Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 14
Sneeuwklokje spune:
Miere brava!! Sa fie intr-un ceas bun. Poti vedea la un echograf bun si la doua saptamani
Cenia felicitari pentru Naomi. Ohh ce puiuta dulce si rozalie. Acum te vei amuza alegand hainute de fetita... ca cele de baietel nu prea au haz. Mult noroc cu amorul fratesc... si sa vina si lapticul.
Corina Felicitari Ralucai si si tie. Ati muncit amandoua grozav. Merita o sampanie pe topicul aista. Dar vorba lui Beu ar fi trebuit sa raziiiii cu gura pana la urechi de fericire.
Lai multam mult de invitatie... mai ales cu pasca. De n-ar fi fost cupila pe antibiotic, zurlie as fi fost sa vin. Dar doar de asta eram in necaz... ca fatuca bolnava si contagioasa nu putea sta pe langa nici un prunc ca asa aveam noi familii cu prunci... Asa adultii nu iau racelile piticilor prea des. In fine sper ca a fost frumos :)
Pumba toate animalutele acestea care adulmeca pot fi idepartate cu piper pudrea :)) Netoxic dar eficace. Mie veveritele imi mancau bradusele
Honey felicitari mei pentru puiul crestin.
Sneeuwklokje spune:
Asa, asa sa continui ca avusei ceva de citit...
Mussetto ce frumosi sunt primii pasi Sa fiti fericiti tot alergand :):)
Ocebine uff la tine m-am gandit cand evident in ziua de Pasti a-nceput s-al doilea prunc cu febra si tot tacamul...
Cat despre mamaliga... hi hi e singura chestie pe care o fac bine. Pun in apa rece mamaliga in proportii 1:3, c-un varf de sare, mestec continuu pe foc initial iute s-apoi molcom. Mi-o fi intrat in cap ce zicea strabunica cu testul de la casatorie : sa faca mamaliga, sa coaca painea si nu mai stiu ce. :)
Beu ce tot zice lumea de lumanarele?
Sa ne bucuram ca aduni tu anisori?
Altfel noi am petrecut intre un antibiotic si celalat... au mancat pruncii pasca si ciocanit la oua... Sambata de dinainte am fost pe aici la un parc frumos Arboretum. Mirific... o poiana cu magnolii de toate felurile, pruni, ciresi... si era Arbor day asa ca am primit cate-un pui de pin sa-l plantam. Si niste omizi numai de plastic... oricum copii au fost fericiti asa-n pregatire...
Abia acum i-am pus pe picioare insa si-s cam terminata.
Ani de zile cand eram asa-n pom ma apuca vorbaria... de ceva timp ma apuca o mutenie... Desi trebuie sa recunosc ca plimbandu-ma sambata cu pruncii m-a palit asa o dorinta sa deschid un subiect de calatorii in America in care sa ne comentam din poze... dar ...
sinzi_ana spune:
Cenia, sa iti traiasca puiutza!!!! E tare frumusica si rozalie!!!! Mandra foc cu clama in par din prima clipa de viata!!! (mi-a placut, o sa tin minte!!!)
Corinadana, felicitari Ralucai!!!!! Superba realizare!!!!! Si ea radiaza de fericire!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Sneeuwklokje
Beu ce tot zice lumea de lumanarele?
Sa ne bucuram ca aduni tu anisori?
Adica te bucuri ca imbatranesc huh?
Suflai doar in lumanarele imaginare ca pana acum fuse postul, sambata acu' ne ducem la un sweet 16. Cine stie cand or veni si la mine, a venit primavara si familia mea e cam petrecareata aproape in fiecare weekend au cate o petrecere.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
corinadana spune:
Va multumim inca o data fetelor! sunteti niste dulci.
Cenia sa ti traiasca bebelusa Naomi!!! ce parut muuult are! si eleganta de mica.nu ti face griji ca trece ea la tzatzica imediat ce vine lapticul, nu dau ei tzatza asa de repede...
Adriuta ce maricel este bebe Adrian!Mai postam noi ce mai postam si acusi o sa scrii ca bebica s a ridicat singurel pe marginea patului (zboara timpul asta grozav)ca si Sonia care ieri era bebelasa si azi merge.
Acum este randul Cameliei sa prezinte bebica!
Ghiocel dar amandoi sunt bolnaviori? sanatate multa.
Panterutzo ii tine asa ca sa i tina la urechi cred sa nu le intre apa. Dragutii de ei; ce mai se sperie...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
heloo fetelor
cum am ratat eu toata distractia de aici
oana, la multi ani
corina, felicitari ralucai si,da, zambeste si tu, noroc ca are ralu zambetul larg si pt tine
cenia, felicitari si bine ai venit acasa, bebe sanatos, mancacios si somnoros
sanatate bobocilor de ghiocel
adraian, cum e piciorul sotului? al meu sot a avut operatie pt planta fasciitis si ma termina, eu mergeam si la munca si cand veneam acasa munceam numai pt el (ca nici nu putea merge la inceput)
sanzi, de ce asa scurt? poze din mini-vacanta?
mi s-a intors seful din china si acu am mai multa treaba. stiti voi cum e
eu de ieri am inceput sa merg la un curs de parenting with love and logic, am si citi una din cartile lor, unele din idei mi se par super, altele fortate dar se merita putina atentie (eu-s de-asta obsedata de carti de parenting...o fi rau?)
pup la gramada
philip&andreea
philip spune:
ramona, mergem si noi sambata la inot asa in familie si poate il inscriu de luni. ii place anutei?
philip&andreea
blackpanterro spune:
Andreea, e ok sota-miu, are piciorul umflat inca dar e bine, face progrese mari, poate merge fara carje pe distante mici si conduce dar nu mult, numai pe distante mici.
Sanatate si la sotul tau!!Ce operatie e asta?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
philip spune:
pai nu acum a fost operat, slava Domnului :) da' merci oricum :) din cate inteleg eu tendonul ala din arca talpii (lol) e prea scurt si au facut inizie ca sa-l taie putin si sa-l lungeasca. sotului ii cauza o durere ascutita in calcai, el si-a operat numai un picior dar are la amandoua, a avut ghips ca sa se poata prinde operatia fiind in talpa. primele zile aproape ca nu-l vedeam la fata ca sa "droga" cu medcamente. daca sunam acasa nici nu puteam vorbi cu el ca era pe langa complet. hehehe, lui cica ii placea, pai cred si eu, boierie si servit la pat...
philip&andreea