**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Paste fericit!!!!

LA MULTI ANI Ana Teodora!!!!!

LA MULTI ANI ANDROOOOOIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

fetelor, in legatura cu statul in masina, nu stiu ce sfat sa va dau decat sa va povestesc cum a fost la noi la nr 1. Nr. 2 deja are companie, nu se plicitseste decat cred ca ii este frica daca e noaptea in masina.

Ne-a urlat nr 1 cam mult si noi avem drumuri lungi. parca atunci colindam mai mult. Cert este ca io accept multe dar sa stau in spate: niciodata. fiecare cu piticii lui

si, cand avea R 13 luni jumate si ne-a prins noapte in Luxembourg l-am lasta sa urle. se trezea mai urla..se trezea mai urla. oricum la drumuri lungi noi plecam cand ii este ora de somn..dar uneori se intampla..ca atunci. [stiu in grup de mamici de la R multe au renuntzat la scaun. Chiar daca as fi vrut nu as fi putut pt ca aici e obligatoriu scaunul. ]
si de atunci nu a mai urlat. s-a impacat cu situatia. Pp ca si pe David il astepta aceeasi situatie.

de pe la 2 ani cand vede ca iesim pe autostrada, isi ia pozitia de somn cu toate ca nu e nevoie intotdeauna si am mers uneori si 8 sau 24 ore..si nu au fost probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele,
La multe lunite sarbatoritilor de azi !!!

Si eu ma gandeam sa iau jucaria cu volan,dar vorba Alinei poate dau banii degeaba,iar al meu sot abia asteapta sa ma mustruluiasca ca arunc banii aiurea.Eu am gasit-o la Buburuza si era 123ron.

Timur eu acresc ciorbita "inca" cu lamaie,dar pun destul pentru ca al meu e topit dupa acru....si sucul de la portocala il bea pe nerasuflate.....

Graviduta si al meu avea tentative de a voma la mamaliga,dar mi-am dat seama ca era prea consistenta si-i ramanea in gat,acum o fac mai moale sau macar o mai inmoi cu putin lapte

Mica eu o sa-ti spun din amintiri de la turta fetei,dar stii cum e "cate bordeie atatea obiceie" ....noi am rupt turta fetei la nasi pentru ca aveau mai mult spatiu ....pot fi invitati prieteni ,rude....nasii trebuie sa imbarce fata inainte de ceremonie cu hainele luate de ei,apoi se aseaza fata pe o galeata(are capac) cu apa pusa pe un scaun(sunt si acum debusolata),iar nasa rupe turtita(facuta din aluat de cozonac)deasupra capului si o imparte invitatiilor(parca se face si cruce deasupra capului cu ea inainte de rupere).....apoi taie cu foarfeca din par in forma crucii(e clar ca dupa o tunzi)...apoi micuta este pusa in fata unei tavi pline cu tot felul de obiecte (acum te ia groaza ce pun uni-tigari,mobile)... din care trebuie sa aleaga trei ...invitatii de obicei vin cu bani si cadouri ....depinde mult si de cultura si obiceiurile nasilor,dar si de cea a parintilor(socrilor)....eu una nu prea m-am bagat ,deh oameni mai in varsta si cica is mai invatati......acu' la motul lui fimiu sunt eu mai invatata ...asa ca feriti-va

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Va doresc PASTE FERICIT tuturor.

aici e tortul pe care l-a avut Diana-nepotica mea la petrecerea de 1 anisor(pe 19.04)

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ana Cosanzeana
Sa cresti mare si sa-i bucuri pe ai tai!

Androix
Bucurii, sanantate si mai treci pe la noi cand ai timp!

Ella
Ce scaun de masina aveti voi? Sunteti cu scoica sau ati trecut la mai mare? Si Elias incepuse sa cante un scoica, dar de cand i-am luat Maxi-Cosi-ul, ii place, chiar ma gandeam ca am facut la kilometri in ultimul timp

Nu stiu cum sunt alte scaune, dar asta e facut foarte inalt, sa vada bine copilul pe geam, asa mi l-au vandut mie Si eu stau in spate cu el si tre' sa-i dau din cand in cand alta jucarie, dar e tot mai bine pe zi ce trece... Ii arat mereu una alta pe geam. Lui ii plac luminile, sigur. Desi p-aici nu sunt decat copaci, ii arat intr-una, cred ca nimeni nu s-a mai extaziat atat in fata unui copac

Si zici ca nu-i place jucaria? O promovasem mai deunazi pe forum... Si inca e pe lista cand merge sotulache in US. Dar poate inca nu intelege chestia cu cauza-efect la ea, n-o arunca, ascunde-o pentru un timp.

Acu' sunt innebunita cu asta: http://www.tinylove.com/magiq_lobby.aspx
Frustrari de pe vremea cand la noi nu erau decat papusi Aradeanca..

Elias prefera acum cartile cu fereastre de deschis si descoperit chestii in spate , sunt foarte incantata de o serie frantuzeasca, e un ursulet Victor.

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Elias la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mihamora, multumim; avei si voi poze noi?

Timur, jucaria cu volan e de la Premaman.

Gravi, da, jucarica e de la tiny love, dar nu stiu cat a costat, ca am luat mai multe in ziua aia de la Premaman...

Elteka, am schimbat scoica cand avea 7 luni desi am fi putut s-o mai folosim pana la 10-11 kg; am zis ca de asta urla in masina; i-am luat un scaun super de la Brevi, inalt, in ideea ca va vedea pe geam si nu se va plictisi; are mai multe pozitii in functie daca vrea sa stea in sezut sau sa doarma; e foarte moale si confortabil.

Avem si noi carticele din alea Lamaze, ii plac si lui , le tot rasfoiste; le luam de obicei cu noi in masina.

Didi, o sa incerc sa-l las singur in spate; ideea e ca el nu scanceste ci plange in hohote si nu suport sa-l vad plangand mai mult de cateva minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da Ella, avem aici cateva poze noi.

Si daca il tii in brate pe Boby, tot plange?
De vre-o luna nu mai stau cu el in spate cand mergem cu masina, sta singur,daca plange ii pun radio si se linisteste.

Chowpersa - foarte fain jeepul.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna ziua mamici!

Multumesc inca o data pentru urarile de La multi ani!

quote:
Originally posted by mica0307
A taiat cineva turta la fetita??? Poate sa ne povesteasca si noua cum a decurs öperatiunea"? Care sunt obiceiurile??? Saptamana viitoare Printesa Maya implineste 1 an si tre sa ii rupem turta si nu prea stim cum se face si ce se face.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Mica eu am rupt turta de 2 ori finutelor mele, asa ca pot sa iti spun cam ce am facut eu, dar asa cum spunea kokiy obiceiurile difera. Eu am cumparat un rand de haine pentru fete, din cap pana in picioare si am comandat turta. Le-am pus pe fete pe o oala in care era putina apa (cica sa stea pe plin), peste care s-a pus un fund de lemn,astfel incat sa poata ele sta bine in fundulet sau in picioare. Le-am rupt deasupra capului turta in forma de cruce (si in timpul asta le-am urat: sa creasca mari, sa fie sanatoase etc) si apoi le-am taiat din par tot in forma de cruce (dar doar foarte putin, simbolic, asa ca nu a fost nevoie sa le tunda dupa). A urmat alesul de pe tava: eu am lasat-o pe mama lor sa le puna ce a dorit pe tava. A, cand rupi turta trebuie sa o imparti pe toata celor prezenti. Cam atat imi aduc aminte, daca mai vrei sa mai intrebi ceva si stiu, iti raspund cu placere.

Timur eu ii acresc ciorba o idee mai putin decat pentru noi.

Nici Ana nu sta linistita mai mult de jumatate de ora in scaunul de masina. Pe ea o enerveaza ca e legata si nu se poate misca in voie. Si noi tot scaun de la Brevi avem. E adevarat ca eu inca nu i l-am intors cu fata spre sensul de mers, poate asa o fie mai atenta la ce se intampla in fata...dar ma indoiesc

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Ana Teodora!
La multi ani Mario Luca!

Sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani Androix! Numai bine si tot ce-ti doresti!

Sanatate plantatie! Numai bine!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Voiam sa va spun ca fie-mea s-a transformat - pentru moment cel putin - dintr-o mofturoasa la mancare intr-o pofticioasa. Inainte ma rugam de ea sa deschida gura si sa guste ce avea in castron, acum, mai ales daca ne vede pe noi mancand ceva, vrea si ea, indiferent ce e de mancare. Acum nu mai conteaza nici daca e blenduit sau nu (Elteka). Azi de exemplu, am fost la masa la parintii mei, si a pus mana pe o ceapa verde si musca din ea cu mare entuziasm. Bine, ca o scuipa, dar persevera in a musca din ea.
Ea, de care inainte ma rugam sa manance jumatate de borcanas de fructe de la Hipp sau Nestle (125 g), acum termina unul de la Humana (care cred ca are 150 g sau mai mult) si plange la final ca mai vrea
Ma intreb cat o tine si etapa asta...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput