Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Toriceli, mersi de linkuri. Vad ca fara sa le citesc aplic deja doua dintre sfaturi, ceai de menta si apa in inghitituri mici. Le-am prins de nevoie, pe incercate, as fi baut si ceai de tei dar l-am terminat si altul de unde.
Mi-am luat pastiluta si dupa ea ca sa nu-mi fie greata am luat o lingurita de gem de coacaze, acrisor, tare bun.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cherie, bine ai venit, sarcina usoara si un bebelus sanatos si cuminte.
Eu cred ca locatia, Venetia adica, este de vina, esti vesnic indragostita .
Scrie repede 12 mesaje ca sa scapi de moderare sa-ti putem vedea mesajele in timp real.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

asaa..acu e sigur ca ma vedeti...ce bucuroasa sunt!!!!
ca de o luna sunt singurica acasa toata ziulica..in pat..pt ca din pacate am inceput foaarte rau..cu gripa si febra de acu o luna..si inca nu mi-a trecut..colac peste pupazoiaca..io care ma dadeam tare si mare ca nu am vomitat in viata mea si siiguur nu o sa am rauri de genu..au inceput si greturile..of..
singura consolare a mea ati fost voi..nu reuseam sa intru dar citeam din umbra ..si ma simteam si eu in companie..nu tot singura..
bebeu asta ..bebe???????/...la mine a fost o mare surpriza..chiar nu il asteptam..si sincera sa fiu..nu simt multe sentim materne..inca..booh..ma bucur..dar..nush inca nu realizez!
ce sa stiu io de termeni medicali?sau ca nu aveam voie sa manc oua crude in maioneza??citesc pe forum..si tre sa incep sa imi deschid ochii ..hmm..
va imbratisez pe toate!
Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

abia astept sa salut pe careva maine dimi..adica..pe la 12??..si am o intrebare..chiar de la inceput,inainte sa stiu ca sunt , sunt gripata, nu racita, si imi e tare frica..nu am luat nici un fel de medicament ..deja dureaza de o luna:((((((((((..nu suna bine nu??
cum cu domn doctor nu am resusit sa vb despre asta inca..pt ca prima mea consulttie a durat 3 min..un scurt ecograf..uite aci e bebe..il vezi?care, ala negru?nuu..ala alb!..si ai 7 sapt +3 zile..atata!!!arivederci e grazie!ma programat la alt control pe cand cred ca oi avea 3 luni..si nici aia..tre sa sun eu cand..vreau!
asa ca..sapt asta ma pun pe avion si vin in romania pt ca mi sa cam acrit de nepasarea asta a tuturor! a trebuit sa ii aduc eu aminte ca tre sa iau acid folic!sia sta abia din sapt 7!fuck off!vin acasa in ro!macar sa imi zica pe limba mea ce e cu mine!
Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

ook..DPN-9 dec..U.M -5 martie..sau macar in jur de..ca nu mai stiu
Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Fetelor ,va rog din suflet ,sa-mi spuneti si mie daca ati avut ,secretii maronii ,cam in perioada in care ar trebui sa vina ciclul.Aseara cand am pus pt. prima data Utrogestan ,mi-a ramas pe deget o secretie maronie.La mine asa se intampla de obicei cand imi vine cm.Sunt foarte speriata ,mai ales ca am mai avut un avort menstrual in ianuarie ,dar atunci nu am avut teste atat de pozitive.IMG]http://i213.photobucket.com/albums/cc259/felyy/pozeteste-1.jpg[/IMG]Ultimul test e cel din dimineata aceasta.http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Scriu in fuga...
Fetelor, vedeti ca sunt mamici noi (cu date pt listuta) la pag 16 si 18! Imi pare rau, eu nu am timp acum sa editez lista.

Kita, daca despre "hernia ombilicala" este vorba, stai linistita, aceasta este fiziologica (adica normala) pana pe la 11-12 sapt!!!!!! Si mie mi-a zis despre mica hernie ombilicala la echo pe care l-am facut la 9 sapt. (si in plus, am citit despre asta si intr-o carte!) si acum, la 12s+ (ma rog, bb arata mai mare, cam de 14s), totul era ok! Asa ca nu te panica si mai cauta info!

Yubi, e normal sa ai ceva pete maro la data la care ar fi trebuit sa-ti vina cm. Totusi, mai bine inghiti Utrogestanul (sau il poti inlocui cu Duphaston- tot pe cale bucala) macar cateva zile... sa nu mai umbli pe acolo, pe jos... parerea mea!

Va pup! Fug la munci...

13+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata
Kita felicitari pentru eco..intrebare: ce iei pentru IR stinga marit?
Cine intreba de TT..eu il fac la Genetic Lab..intrati pe site si vedeti ce si cum..nasa Biei acolo a facut si analiza de amniocenteza.Ei recomanda sa ai peste 14+, costa 150 lei si e gata in 4 zile lucratoare!

Bia
bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza gagici!
Cherie-bine ai venit!
Toriceli-multumesc pt linkuri. Ideea e ca mie imi e asa de rau pt ca NU reusesc sa vomit. Am dureri f mari de stomac si de gat de la cat ma chinui.
Mi-a mutat domiciliul sotul pe terasa. Mi-a pus laptopul in brate si un castravete murat si sa inceapa distractia

==========
Corina 8+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am schimbat semnatura!!!

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput