Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Kita felicitari pentru eco!nu te pot ajuta in leg cu rez respective...
Narcisapoate ceaiul de tei mai calmeaza putin durerea...acum sa va zic ce am invatat cu multi ani in urma ...pe vremea cand eram cercetashhh ,nu mai tin minte f bine, sper sa intelegeti... pentru a mai calma durerea de cap se maseaza usor anumiti centri nervosi(asa s-or numi?..)tamplele, mijlocul fruntii,partea de sus a nasului si barbia..masaj circular usor...la mine cateodata functioneaza.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Hristos a inviat ! fetele
Eu am petrecut cu sotul, am mancat de toate si din ziua de Sf. Pasti nu am mai vomitat
Si eu am o splendoare de burtica , dar cred ca este normal din ce am citit eu este sarcina a 2-a si peretele abdominal este deja obisnuit cu aceste modificari din organism.
Salata de beouf am mancat si eu dar cu maioneza facuta cu ou fiert (a fost ok)
Dureri am si eu mai ales ca prima sarcina a fost o cezariana asa ma iau cateodata niste dureri de-a lungul operatiei
kita ti sa explica ce inseamna acel Omfacocel. Nu vreau sa te sperii dar ar fi bine sa ti se spuna. Eu ce am citit despre el nu este tocmai ok.
Mergi totusi si la alt echo , dar nu le spune nimic sunt curioasa ce ti se va spune.
Iti dau niste informatii despre micul omfacocel.
Reprezint#259; o malforma#355;ie congenital#259; caracterizat#259; printr-un defect de închidere a peretelui abdominal în regiunea ombilical#259;. Acesta se manifest#259; printr-o exteriorizare a viscerelor abdominale prin membrana lor, peritoneul. Supravegherea ecografic#259; a f#259;tului permite diagnosticarea unui omfalocel înainte de na#351;tere. Aceast#259; hernie ombilical#259; embrionar#259; este tratat#259; în primele zile ale na#351;terii printr-o interven#355;ie chirurgical#259; care va rea#351;eza viscerele în interiorul cavit#259;#355;ii abdominale #351;i în închiderea peretelui.
Sanatate maxima astept comentariul tau.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

kita sa sti ca nu am confundat termenul numai ca ii sa dat terminologia din franceza (presupun sa dea Dumnezeu sa ma insel, oricum daca ai citit se rezolva dupa nastere)
OMFALOCÉL, omfalocele, s.n. (Med.) Hernie ombilical#259;. - Din fr. omphalocèle
Sanatate fetele Maica Domnului sa ne ajute.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

oceanborn ce idee buna mi-ai dat cu masajul. Eu am o atusica care tocmai a urmat un curs de masaj si presopunctura si sigur trebuie sa stie care sunt centri care trebuiesc stimulati. Ia uite cum se face matusica mea cu o vizita
Dragoto tocmai m-am uitat la tatele noastre si am vazut ca teoretic ar trebui sa nastem in aceeasi zi. Poate ne intalnim pe holurile spitalului.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 9+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

sper sa fie de folos amintirile mele din copilarie
da, avem acelasi DPN doar ca de intalnit nu cred c-o sa fie posibil sa ne intalnim pe holul spitalului pt ca nu sunt in tara,si nu sunt nici din buc., oricum cred ca, fiind multe din capitala exista posibilitatea sa va intalniti , sunt multe fete la inceputul lui dec si sf lui nov..
Ziua de azi a fost cea mai lunga din viata mea...cred...mai am 2 ore pana la control(daca stresez pe cineva cu numaratoarea mea inversa imi cer scuze...)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Hristos a inviat!
Ce fac gravidutele?
Fetelor voi la semnatura scrieti varsta sarcini sau perioada de la ultimul ciclu si pana acum?

Mari 5+
http://bd.lilypie.com/9zodp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Va multumesc pentru primire si urarile facute. Ma bucur sa va cunosc si va doresc si voua multa sanatate! De acum sper sa pot scrie si eu mai des. Incet-incet descopar si eu cum sa activez pe forum. Scriu abia acum pentru ca am fost plecata de Paste la parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

De la UM, sau dupa caz, daca ovulatia a fost mai tarzie, varsta conform cu ecograful.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

quote:
Originally posted by nov-dec2008

marguta, te-am adaugat pe lista dupa DPN, dar te rog sa ne dai si celelalte date... daca vrei!

Bineinteles ca vreau, doar ca eram in ceata datorita faptului ca nu-mi iesea deloc inscrierea. Data nasterii mele 19.03.1976, UM 07.03.2008, DPN 06.12.2008. Si mai am un baietel-Edy 16.07.2000.Multumesc inca odata pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by fifty1980

Hristos a Inviat!

Primiti o viitoare mamica de decembrie 2008? Mi-e rau de nu mai pot. Asa mi-as dori sa dar nu reusesc. Nici nu mai stiu ce sa mananc, imi simt stomacul ca o bomba cu ceas, mi-e o sete de mor dar nici nu pot sa vad apa....si abia maine ma duc la doctor

Ma primiti si pe mine sa ma plang pe aici?

fifty1980, normal ca te primim, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Asteptam maine vesti bune de la ecografie. Primele 12 mesaje iti sunt moderate si apar foarte greu, asa mai scrie repede 5 mesaje ca sa vedem in timp real ceea ce ne scrii si pentru a nu avea impresia ca vorbesti sigurica. Ca sa apari pe listuta noastra trebuie sa ne dai datele tale, adica DN, UM si DPN.

maryb 13+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput