Mamici si burtici de Baia Mare

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna fetele!!!
anca81 nu te mai agita si stai in pat daca asta trebuie , lasa ca prinzi tu vreme frumoasa mai incolo cand vine bb!!!o sa te plimbi destul!!!

intr-adevar se pare ca ii place la mami in burtica!!!sper sa nu ii placa atata incat sa trebuiasca sa o fortez sa vina!!!va pupic

39+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Melly

Ada, ce mai faci?

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

anca ai fost la eco????ceva noutati????
ada_s ce te-ai decis pana la urma????
]
noi tot 2 in 1!!!mai asteptam!!!

39+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Melly, da, am fost ieri la eco. E totul in regula cu bebelina mea, a crescut frumos. Doar la mine e problema

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetele, scuze ca nu am scris dar ieri am fost la voi in BM, am reusit sa obtin o consultatie la dr Sasaran.
Am avut si ceva probleme, mi s-a deschis operatia de cezariana( o sa va pove data viitoare ce si cum am patit), asa ca ieri m-a operat pe viu dr Sasaran si mi-a scos vre-o 2 fire, mi-a promis ca pe celelalte mi le scoate la operati viitoare.
Da, voi naste la Euromedica cu dr. Sasaran(mi-a placut de el).....am fost sa vedem si clinica si sunt multumita de conditii. Peste o luna voi merge din nou la consultatie si atunci vom fixa data cand imi v-a face cezariana.
Mai multe va pove mai tarziu sau maine ca acusica sunt pe fuga. Va pup pe toate si multumesc ca ati intrebat de mine.

Melly, agitatele pt Amelia Gabriela

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada30+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Buna Ada, ma bucur ca esti bine. Si eu tot ieri am fost la consultatie la Euromedica, insa la dr. Costin. Asteptam vesti de la tine

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Anca, dar nu ai povestit cum a fost la consultatie, ce ti-a spus despre bebelina?

Melly, mai rezisti?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada30+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ce fac burticile din baia mare? ca vad ca tot 2 in 1 sunteti?
eu nu prea am timp sa scriu ca sambata pelca acasa cu Alex si treeb sa pregatesc bagak, platiti impozite, etc
anca cum esti, nu ne-ai spus ce problema ai
mellyhai ca mai ai un pic numa, las ca sa vezi ca vine in iunie, ca e o luna frumoasa, eu is pe 17 nascuta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ada las ca o sa fie bine cu firele, acum important e sa ai grija de tine
fetelor, eu e 12 is la baia mare, ce ziceti ne intlnim la un suc?
va pup pe toate si aveti grija de voi, eu o sa intru doar saptamana viitoare ca maine am multa treaba si sambata plecam spre valencia, asa ca aveti grija de voi de toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Olim, pe 12 Iunie esti in Baia Mare?

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput