Mamici si burtici de Baia Mare
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
buna fetele!~!! noi tot 2 in 1 dar nu pentru mult timp!!!azi am venit de la dr. si ne-a consultat si la ecograf si pe masuta!!!totul e ok!!!bb e bine!!!doar ca dr. pleaca din tara pe 11 si nu am vrea sa cadem pe mana altuia asa ca daca nu nasc normal pana luni 9.06.2008 atunci imi face cezariana!!!
ma cam tem picut pentru ca nu am fost inveac in spital internata!!!asta e!!!am vb de inducere dar colul meu e inchis!!!si a zis ca numai o sa ma chinui asa!!!deci tineti-mi pumni!!!
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anca81 spune:
Melly, tinem pumnii! Poate totusi se declanseaza travaliul pana la sfarsitul saptamanii. Iar daca nu, e OK si cezariana, pentru mine e prima optiune oricum. si
O burtica mititica 26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
Ada_S spune:
Buna fetelor, eu sunt cam ocupata in ultima perioada asa ca nu am scris demult pe forum, sper sa pot recupera in urmatoarele zile.
Noi suntem tot asa nici o schimbare, peste 2 sapt trebuie sa mergem la control si satunci vom stabili data la care se v-a naste printisorul.
melly, am scos agitatele, poate o convingem pe printesa sa iasa singurica din burtica.
Malinka, felicitari pt baietel, dupa ce se v-a naste o sa uiti ca ti-ai dorit vreodata fetita, spun din proprie experienta.
anca, de la noi, ma bucur ca sunteti bine.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada32+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2AMR 7 saptamani
anca81 spune:
Melly, suntem alaturi de tine . Cred ca deja o tii pe Amelia Gabriela in brate, asteptam vesti despre cum a decurs nasterea.
Ada sunt bine, acum m-am intors de la control din Cluj, colul e in regula, 37 mm si fara modificari. Mai am contractii insa urmez in continuare tratamentul clasic, nu m-au internat dat fiind starea buna a colului.
toate fetele!
O burtica mititica 27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
anca81 spune:
Buna fetele! Ce mai faceti? Vin cu o veste buna, am citit pe odiseea de Mai-Iunie ca a nascut Melly!!! Prin cezariana, cu anestezie totala, luni pe 9 Iunie, Amelia Gabriela e o grasunica sanatoasa! Bravo Melly, te asteptam cu vesti despre cum a decurs "operatiunea"!
Sa-ti traiasca printesa si sa creasca mare si sanatoasa!
O burtica mititica 27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
Ada_S spune:
Am scris si eu intr-o seara un mesaj lung si mi s-a sters tot, asa m-am infuriat ca era si tarziu si eram si tare obosita asa ca nu l-am rescris.
Anca ma bucur ca totul e ok la voi, bine ca e colul inchis...contractii putin dureroase am avut si eu dar nu imi mai fac griji, m-am obisnuit cu ele, la prima sarcina nu am avut deloc.
Melly, felicitari pt printesa Amelia Gabriela, sa creasca mare si sanatoasa.....abia astept sa ne pove cum a fost.
Hihi, eu urmez
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada33+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2AMR 6 saptamani
anca81 spune:
Ada mai ai putin! La noi au mai ramas 85 de zile
insa deja parca nu mai am rabdare. Am intrat in partea aceea a sarcinii in care m-am cam saturat de toate simptomele, am inceput sa ma misc greu, nu prea dorm bine noaptea si sunt si ingrijorata din cauza contractiilor. Fiecare zi care trece mi se pare o reusita.
La ce doctor ai ramas pana la urma? Nasti la Euromedica?
O burtica mititica 27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
Malinka spune:
ada...avem sarcini destul de apropiate...tu despre ce contractii vorbesti? eu simt mereu o presiune puternica in burtica, de fapt, sub burtica...n-as vrea sa nasc prematur dar cred ca simptomele de sarcina sunt totusi altfel...
tu la cine esti la euromedica? eu sunt la dc roman...o sa nasc undeva prin 27 august...
sarcina usoara in continuare...
Viitoare 29+ bebe boy
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)
Malinka spune:
scuze...subiectul era pentru anca...:)
Viitoare 29+ bebe boy
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)
anca81 spune:
Buna Malinka Bine ai venit pe odiseea baimarencelor si sa-ti traiasca baietelul
Eu sunt la dr. Bogdan Costin, dar din cate am inteles face echipa cu dr. Roman la cezariene. DPN-ul meu este 6 septembrie, dar e foarte posibil sa nasc mai devreme din cauza contractiilor pe care le resimt inca de la 17 saptamani. Mi-ar placea sa mai vorbim, sper sa mai intri la noi sau sa-mi scrii pe privat. si iti doresc o sarcina usoara in continuare!
O burtica mititica 28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas