Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 16
sinzi_ana spune:
Cami, e frumoasa foc!!! Sa fie sanatoasa si norocoasa!!!!
Ce plete are!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
CamiM spune:
Andrada, Sanziana multumim frumos! Sunteti tare dragute!!
Cami mami de Sofia - 8 mai 2006 & Sabina - 1 mai 2008
Andrada spune:
Amindoua sinteti asa frumoase!!
Zici ca ai fost la tratament Cami.
Ati vazut asta?:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7376608.stm
a
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Bravooooo Cami!!! sa va traiasca Sabina Adriana, sa fie sanatoasa (ca frumoase sunteti toate trei- vai de capul lui tati) si sa va bucure pe toti!
Am vazut ca Sofia si a si luat in serios rolul de surioara cea mare.
Sa va traiasca fetele CamiM!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Siminaf spune:
Happy Birthday, Sabina! Moamaaa, da' ce indesata/solidutza a iesit fata! Adica 3867g/50 cm! Solida, nu gluma! Pupici la toti, sa va traiasca frumoasele si voi pe linga ele!
Ramona J spune:
Cami, felicitari si sa-ti traisca Sabina! Cintareste cit Ana mea! (acum, nu cind s-a nascut...)
Sa va bucurati de printese si vorba lui Andrada, va urez nopti cit mai linistite.
Mai, dar ce de vesti bune, o tinem tot intr-o distractie!
Silvana, nu stiu raspunsul. Sigur afli pe site-ul American Airlines. Intrebarea e daca biletul a fost cumparat intr-una sau pe bucati. Adica ai luat separat portiunea Carpatair? In cazul asta fiecare are reguli diferite. Eu am gresit in felul asta si am platit exces de bagaj din Germania in Ro.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana_B spune:
Felicitari Cami sa va traiasca dolofanica pletoasa.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
blackpanterro spune:
Felicitari Cami pt dolofanica Sabina Adriana!! Ce falcute grasute are :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Amindoua sinteti asa frumoase!!
Zici ca ai fost la tratament Cami.
Ati vazut asta?:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7376608.stm
a
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
LOL cum s-a deschis situl cu salariile cum a si cazut :) de la prea mult trafic, toti se inghesuiau sa vada cat castiga vecinii lor LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
ruxij spune:
Si la noi la universitate, odata pe an, se publica in ziarul universitatii salariile tuturor angajatilor. Bineinteles ca in ziua respectiva am stat cu barbatu si am studiat bine ce salarii au toti colegii si oricine mai cunosteam noi:)) Si desigur si salariile noastre erau in ziar.