meu nu mai sosea, tocmai am fost informata ca a calatorit la Londra si va sosi maine acasa. Avionul plin de romani, unii bine crescuti, altii...Dumnezeu cu mila, strigau dupa insotitorii de zbor, faaa, vreau si eu o coffee. Nu voiau sa se aseze pe scaune, s-au certat ca nu le incapeau bagajele (prea multe) in compartimente, a intarziat avionul la decolare din cauza lor vreo 20 de minute.
Mai revin..
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album