Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata gagici,

marguta, de indata ce va intra o fata care se poate ocupa de listuta iti va completa datele.

cherie, bine ai venit, iti doresc sa ai o sarcina usoara si in bebe sanatos. Sentimentele materne vor deveni mai acceantuate pe masura ce vei realiza ca vei fi mamica. Esti tare haioasa si imi placi......

maryb 13+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Pe unde sunteti? Am ramas singurica?

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Dupa o lunga asteptare, aseara am ajuns la control, in sfarsit.L-am vazut pe micul meu dansator.Vai ce senzatie minunata. Dadea din maini si din picioare si se uita, oare ce vor oamenii astia de la mine??.E totul in regula, sarcina are 9 sapt si 2 zile si ecografic, si avem 2.55cm.Cat e de bine sa primesti vesti bune...Ginecologul imi place, pare un medic care stie ce face, f atent la toate amanuntele, asa ca m-am linistit. Urmatoarea vizita peste 3 sapt pt masurarea pliului nucal.

Cherieactive bine ai venit si sarcina usoara iti doresc.Ce bine ca mai e cineva din it.In leg cu ginecologii de aici, iti recomand sa mergi la un privat, am auzit ca la stat unii sunt destul de nepasatori, eu din cauza unei scurgeri maronii am fugit la pronto soccorso,de unde m-au trimis de urgenta la ginecologie iar acolo medicul si-a dat tot interesul, poate ai nimerit la cine nu trebuia...In orice caz eu merg la un privat,am auzit multe lucruri bune despre el, ma asteptam sa ma coste 150 eu consultatia(cu eco inclus)dar m-a costat doar 80.Sunt multumita si de pret si de medic...pana acum
Yubi la 6 sapt am avut o scurgere maronie deschisa, la mine a fost o alarma falsa, totul a fost ok, dar pt linistea ta mai bine tragi o fuga la dr.
Brave Girl te inteleg perfect, stiu cum e sa stai in fata WC-ului sa te chinui sisa nu poti voma...eu pe moment singura sol pe care am gasit-o pentru ca nu mai rezistam psihica fost sa beau multa apa dupa care am reusit sa dau la bobcei iar dupa aceea m-am simtit m bine...o perioada...nu cred ca e o idee buna dar de disperare eu asta am facut. o sa treaca ai sa vezi, eu de cateva zile mi-am mai revenit n-am mai vomat si mananc, putin dar mananc

O zi buna doresc tuturor cu cat mai putine greturi!!!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Yubi parerea mea este sa iti anunti medicul OBG -ist , in caz ca poti si sa incerci sa faci o ecografie endovaginala. Daca nu la medicul tau chiar si la altul care are dotari corespunzatoare. Utrogestanul din cite stiu eu este mai eficient intravaginal si este chiar recomandat in sarcina in aceasta maniera - vaginal. Daca il manevrezi cu atentie si incet fara bruscari , cred ca e ok.

Otilia cu multa placere ! Ma bucur ca va sunt utile link-urile.

Corina ma bucur ca te simti mai bine !

Bun venit noilor gravidutze !

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Oceanborn- felicitari pt puiutul dansator!
Eu aseara am bagat niste portocala cu mure si prune si am reusit sa vomit. m-am simtit ceva mai bine dupa, dar peste noapte iar mi-a fost rau.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Oceanborn me bucur ca totul e in regula!

ginye 12+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Yubi, eu am avut 3 zile secretii incepand din ziua 27 (la o medie de 29 in ultimii 3 ani), schimbat vreo 5 tampoane mici. Si daca in a treia zi am vazut ca nu se fac rosii am cumparat un test pentru ca nu mai patisem asa ceva. Mi-a luat o saptamana sa realizez ca am ramas pentru ca tocmai ce ma obisnuisem cu ideea ca mi-a venit.
Tratament de sustinere nu am luat ca nu avea cine sa-mi dea si apoi este si relaxarea de la a doua sarcina.
Corina, ai grija sa nu-ti mai provoci voma. Si eu de multe ori as vrea sa fac o vizita la baie si sa scap. Dar stiu ca la Ana am vomat mult de tot, uneori si provocam ca se intampla dimineata si vroiam sa scap sa plec la servici. Am impresia insa ca toate acele icniri nu mi-au facut bine, la 16 saptamani aveam contractii BH si colul intredeschis si cam atunci am scapat de greturi. Asta-i parerea mea, tu poti sa citesti sa vezi daca au legatura dar eu cred ca da ca prea imi incordam zilnic abdomenul de cateva ori.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mersi mult fetelor! Cine altcineva ar putea sa ma inteleaga mai bine decat voi?

Otilia, si eu stiam ca nu e bine sa provoci, dar icnirile respective erau cu mult mai puternice cand nu reuseam sa dau afara nimic si stateam cate 10 15 min in fata wc-ului, simtind ca-mi iasa si ochii din cap ...pe mine starea respectiva m-a treminat psihic..sper sa nu mai revina veci!

9+

Mergi la inceput

Otilia- trebuie sa vomit pt ca altfel stau numai cu ligheanul in brate si am dureri musculare de la cat ma chinui. Daca vomit ma potolesc si stau si eu linistita ceva timp.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele!
Si eu la prima sarcina imi provocam intalnirea cu "buda", dar la sarcina asta nu a mai fost nevoie intrucat nu trebuie sa fac nimic.
Am observat ca daca nu aveam ceva in stomac aveam acea senzatie de greata.Daca bagam ceva la burtica gata disparea senzatia.
Kita am mers si m-am documentat in legatura cu diagnosticul tau si asa cum a zis si mav nu este problema deoarece sarcina este inca mica si nu s-a terminat dezvoltarea lui este problema daca dupa saptamana a 14-a inca mai este problema. Oricum am vorbit cu doctorul meu si a zis ca nu este o problema majora se rezolva foarte usor chirurgical dupa nastere.
Deci capul sus dimineata cand te trezesti spui totul o sa fie bine si seara la fel, o sa vedeti optimismul face foarte mult in sarcina.
Sanatate maxima 11+ de maine 12 yupiii

Mergi la inceput