Mamici si burtici de Baia Mare
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Malinka spune:
de ce vrei sa faci cezariana si cum sunt contractiile despre care vorbesti? eu simt o presiune in burtica dar cred ca semnele de nastere sunt altele, nu?
Viitoare 29+ bebe boy
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca81 spune:
Malinka, eu am bazinul foarte ingust, a fost o recomandare a medicului meu. In plus fetita mea e in pozitie pelviana, inca nu s-a intors cu capsorul in jos.
Cand ai contractii se intareste burtica pentru 30-60 de secunde, in totalitate sau doar partial si doare cand apesi in acel moment. Sunt nasoale rau. Eu le am din saptamana 17, din pacate.
Probabil simti presiune sub burta pentru ca s-a intors bebele cu capsorul in jos.
Esti multumita de dr. Roman?
O burtica mititica 28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
anca81 spune:
Melly, ce mai faci? Cred ca fluturashul iti ocupa tot timpul. Sper ca esti bine, intra si spune-ne si nou cum a decurs nasterea. cu drag.
O burtica mititica 28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
Malinka spune:
buna fetelor...:)
anca...da, intr-adevar, bebe e cu capul in jos...e asa de mult, cel putin la 3d, la 27 de saptamani deja era asa si desi mie mi se pare putin suspect...doctorul a zis ca nu e nici o problema...presiunea sa fie pentru ca apasa capul bebelusului?
de dc roman sunt multumita...nu e foarte vorbaret dar orice l-am intrebat mi-a raspuns...nu prea stiu cum iti dai seama daca un doctor e bun sau nu...cel putin atata timp cat sarcina a decurs foarte normal el nu prea are ce sa faca...dar cred ca e ok...:)
tu ce parere ai despre epidurala? l-am intrebat pe dc roman ce parere are si mi-a zis ca epidurala se faca doar in anumite conditii...dilatarea sa fie de 4, craniul bebelusului bine dezvoltat si mai era ceva...:) dar nu mi-a zis daca el e pro sau contra...si acum ma tot gandesc la asta...
acum inteleg de ce o sa faci cezariana...sa ai o nastere super usoara si mai ales, o recuperare rapida...:)
Viitoare 29+ bebe boy
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)
anca81 spune:
Malinka, eu sunt pro epidurala, intr-adevar dilatatia colului trebuie sa fie de 4 cm pentru a se putea face. Un alt inconvenient ar fi ca poate sa incetineasca travaliul. Cel mai bine ar fi sa cauti pe net, sunt multe articole pro/contra si poti decide pentru tine in cunostinta de cauza.
Iti doresc si tie sarcina usoara, recuperare rapida si mai ales un baietel sanatos. Sa stii ca Melly a nascut cu dr. Roman, poate apare zilele acestea si ne spune cum a fost.
Eu sunt foarte multumita de dr. Costin, chiar nu m-a dezamagit niciodata pana acum.
O burtica mititica 28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
anca81 spune:
fetele! Ce mai faceti? Cam liniste pe la Baia Mare
O burtica mititica 28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
Malinka spune:
da, cam liniste...mamicile si burticile sunt la plimbare ca e vreme frumoasa...:)
anca...m-am uitat la pozele tale..intr-adevar burtica ta e extraordinar de mica...si tu esti foarte slabuta...:) eu cred ca sunt de 2 ori cat tine, cel putin...:)
o zi frumoasa tuturor...
Viitoare 30+ bebe boy
http://community.webshots.com/user/malinka14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
BUNAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!scuzati absenta dar asta e cand ai un bb micut si jucaus!!!
ne-am intors si noi acasa de o saptamana si suntem bine !!!cam greu cu tzitzi dar speram sa se rezolve!!!greu de ce , ptr ca am facut prostia si i-am dat si biberon din ce lapte am mai muls si s-a obisnuit si acu de ieri incercam sa o obisnuim numai cu tzitzi!!!nu prea am sfarcuri si pana prinde de tzitzi trec vreo 10 15 min!!!asta e!!!nevoie de multa rabdare!!!apropo sa va duceti cu voi la euromedica foarte putine lucruri!!!bephanten, garmastan, slapi, apa de gura, ca nu prea o sa poti sa te speli calumea pe dinti, gel dus, ca dupa ce schepi de sonda poti face dus, asta la cezariene, un stick, choti largi, vreo 3-4, si o pijama, cu care o sa umbli cred din ultima zi de spital ca in rest iti cam dau ei un halat special care are si gauri la san ptr alaptat, servetele umede pentru transpioratie ce o acumulezi, dintr-alea mari, role de bucatarie, sigur o sa gasesti ceva de facut cu ele, mie mi-au trebuit 2, pompa de muls si cred ca cam atat!!!asta in cele mai mici detalii!!!aaaa si niste servetele intime!!!!operatia a fost si adecurs bine!!!a fost facuta impreuna cu dr. costin!!!mamaaaa da ce bine arata !!!pacat de verigheta!!! recuperarea e mai grea!!!mi-au scos sonda abia a 4 a zi ca nu ma pute-am da jos din pat!!!dureri la sani, mulsul super nasol, dar colac peste pupaza macar au trecut!!!acasa neaparat sa ai pe cineva care sa te ajute laa casa!!!sa-tui preg ceaiul, sa te ajute la baita!!!mai ales vreo 2 sapt!!!!Amelia e bine, cum am zis mai are si figuri dar speram sa ne reglam si sa fie bine!!!sa iertati fetele daca intram mai rar!!!inca suntem in recuperare!!!va pupic burticutze!!!si BAFTA MULTA!!!
Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela
anca81 spune:
Melly, sa-ti traiasca printesa, ma bucur tare mult ca esti OK sa ca recuperarea ta merge bine. Iti multumesc si pentru amanuntele legate de cezariana, oricum voi mai avea inca vreo 100 de intrebari, cand te mai "prind" pe forum, daca te lasa Amelia sa respiri.
Aha, deci iti place medicul meu , v-am spus ca e super, profesionist si cu extraordinar de mult bun simt. Pe mine nu m-a dezamagit niciodata si chiar am fost (si sunt inca) o pacienta cu probleme. Ma bucur ca am facut o alegere buna si ca mi-a castigat increderea.
Scrie-mi te rog care dintre cei doi a "taiat" efectiv, dr. Costin sau dr. Roman. Ca mie mi-e teama sa ma las pe mana altcuiva...
A fost nasol cu sonda pentru shushu? Doare tare cicatricea dupa? Cate zile ai stat in spital?
Apropos, de ce ti-au facut anestezie generala, stiam ca multe cezariene se fac acum cu epidurala sau rahianestezie, a fost alegerea ta? Eu parca n-as opta pentru anestezie generala.
Multi pentru tine si comoara ta!
O burtica mititica 29+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
anca81 spune:
Malinka multumesc pentru aprecieri
M-am ingrasat 6.5 kg pana acum, deci sunt in grafic. Oricum, mi-a mai crescut burtica intre timp
, acum se vede in sfarsit ca sunt
si ascund o
in burtica
Si eu m-am uitat la pozele tale, esti foarte frumoasa iar burtica te prinde foarte bine. Ce scump e bebele tau si ce bine se vede in poze! Cum il va chema?
Va doresc tuturor o duminica placut si cat mai racoroasa
O burtica mititica 29+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas