**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Christos a inviat!

Multumesc mult celor care ne-au urat La multi ani! Spunem si noi:

Mario Luca si Androix!!

Noi am serbat in familie, adica au venit ambele perechi de bunici la noi si Ana a "suflat" in lumanare. I-am comandat un tort normal pentru azi, si unul mai deosebit pentru turta, peste 2 saptamani. N-a prea inteles ea de ce canta toata lumea si voia sa puna mana pe focul de la lumanare.
De vreo cateva zile insa Ana e destul de caraita si agitata, nu mai doarme cum dormea (isi facuse singura program si dormea cate 2 ore la pranz), se scoala plangand rau. Banuiesc ca e de la dinti, pentru ca isi scarpina gingia de jos cu buza. Azi-noapte, de la 10, cand s-a culcat, pana pe la 12, cred ca s-a trezit din sfert in sfert de ora plangand.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Ella, am vazut pozele cu Bobita! Tare frumusel!!!! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ella_74
am hotarat ca nu putem merge cu masina 3 ore iar BOb sa ne urle continuu, ca ne omoara toti neuronii; asa ca desi rezervasem hotelul din timp si ma bucuram ca vom sta la munte cateva zile, am anulat cu pierderea de rigoare.

Dar daca sta unul dintre voi in spate, cu David? Sau daca plecati noaptea/f de dimineata, cand ar trebui sa doarma? Nu doarme in masina?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Madi am vazut filmuletul!Frumoasa fata ai!Cum se fac filmuletele astea?La multi ani!

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi,
intotdeauna a stat unul din noi in spate cu , de regula eu, dar dupa 5 minute de mers se plictiseste si nu-i mai trebuie nimic; uneori il mai fac sa uite si ma maimutaresc in toate felurile dar nu dureaza linistea.
Una din jucariile primite de ziua lui a fost asta, ne-am gandit ca o sa stea in scaun si n-o sa planga; panoul se activeaza cu un volan , adica se lumineaza si animalele canta; n-a avut nici un succes:
http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0027546
Pana in parc sau pana la soacra cu masina e un chin si nu mergem mai mult de 20 de minute.

Timur, multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

A taiat cineva turta la fetita??? Poate sa ne povesteasca si noua cum a decurs öperatiunea"? Care sunt obiceiurile??? Saptamana viitoare Printesa Maya implineste 1 an si tre sa ii rupem turta si nu prea stim cum se face si ce se face.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput

Ella, foarte frumoasa jucaria! De unde ati luat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ella - foarte frumos David imi place aici f tare.
Carstea - iti faci cont aici http://www.onetruemedia.com/otm_site/register si downloadezi foto, nu e greu.Ce face Rares?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ella, jucarie din aia vroiam sa-i iau si eu Marei sa nu se plictiseasca in masina. Am vazut-o pe bebelusul tau.ro, parca era de la Tiny Love. DAr nu stiu daca sa dau atatia bani pe ea, ca Mara sta cuminte in masina.
Ieri a avut si ea mancarici in fund, era obosita pe la pranz, dar nu vroia sa doarma si plangea sa o luam in brate si mariu zicea sa o lasam sa planga. Dar nu prea ne-a lasat inim, mai ales ca era ziua de Paste si ziua ei, asa ca am mai amanat educatia . Iar seara am vazut ca i-a dat coltul unui dinte de sus, ceea ce poate fi o explicatie pt comportamentul ei de ieri.
Voi cu ce le mai dati oul, ca eu i-am tot dat cu spanac si iaurt, iar acum as vrea sa mai schimb. Ma gandeam sa-i fc azi niste mamaliga cu branza si smantana si s-i pun si oul, dar nu stiu daca o sa manance, pt ca i-am mai dat acum vreo 2 luni mamaliga si se facea ca vomita.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Fetelor, cat de tare acriti ciorba de perisoare pt bb? Ca pt voi sau mai putin?

Mergi la inceput