Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
yubi spune:
quote:Multumim pt. felicitari
Originally posted by oceanborn
Felicitari noilor gravidute, sarcina usoara va doresc!!!!Odiseea de ianuarie?????adica nu mai suntem noi alea cele mai mici????faaaain
9+
Acum ,noi suntem cele mai mici ,dar o sa mai intram si pe la voi sa mai intrebam ,cand avem o nelamurire. Voi aveti mai multa experienta
kita spune:
Gata, am venit si noi de la eco...........
Conform Um am azi 8S4z, si ecografic am 9s1zi; Iosup ne-a intrebat, caci a m fost cu sotul meu la ce nume de fetita ne-am gandit; Pe patul de eco mi-a zis ca se pare ca e fata si cand l-am intrebat dupa ce isi da seama mi-a zis ca dupa miscari si dupa "mugurasii genitali"; Pai mai fetelor eu o iau pe aratura dar la baieti cum se numesc.......? nu tot mugurasi?
In alta ordien de idei , cand am fost la eco cu Andrei dr. mi-a scris mare pe ecran penis, iar ru la vremea respectiva ma intrebam, oare la fata scria p..., si cand am iesit si mi-am intrebat sotul el a zisc a ar fi trebuit sa scrie vulve, nu prostia la care m-am gandit eu//////
Kita
cu fulgulet +8S si Andrei (10.02.2005)
mnarcisa spune:
Am uitat sa va intreb, poate totusi ma puteti ajuta.
De cateva zile ma doare capul rau de tot siimi provoaca si o stare de nervi de nu imi intra nimeni in voie vu nimic. Nici zgomotele nu le suport. M-as ascunde intr-o viziuna si nu as mai iesi de acolo.
Ce as putea sa iau? am incercat sa iau un paracetamol, dar nimic.
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
9+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
kita spune:
Asa, am uitat sa va spun ca avem2.38 cm, si 176 BCF;
si acum vestile mai rele:
Ei, acum s a imi spuneti daca ati auzit ceva despre ultimile doua puncte?
Kita
mnarcisa spune:
kita felicitari!!!
Narcisa
9+
justme25 spune:
kita felicitari!!!
Yubi...si eu cred ca eram la aia de ianuarie...de fapt sunt undeva sfarsitul lui decembrie inceputul lui ianuarie...si daca tot m-am inscris aici...gata..nu mai plec d-acilea :)
http://tt.lilypie.com/gU1Zp3.png
4
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg
kita spune:
Narcisa, nu ai ce sa ii faci, eu am avut cu Andrei 3 saptamani de dureri de cap de nu ma puteam ridica de pe perna, dureri datorata instabilitatii presiunii atmosferice, pe mine ma durea cand era scazuta presiunea;in rest din cand in cand paracetamol simplu, si propops mie nu imi trece cu cel de la firma Ozone, ci numai de la Zentiva
Kita
maryb spune:
kita, felicitari pentru rezultatele de la eco. Mie nu mi-a zis ceea ce ti-a spus tie (ma refer la cele 2 puncte de care intrebai tu).
justme, inca nu ai dat datele pentru a fi trecuta in listuta. Cand te hotarasti ca vrei sa apari pe listuta, dai datele si noi te trecem. ![]()
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mnarcisa spune:
kita multumesc de raspuns. Pe m ine ma mai durea capul si inaite de sarcina si imi trecea doar cu nurofen forte pe care presupun ca nu pot sa il iau acum. Nu imi ramne alt cev de facut decat sa dorm cand ma apuca durerile sau sa suporte ceilati toanele mele. Culmea e ca am tot facut tot felul de investigatii si nu sa pronuntat nimeni de ce anume ar putea sa imi provoace episoadele aste. Este adevarat ca una din explicatii a fost legata de presiunea atmosferica si daca e asa chiar nu am ce face.
voi cum stati cu poftele? mie mi sa facut poftas de mici si am fugit de la birou si am mancat 3 (simteam ca nu mai rezist) si dupa aia am inceput sa imi fac tot felul de mustrari de constinta, dar sper sa nu fie nimic.
Narcisa
9+
toriceli spune:
Felicitari Kita ! Lasa nu te mai enerva pe chestiunea cu sexul lui bebe . Deocamdata e cam devreme sa fie clar - abia sunt muguri , pina si medicul a spus *pare*. E bine ca sunteti in parametrii , asta mi se pare cel mai important !
Yubi felicitari si tie si celorlalte mamici de ianuarie- februarie! Parca mai ieri ne conversam pe la aspirante. Anul asta e clar , e dominat de semnul *Barzoiului* !
Toriceli
14+

Odiseea de ianuarie?????adica nu mai suntem noi alea cele mai mici????faaaain