Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 13
blackpanterro spune:
Pumba, nu poti pune chimicale ca poate le omori dar parerea mea e ca daca ai vreun magazin de vanatoare prin apropiere sa meri sa cumperi, tine-te bine, urina de vreun animal ce le e dusman(daca sunt si din astea in zona, daca nu degeaba dai ca ele nu vor recunoaste mirosul).Nu glumesc astia au asa ceva si functioneaza, avem in familie vanatori si de la ei am auzit treaba cu urina.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
iuliana spune:
Corina, felicitari Ralucai si felicitari si tie !!!!!
Miere, sa fi intr-un ceas bun. Felicitari pentru bebelus!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
cenia spune:
Daca tot sunteti la vesti bune vroaiam sa va dau si eu una, am nascut luni dupa un travaliu scurt si nastere indusa o fetita, Naomi, 6 lbs, 4 oz si am adus comoara acasa spre nu prea marea bucurie a lui frate-su! azi deja o pupa din proprie initiativa. asa ca... merge pe drumul bun.
nu maninca ca nu am lapte, ciudat, la primul am avut,acum e ceva colostru, astept pompa sa incerc asa ca pisica mea e o lenesa si s-a obisnuit cu biberonul.
nu credeam ca poti fi asa emotionat si la al doilea copil, credeam ca experienta te invata.... e o minune mica si nu ma pot desprinde de ea. cam plingaciosa, speram sa fie fata de treaba!
niste poze:
http://picasaweb.google.com/cristpopa/NaomiSBirthday
Miereamara: FELICITARI, am inteles ca ti s-a indeplinit dorinta? super! ai sa vezi ca e cea mai mare minune din viata ta!
si eu sunt bucuroasa sa va prezint cea mai mare minune din viata mea desi am mai avut una ... hi hi hi
musetto spune:
Intr-adevar, ce de-a vesti bune pe ziua de azi!
Raluca, felicitari, le meriti din plin! Mi-au dat si mie lacrimile cand te-am vazut acolo razand fericita, cu medaliile la gat si cu premiul in mana ! Corina, si tie felicitari pt veverita cea isteata :)
Cenia, felicitari pt micuta Naomi ! Am vazut-o in poze, ce gingasa e, draga de ea. Si avea deja fundita roz in par . Cu laptele nu iti fa griji, poate sa vina si peste cateva zile (mie mi-a venit abia dupa 5 zile).
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
pumba spune:
blackpantero- multam,sper sa am timp sa ajung la magazin sa cumpar ceva,pana nu dau iar iama, prin lallele mele dragi.
cenia- felicitari! e o papusa cea mica!iar tu, arati foarte bine.dai sa suga in continuare,mie mi-a venit laptele abia dupa 6 zile,dar si cand a venit....aveam de vanzare. daca se obinuieste cu biberonu e mai greu sa traga la san.
fetelor,ce inseamna 2.1 ro? 2.1 mil sau sute/
Oana_B spune:
Parca-i la Oscar aici
Felicitari Raluca, mami Corina puteai sa zambesti si tu un pic in poza.
Felicitari Cenia ce ghemotoc dulcic de fetita
Felicitari Honey pentru micul crestin.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
josefine spune:
Vin si eu cu urarile:-)
Felicitari, Raluca, Miere si Cenia!
Mai viu eu, dar in week-end ca nu-mi vad capul de treburi.
lexi spune:
Eu cred ca v-ati luat cu laudele ca sa scapati de raportul cu cozonacii. Ia veniti aici cu pozele, ca sa dam si coronitele.
Noi am fost la slujba in noaptea de inviere, cu doar un junior treaz, pe celalalt l-am cules dormind din pat, l-am transportat in masina, l-am pazit in timpul slujbei si l-am adus inapoi acasa, unde l-am depus la loc in pat; iar, dimineata, tot el intreba de zor de ce nu ne-am mai dus la biserica, dar s-a linistit cand s-a vazut ca e-n tenisi (p-aia uitasem sa-i mai dam jos).
Felicitari, in ordinea asteptarilor: Lai, ca nu se astepta sa-i iasa pasca, Miereamara, ca a iesit liniuta castigatoare, Cenia, ca nu spera sa fie asa de emotionata si la al doilea copil (am incheiat citatul), Musetto, ca i-a venit laptele dupa 5 zile parca, Oanabeu ca a suflat in toate lumanarelele. Cat despre Corinadana, pai la Raluca deja ne asteptam sa nu ne faca de ras, nu?
adriuta spune:
Corinadana FELICITARI frumoasei, vai ce bine-i sade cu toate diplomele in bratuc. FELICITARI mamicule ai o fata frumoasa si isteata. Daca io m-am umflat ca fasolea (stii tu mandria mea cand va un copil roman premiant) imi inchipui tu. Tineti-o tot asa.
Cenia Felicitari draga mea, ti-am vazut printesuca, suneti superbi toti 4.
Miere sa inteleg ca vei fi mamica? Doamne ce bucurie... Felicitari, sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos asa cum vi-l doriti.
Noi am fost la inviere cu bebe in BJorn. A dormit tot timpl la pieptul meu. N-am stat prea mult dar s-au tot adunat 2 ore. M-am simtit atat de bine ca am putut merge. N-am facut cozonaci ca n-am avut timp cu bebe, am cumparat insa am gatit miel, salata verde, oute, salata beof(preferata stului fara de care nu se poate sa treaca nici o sarbatoare...de s-ar putea ar manca toata ziua...)si o tarta rapida cu fructe.
Numai bine la toate va doresc.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Ramona J spune:
Cenia, m-am tot gindit la tine. Sa-ti traiasca Naomi! Se obisnuieste fratiorul, n-are de ales...
Pumba, noi n-avem caprioare. Eu aveam problema cu iepurii, cica la astia functioneaza urina de vulpe. Caprioarele n-au insa treaba cu vulpea. Se vind ceva repellents pentru caprioare, dar nu conta prea mult pe ele. In primul rind ca trebuie sa tot dai ca "it wears off". Mai sint niste solutii de casa cu apa cu sapun, dar cred ca problema e aceeasi - trebuie aplicat mereu.
Cred ca trebuie sa pui gard in jurul lalelelor sau sa plantezi alt tip de flori. Am vazut pe site la Bob Vila ca lalelele sint printre preferatele caprioarelor - asa ca e o "losing battle".
Andrada, multumesc pentru warmbelly site. Le-am studiat si am gasit mai ieftine pe e-bay. Sper sa ajunga la timp pentru luni, ca mi se rupe inima cind vad fata tremurind in halul asta. Americanii astia-s mai caliti, nu fac chiar asa.
The best thing you can do for your children is to love your wife.