Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
loren@ spune:
Oceanborn felicitari pentru asa vesti!
Si eu am avut foarte des senzatia de voma si nu puteam varsa deloc in cursul zilei in afara de citeva ori dimineata ..nu m-am fortat, dar de multe ori in venea sa ma fortez numai sa scap de senzatia asta care dura aproape toata ziua..acum sunt mai bine, nu mi-au trecut de tot greturile, dar macar nu ma mai tin non stop..cind maninc mi-e bine!
Intrebare: cind stranutati, o faceti cu putere, din tot corpul ca eu in sarcina si acum ca si la Bia simt ca ma fac bucati cind stranut, adica o fac foarte foarte violent!
Se mai duce sapt. asta cineva la eco morfologica?
Bia
bebe mic
12+
justme25 spune:
Vreau si eu sa vad bebita la eco

Pana pe 14 o sa mi se lungeasca urechile de asteptare...ufffff
Justme
4+
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg
maryb spune:
fetelor, ne trebuie capitol nou si eu nu pot deschide de la servici pentru ca am acces limitat.......nu stie nimeni sa deschida capitol nou ???
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
justme, stiu ca asteptarea este foarte grea, si noi am trecut prin asta, dar hai ca nu mai e asa mult, de acum vine 1 mai, apoi week-endul si te trezesti in 5 mai. De acolo si pana la 14 mai nu mai e mult, o sa inceapa numaratoarea inversa si o sa ajungi sa-l vezi si tu pe bebitu tau. Lasa-l sa mai creasca ca sa ai ce sa vezi... ![]()
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Maria_K spune:
buna burtici!
maryb astept un PM cu instructiuni sau un id de mess (al meu e maria_newk) si sunt omul tau! 
Maria
Pozele noastre
maryb spune:
oceanborn, felicitari pentru bebitu miscaret. 
loren, si eu am stranutat o data asa pe infundate si am simtit o durere in burtica si de atunci stranut normal...cu gura deschisa ca sa nu ma mai doara burticuta.![]()
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
maria_k, te loghezi cu userul comun si e bine sa ai deschise 2 pagini la odisee....una cu toate subiectele de la odiseea sarcinii in 40 de saptamani si una cu prima pagina de la odiseea noastra.
Pe pagina cu toate subiectele, sus scrie "subiect nou", apesi acolo si la subiect scrii Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (22). Apoi te duci pe prima pagina a odiseei noastre si dai edit la primul mesaj, acela cu lista de gravidute. Selectezi tot, dai copy si la subiectul nou dai paste.
Apoi trebuie sa adaugi in listuta cu capitolele anterioare (acolo sus unde sunt scrise toate capitolele de cand s-a deschis odiseea) capitolul 21....copiezi link-ul de la capitolul 20 si apoi stergi link-ul dintre ghilimele, copiezi link-ul de la capitolul 21 si il treci intre ghilimele.
La fel trebuie sa copiezi link-ul de la subiectul 22 si sa-l scrii la sfarsitul capitolului 21 prin care sa anunti ca s-a deschis un nou capitol.
Nu stiu cat de explicita am fost, sper sa intelegi, daca nu....imi spui si mai explic o data acolo unde nu ai inteles.
multumim anticipat pentru ajutorul pe care ni-l acorzi de fiecare data. 
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
oceanborn spune:
Mersi mult pt felicitari!
Justtimpul trece f repede, ai sa vezi,cu exceptia ultimei zile care pt mine a fost insuportabil de lunga...avand programare la 7.30 seara....
"il papà"-cum l-a numit medicul,rosu la fata (cum nu l-am vazut niciodata) cand am iesit mi-a zis ca oare nu din cauza ca e stresat bebicu'se misca in halul ala??
..ce ti-i si cu barbatii astia
....
9+