Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Corina poti sa detaliezi un pic ? Rau cum : vomiti , te doare capul , ai crampe ....
Oricum daca iti este atit de rau incearca sa iei legatura cu un medic. Nu neaparat cel de familie in caz ca nu ai nr. lui de telefon, oricare , cunostinta , prieten etc.

Daca iti e rau , rau poti sa te duci in urgente. Ma ghindesc ca ceva , ceva trebuie sa stie sa faca cei de acolo.

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Buna! Mie mi s-a recomandat sa fac triplul test in jur de 15-17 iunie, iar doctora mi-a spus sa evit clinica Sanador pt. ca a mai avut paciente care si-au facut testul acolo si au iesit teste pozitive, motiv pentru care le-a trimis la amniocenteza, chiar daca pana la urma s-a dovedit a fi alarme false.Eu m-am interesat la Med Life si mi s-a spus ca trebuie sa merg cu ultima echografie . Testul costa 90 ron. Cine a mai facut testul acolo(bineinteles gravidutele din octombrie-noiembrie, caci noi din decembrie mai avem de crescut), ce parere aveti? In ceea ce priveste starea, intr-adevar, la a doua sarcina e altfel, pe mine m-au citit mama si soacra de la prima vedere, chiar daca am vrut sa le dau stirea la masa de Paste, mama m-a asaltat cu intrebarile de cum am ajuns la ea( fiind in provincie, noi in Buc), dar am evitat raspunsul , asa ca pana la urma surpriza le-a trasnsmis-o Edy( baietelul nostru), care era bucuros ca acum poate sa spuna secretul, ca mami are un bb in burtica. ( a rezistat cu stoicism si nu a spus nimanui, asa cum l-am rugat noi).Si eu m-am ingrasat, am si stari de voma, nu suport mirosurile, sanii s-au marit si sunt durerosi, dar rezist cu gandul ca este pentru puiut si , vorba unora, nu dureaza toata viata, ci doar 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Toriceli- am greturi, nu pot voma desi stau cu ligheanul in brate pana imi ies ochii din cap. Ma simt slabita, nici nu ma pot da jos din pat. Am vorbit cu medicul si nu are ce sa-mi faca. astept sa treaca.

==========
Corina 8+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Marguta, eu am facut TT la medlife sarcina trecuta.
Am mers cu ultima ecografie (era veche de vreo 2-3 zile) si mi-a completat un formulat cu niste intrebari...varsta, daca fumez, greutate etc etc
Rezultatul mi-a iesit ok, adica risc de 1:1690
90 ron era si atunci
Rezultatele au iesit in 2 saptamani - 10 zile lucratoare adica

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Seara buna burtici!!!

Noi am fost plecati, tot prin vizite am tinut-o zilele astea...a fost si frumos si obositor....

La mine a inceput o usoara stare de rau, adik greturi, fara voma deocamdata, sper sa nici nu apara....

Am reusit acum sa citesc tot din urma, vazut ca au aparut burtici noi - asa ca le urez si eu bun venit si sarcini usoare si bebei sanatosi!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Corina, hai ca ne luam de manuta, mie imi este sete dar am terminat ceaiul de menta, beau apa cate o gurita ca sa nu merg pana la baie dupa . Mai am un hop, pastila zilnica si sper sa adorm repede. Din fericire dimineata ma trezesc fresh.
Diana, mersi de incurajari, o sa mai scriu la subiectul cu Rh, din fericire pe aici fetele nu mai au si grija acesta.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Corina incerc sa citesc prin cartile mele cum pot fi combatute aceste stari. Am mai auzit faza asta cu nu se poate face nimic. Mai nu pot sa cred ca nu se poate face chiar nimic , nimic. Nu stiu de ce dar impresia mea este ca se da dovada de multa comoditate sau dezinteres.
Asa a repezit-o pe fina-mea medicul de familie ca nu ii poate da nimic pentru masea si a sunt OBG -istul care i-a indicat clar ce poate sa ia pentru calmarea durerii. Deci si cazul tau cred ca se poate face ceva care sa aduca macar o ameliorare .
Oricum o perfuzie te-ar ajuta cel putin sa nu te deshidratezi definitiv , numai sa gasesti pe cineva care sa ti-o cumpere si sa o monteze.

Iti doresc sa se termine cit mai repede !

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Corina uite aici citeva link-uri cu sfaturi in combaterea greturilor si un medicament Navidoxin - se spune ca este indicat numai in sarcina dar nu stiu daca se gaseste si pe piata romineasca , medicamentul din cite am inteles este de fabricatie belgiana.

Majoritatea articolelor si a discutiilor dintre gravide arata faptul ca ajuta in criza apa consumata in inghitituri mici , cu pauze dese , ceaiul de tei , de ghimbir , de musetel si de menta .

Restul sunt sfaturi cu efect pe teremen lung si daca se practica in mod constant. Sper sa iti treaca curind si tie si Otiliei precum si celorlalte forumiste cu aceeasi problema . Daca gasesc si alte sfaturi prin carti , revin cu un mesaj.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=8842
http://www.psiho.eu/?p=109
http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Sanatate/Sunt-insarcinata/Sarcina-si-greturile-articol-464.html
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/starile-pe-care-le-da-sarcina-125.asp
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25925 #8211; sfaturi de la alte gravide

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor ! Sau cit mai buna posibil.Revin maine pe subiect !

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

hahahaaaa...buna seara!
chiar ca sunt o zapacita,nici nu se putea sa fie altfel
cine ma crede, stau si ma holb de 8 ore pe site..trag cu ochiul la mesajele voastre incat am inceput sa va cunosc!?..si abia acu imi vad mesajul..io credeam ca nu reusisem si imi bateam capu aici de una singura!
ma primiti si pe mine?vad ca trebuie sa imi dau datele..chit ca nu stiu inca DPN sigur..ca na..vizita la domn doctor a durat 3 min!!!mama ei de treaba!
so..DN-13.04.1980
UM-05.03.2008
DPN-
CHERIE8 SAPT URAAAA

ginger(ve)

Mergi la inceput