Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 15
Andrada spune:
Cenia felicitari pentru Naomi!
Bad hair day, birthday, huh? (ma refer la bebe)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Da, si la voi a fost greu.La noi e suportabil, fac eu cat fac dar ii zic si lui sa se mai ridice sa puna mana :)
El ia numai Motrin 800 si ii trece durerea, ii mai da somnolenta dar rar daca nu face nimic.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
Andreea, e OK la swimming dar parca i-a mai trecut din elan. Cred ca daca rezolvam cu frigul o fi mai bine. Sper sa vina costumul pina la ora urmatoare. Nu va imaginati cum tremura, biata de ea!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
honey79 spune:
Cenia, felicitari pentru scumpa Naomi.Ce frumoasa e, mica printesa.
Iti doresc ca lapticul sa vina cat mai repede si micuta sa suga cu pofta de la mami, sa fie papacioasa,sanatoasa si voioasa.
Eu mi-am comandat niste vitamine de pe Amazon, pentru lactatie, caci imi cam scazuse productia.
Plus ca beau bere fara alcool cam 2 doze /zi.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
blackpanterro spune:
Cenia, am vazut si eu pozele, e o scumpica Naomi!Numai bine si lapte cat mai mult!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
silvana75 spune:
Vin si eu cu o rugaminte. Mama urmeaza sa vina in vizita in 14 Mai cu Carpatair pana in Munchen iar de acolo cu American Airlines. Stiti sa-mi spuneti cate kg poate avea bagajul de cala?
Multumesc
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
lai spune:
Miere, felicitari!! Ce veste frumoasa sarcina usoara si bebe sanatos si voios!
Naomi, bine ai venit pe lume! Felicitari, mamica Cenia!
Cami, nastere usoara! Tinem pumnii!
Oana, La multi ani frumosi si la multe chefuri faine cu familia petrecareata! :-)
Corina, felicitari Ralucai!
Lexi, multam
Snee, sanatate multa copilutzilor! Invitatia este deschisa pentru Pastele viitor, doar ca n-o sa mai fie la Hollywood, ci la Houston Cand ai tragere de inima, eu m-as bucura daca deschizi subiect cu povesti americanesti si poze - nu promit contributii serioase ca nu-s f. artistica (doar poate sa culeg poze facute de consortu' si io sa le interpretez ) dar cu siguranta voi citi cu drag.
Lai
sinzi_ana spune:
Philip, aici am imagini
http://zumzi.blogspot.com/2008/05/savannah-georgia.html
si poze cu noi:
http://good-times.webshots.com/photo/2422910820087737923TvQlsm
Tare frumoasa Savannah...m-as putea muta acolo...
Am hranit aligatori (desi erau satui si trebuia sa le dam cu carnea peste bot sa se clinteasca)...am facut un traseu prin padure (2 ore de mers pe jos, iar pe parcurs erau tot felul de expozitii cu animale salbatice)...imi era tare dor de o padure...nu numai de palmieri!!!!
Am mancat niste crabi excelenti!!!!! (prinsi din apele locale)...ne-am plimbat cu vaporasul...am vizitat fort pulaski si orasul vechi...
Foarte placut!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
CamiM spune:
Salut fetelor!! Si ca sa continuam seria sarbatoririlor:
Astazi 1 mai la 7:40 am s-a nascut Sabina Adriana, are 3,867kg si 50cm, e cumintica si mancacioasa!!!
Multumesc tare mult pentru suport!!
Avem cateva poze aici: http://picasaweb.google.com/carmenmstancu/Sabina
Corina felicitari inca o data pentru Ralucutza!!
Cenia felicitari pentru printesa Naomi.. e o frumoasa!!
Miere felicitari pentru cele doua liniute!!sarcina usoara si un bebel sanatos!!
Cami mami de Sofia - 8 mai 2006 & Sabina - 1 mai 2008
Andrada spune:
Cami Felicitari!!!
Sabina Adriana bine ai venit sa fii sanatoasa si cuminte!
Nopti linistite,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu