Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
ginye55 spune:
Alina Cristi felicitari pentru samburei!

Ramo
Diana 
Kita felicitari pentru fetita! 

Pe mine m-a mai lasat putin gatul, dar nasul e in continuare bocna. Nu vrea sa se desfunde deloc. Sper sa nu ma mai tina mult.
ginye
12+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9 Bebe sapt12
alina_27 spune:
Dragele mele, va dau si eu datele mele pentru listuta pe care am visat-o atat de mult timp.........
DN: 21.08.1980
UM : 15.02.2008
DPN: 08.12.2008
Pupcici .........

ginye55 spune:
Fifty bun venit la odisee! 
Or sa treaca si greturile! ![]()
Ma bucur ca inca ne mai adunam.
ginye
12+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9 Bebe sapt12
marguta spune:
quote:
Originally posted by cata_myky
neata burtici!!!
as putea sa iau un no-spa?
am cumparat o cutie din romania cind am fost dar nu am luat pina acum,ca de nu mi le-a prescris nici un medic si nu vreau sa fac ceva de capul meu.
13+
pui mik
Buna! Sa stii ca si eu am avut in primele saptamani burtica mai tare si dureri destul de mari in zona abdomenului inferior. Cand am fost la doctora, desi sarcina era mica mi-a zis sa iau Utrogestan (la inceput mi-a prescris 2 pe zi, la al doilea control mi-a marit doza la 3 pe zi) si mi-a mai dat si no-spa , una pe zi . Eu am 32 de ani si mi s-a spus ca la gravidutele de peste 30 de ani exista riscul unui avort in cazul unui uter mai rigid. Sper sa fii bine si sa scapi de dureri.
elilov3 spune:
alina 27 sigur e bine DPN-ul pentru ca vad ca UM ai avut-o in 15 02. Eu am avut ultima UM pe 13 .02 si am DPN-ul pe 19.11 nu inteleg de ce tu il ai pe 08.12
Uite o adresa unde iti poti calcula mai bine sarcina http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=138
Sanatate maxima
11+
Otiliav spune:
Hello, va scrie un inginer obosit cu un randament din ce in ce mai slab. Norocul meu ca in ultima vreme am facut mai mult verificari de calcule ca e mai greu sa compui documente. De sentimentul acesta de leguma chiar nu imi era dor, mai ales ca stiu ca persista pana se termina cu alaptatul, cel putin asa a fost la mine.
Eu am facut salata cu maioneza din ou fiert, am papat asa, dar mult mai buna este din ou crud. Poate si unde mie nu imi plac ouale fierte.
Si eu am aceeasi senzatie ca timpul trece altfel la a doua sarcina, este si normal ca doar petrecem mult timp cu bb1. De relaxat nu pot complet ca acum sunt alte aspecte care ma rod: cezariana, Rh, ca nu l-am vazut pe bb, mi-e greu cu comunicarea pe aici. Vorbind de comunicare, am primit raspuns de la spital referitor la Dublu Test. Cica "legea in Norvegia nu permite gravidelor de 30 de ani (cazul meu), un astfel de screening" 

. L-am intrebat si eu pe doctorul de familie, ca el imi traducea, daca nu cumva nu stiu eu dar statul Norvegian imi poate garanta ca voi avea un copil sanatos. Asta este, ma voi multumi cu masurarea pliului nucal.
In luna a doua si a treia e fain ca titile cresc bine de tot
si avem si silueta de la greturi si
.
Oana draga intrebam de tine ca ma gandeam ca trebuie sa faci cerclaj (stiu ca ai gemenasi si ce s-a intamplat anul trecut). Ma rog pentru voi sa fie totul bine si cum isi doreste tati.
Alina_27, Fifty, bine ati venit! Sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi.
Justme25, eu am fost balonata cam o saptamana, dar rau. Putin mai mult decat balonarea inainte de CM, ma si ingrijoram cat e de mare burta si cam durea. A durat cam pana au inceput greturile
.
Ginye, imi pare bine ca ai venit cu vesti bune, dar petreci acum nu gluma.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
maryb spune:
alina_27 te-am trecut pe listuta.
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
elilov alina_27 a anuntat intr-un mesaj anterior ca a ovulat in Z31 a CM. De asta are DPN-ul pe 08.12.2008. ![]()
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele