Mamici si burtici de Baia Mare
Raspunsuri - Pagina 7
anca81 spune:
Ada am scris mai sus de ecografia mea, a fost bine, Carla este in grafic si creste cum trebuie. Voi merge si la Cluj la inceputul lui Iunie.
Melly
O burtica mititica
25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
olim spune:
cred ca sunt la baia amre, ca trebuie sa fac pasapoartele, chiar stiti cumva ce program au?
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
melly23 spune:
buna si de la noi. tot 2 in 1 inca. sper ca daca vii in baia mare sa fiu cu bblina mea. daca o sa pot poate ne si intalnim.
cauta pe net ptr programul de la pasapoarte .sigur il gasesti.
AMR SA SPERAM CA 4 zile si NU MAI MULT Amelia Gabriela
anca81 spune:
Buna burtici si mamici!
Melly, ma gandesc la tine in fiecare zi, uite o mica galerie pentru Amelia Gabriela
Weekend placut tuturor
O burtica mititica
26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
melly23 spune:
anca81 scumpo uite de aici niste iti multumesc mult de gandurile bune!!
iata ca a trecut si 1 iunie si tot 2 in 1 am remas!!! asa ca bag si eu niste da de da de ceva se va arata!!!!
fetele dragi
AMR SA SPERAM CA 3 zile si NU MAI MULT Amelia Gabriela
anca81 spune:
Melly, ai incercat zice-se ca ar da ceva rezultate, pe langa cele imediate
Amelia Gabriela
O burtica mititica
26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
melly23 spune:
scumpa de tine!!!mai anca mai crede-ma ca ala a fost primul lucru care l-am incercat!!!! dar degeaba!!!nik!!! asa ca a ramas sa astept!!!maine fac 40 de sapt. si joi o sa merg la dr. nu astept pana luni!!!sa vad ce zice!!! fetele si tin pumnii si tie anca!!!sa ai grija cu contractiile alea!!!si scot si pentru mine!!!!
AMR SA SPERAM CA 1 zi si NU MAI MULT Amelia Gabriela
irlandeza spune:
Salutare tuturor.
Cat am fost in vacanta vad ca cineva a fost f. harnic, adica harnice. Ati deschis un subiect nou.
Pai ce sa va spun, eu sunt din B.M. , parintii mei stau langa Meda.Am o bebelina de 5 luni (maine) , a fost f. asteptata si ne-am chinuit ceva pana am avut-o si facut-o. Despre Euroclinica eu personal am auzit doar grozavii. Noroc ca eu am nascut aici si nu in Ro.
Vad ca avem cateva burtici, destul de avansate ,sarcini usoare sa aveti, ma ales Anca. Iar lui Melly nastere usoara sa ai. Si eu am nascutla 40 sapt. fix.
Olim, ce faci draguto, te pregatesti de Romania ?Ce te invidiez....Desi m-am intors vineri de acolo, dupa 2 luni de huzureala.
A, sa nu uit. Programul la pasapoarte e de la 8 parca si pana seara. Si nu mai e deloc aglomerat, mai ales daca mergi mai dupa-masa. Vezi ca pasapoartele s-au mutat in spate la hotel Mara, o cladire cu geamuri fumurii, si vezi ca la pranz, intre 1 si 2 parca au pauza de masa.
anca81 spune:
Irlandeza bine ai venit! Euroclinic e in Bucuresti, Euromedica se numeste clinica din Baia Mare. Daca nu sunt probleme cu sarcina, clinica e OK, insa nu au pregatire si aparate pentru urgente si prematuri. Sa-ti traiasca puiutul! Din cate imi amintesc, tu esti prima care mi-a raspuns cand m-am inregistrat pe DC, deschisesem un topic legat de TT si translucenta nucala. Uite ca am devenit "veterana", am gasit aici pe site tot suportul si sfaturile de care aveam nevoie.
Melly
Ada, ce mai faci?
O burtica mititica
26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
Malinka spune:
buna tuturor...:)
vad ca s-au adunat ceva viitoare mamici de baia mare aici...si eu merg la euromedica, la dc roman...e chiar ok si sunt multumita...am 28 de saptamani si alaltaieri la ecografia 3d am aflat ca in burtica e un baietel...si doamne, cum imi mai doream o fetita...dar acum asta e...
nastere usoara melly, daca nu s-a intamplat deja...sarcini usoare tututor si numai bine mamicilor si piticilor...
Viitoare
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)