Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

oceanborn, asa este, nu mai suntem noi cele mai mici acum

maryb 13+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu m-am programat azi si la iosup pentru eco morfo de trimestrul 2.
asadar, voi face 2 eco morfo de trimestrul 2, una la medlife la chitescu rodica pe 1 iulie si alta la iosup pe 8 iulie. Cazul prietenei mele m-a facut sa decid asa.

maryb 13+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Just, sunt normale intepaturile si e le mai am din cand in cand.
Ginye, felicitari pentru puiut!
Referitor la ecografia morfo fetala de trim 2, se pare ca medicul meu va fi in concediu atunci (august).Eu mi-am facut programare la Dr. Herghelegiu, dar avnd in vedere ca medicul meu nu este voi face programare si la Dr. Pop.

Ramo 7+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Ramosi eu am incercat azi sa imi fac programare la dr. Herghelegiu, la Sanador, pentru morfofetala. Ar fi trebuit sa ma programeze la mijlocul lui august, dar , din pacate, nu sunt locuri libere decat dupa 10 Septembrie.
Nu stiu ce sa fac.......oare dl. doctor mai face eco si la alte centre medicale, sau doar la Sanador ?

http://tt.lilypie.com/J71Dp3.png

Mergi la inceput

Alina_27 eu am programare pe 12 august la Euroclinic.Tocmai am sunat ca sa mut programarea cu o saptamana mai tarziu .Pe 12 august, sarcina va avea 22 sapt si 2 zile, dar cum la eco apare mai mic cu o saptamana, as vrea sa mai aman cu o saptamana.Din pacate, doar asistenta domnului Dr. Herghelegiu face programari si va fi la clinica abia dupa data d 5 mai.

Ramo 7+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Ramo , ce veste buna mi-ai dat.........deci poate am sanse sa reusesc si eu sa prind un locusor liber si pentru puiul meu intre 4-10 august- atunci voi avea si eu 22 saptamani....

Te deranjeaza daca imi dai si mie numarul de telefon de la Euroclinic unde pot face si eu programare, te rog.......

http://tt.lilypie.com/J71Dp3.png

Mergi la inceput

Alina_27, numarul este 200 68 00, dar asac um ti-am spus asistenta care face programarile pt dt Dr herghelegiu, e la cabinet dupa 5 mai.Ma gandesc sa facem in felul urmator, o sa sun eu luni sa vedem daca pot amana programarea si daca se poate te programez pe tine pe 12 august in locul meu.Da-mi un PM cu numele tau complet si numarul de telefon.
Fetelor, voi ce stiti, cand e mai bine de facut eco morfo fetala de trim 2?Medicul meu mi-a spus ca cel mai bine e intervalul de sapt 23, 24, 25.

Ramo 7+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ramo, eu stiu ca cel mai bine e sa faci morfo fetala intre 20 si 23 de sapt.

Ginye, felicitari, ma bucur din suflet pt. tine!
Bun venit noilor burticute!

...................

Eu tocmai m-am mai relaxat putin in Promod, hihi, o sa devin client fidel in curand. Mi-am luat un tricou cu manecutele crostate, o bijuterie, si un jerseu cu maneci pana la cot, super dragalas si asta! Ah, asa bine ma simt!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 11+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mama ce balonata sunt

http://tt.lilypie.com/gU1Zp3.png
4
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Si pe mine ma doare burtica si mai ales cand stranut sau tusesc ma sageata in partea de jos si simt ca un fel de arsura. Trece repede daca nu ma misc deloc (stau cateva secunde asezata).

Ce tare - Odisea de ianuarie - chiar am tras cu ochiul putin pe acolo si incep sa se adune fetele. Se pare ca iepurasul a fost darnic anul asta

Noi am ami crescut putin si tocmai am schimbat semnatura

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 9+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput