Mamici si burtici de Baia Mare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna ada_s ne bucuram ca ne mai citeste cineva nu doar baimarence!!!ai intrebat despre Euromedica!!!este o clinica privata cu niste oameni super cel putin pana acuma nu am avut probleme!!!cat despre costuri eu stiu ceva de genul 23 de mil daca nu ai adeverinta de salarizare!!!adica ca plateste angajatorul tau la CAS chestiile alea medicale!!!dar daca lucrezi si ai carte de munca nu e o problema de obicei astea se achita de angajator!!tu doar tre sa le ceri o adeverinta!!!daca ai adeverinta e undeva la 16 mil!!!daca te hotarasti sa nasti nasural ei au si epidural!!!cat despre medici eu sunt la dr. Roman Radu si este un doctor foarte bun care stie ce vrea si ce face!!!sper ca te-am putut ajuta!!!te mai asteptam pe la noi si cu alte nelamuriri!!!

38+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

anca ma bucur sa stiu ca sunteti mai bine, las ca DDo sa va ajute si o sa fie asa cum itit doresti
melly, tot 2in 1 vad ca sunteti, hai ca a mai ramas numai un picada sa ai o sarcina usoara in continuare.
va doresc un wek placut tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

fetele

melly, multumesc pt raspuns iar daca nu te superi mai am cateva intrebari, sper sa nu te stresez prea tare.
Una din ele ar fi in legatura cu saloanele...cate paciente sunt intr-un salon? daca poti primi vizitatori in camera sau trebuie sa iesi pe hol? Am inteles ca este si posibilitatea sa doarma cineva cu tine in salon,e adevarat? De nascut cred ca mi-ar face cezariana deoarece primul bb l-am nascut cu cezariana si la noi iti face obligatoriu cezariana. In Ungaria medicul imi spune ca de data asta voi naste natural.....acum nu stiu cum e mai bine.
Si inca o intrebare in legatura cu programarea, cum ai procedat, ai sunat medicul si ai mers la cabinet particular sau ai sunat la clinica si ai cerut programare la un anumit medic?

Vad ca tu nu mai ai asa de mult, in curand o sa iti ti printesa in brate, ce bine.

olim, multumesc frumos pt urare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada30+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna Ada. Si eu tot la Euromedica sunt, insa la dr. Bogdan Costin, este un medic venit din Cluj. Poti suna la Euromedica si sa ceri o programare la medicul ales de tine, ei te programeaza in functie de disponibilitea fiecaruia. Legat de nastere naturala dupa cezariana, asta doar medicul tau iti poate da recomandari, nu stiu daca la Euromedica fac asa ceva. Referitor la conditiile de la clinica, o asteptam pe Melly cu detalii dupa ce naste, si eu sunt curioasa.

Olimpia dulce. Ce face Alex?

Melly, ceva vesti noi, vrea bebe sa vina? Hai ca scoate agitatele pentru voi:

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Anca81, merci mult pt sfaturi.......ma hotarasem sa imi fac o programare la Sasaran la cabinetul privat ca am nr de tel de la varamea si are consultatii si sambata dar acum nu mai stiu parca as incerca medicul tau daca il lauzi asa mult. Mai discut si cu sotul sa vad ce spune.

Melly si eu scot agitatele, sper sa ai o nastere usoara.

olim

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada30+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Ada, eu am fost si la dr. Sasaran. Aveam programare in zile diferite la Sasaran la cabinetul privat si la Costin la Euromedica. Dupa ce m-au vazut si am povestit cu amandoi, l-am ales clar pe Costin. Nu vreau sa te influentez in nici un fel, stii ca fiecare isi alege medicul dupa anumite criterii personale. Cert e ca pana acum dr. Costin nu m-a dezamagit.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

melly, multumesc pt raspuns iar daca nu te superi mai am cateva intrebari, sper sa nu te stresez prea tare.
Una din ele ar fi in legatura cu saloanele...cate paciente sunt intr-un salon? daca poti primi vizitatori in camera sau trebuie sa iesi pe hol? Am inteles ca este si posibilitatea sa doarma cineva cu tine in salon,e adevarat? De nascut cred ca mi-ar face cezariana deoarece primul bb l-am nascut cu cezariana si la noi iti face obligatoriu cezariana. In Ungaria medicul imi spune ca de data asta voi naste natural.....acum nu stiu cum e mai bine.
Si inca o intrebare in legatura cu programarea, cum ai procedat, ai sunat medicul si ai mers la cabinet particular sau ai sunat la clinica si ai cerut programare la un anumit medic?

Vad ca tu nu mai ai asa de mult, in curand o sa iti ti printesa in brate, ce bine.

olim, multumesc frumos pt urare.

dragelor!!!
nu mai obositi ca se pare ca nu se arata nik!!!inca!!!asa ca tot 2 in 1 suntem!!!ma bucur ca am vaz ca sunt mai multe mesaje~!!!iar acu sa va raspund!!
ada_s inca nu pot sa-ti spun cate paciente sunt intr-un salon dar o prietena de a mea a zis ca a fost singura , ea si cu bb!!!in camera poti primi vizitatori, tot din cate am auzit, dar nu le prea place mai multi de doi!!!cat despre dormit in salon, asta chiar nu stiu!!!poate!!!cat despre cezariana asa cum a zis si anca e la latitudinea medicului!!!el stie ce e mai bine!!!cat despre programare, m-am dus la clinica si am intrebat care e cel mai bun medic si la acela sa-mi faca programare!!!m-au intrebat cam cand mi-ar conveni si gata!!!
cat despre printesa mea daaaaaaaa sa vina odata sa o tin in brate ca nu mai am rabdare!!!
aseara m-au luat niste dureri ca am crezut ca acu acu nasc
dar nik!!!contractii neregulate!!!vreo 2 ore apoi gata!!!asta e deci va anunt eu cand vine aia mica dar totusi scoate-ti agitatele ca nu se stie!!!vazusi o barza in Lapusel!!!da de da de vine la mine!!!vb si voi cu ea!!!ca poate pe mine nu ma asculta!!!

38+ 6z Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am trecut doar sa vad ce fac burticile, si sa va salutam pe toate, noi suntem tare ocupati zilele astea.
va pupam si va dorim nastere usoara mell. daca cumva apare ingerasul si in rest numai bine tuturor, anca

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

merci mult olim si sa ai spor la treaba!!!!
anca tu nu mai zici nik!!!cum te simti!!!contractiile te-au lasat!!!????
noi suntem inca bine ne cam impingem in col de am impresia ca imi rupe oasele!!!scot niste si pentru mine!!!

39+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Melly, puiutul Amelia Gabriela se lasa cam mult asteptat. Se pare ca-i place acolo in burtica lui mami!

Azi merg si eu la clinica la eco, mai am contractii dar e putin mai bine, nu mai sunt atat de dese si parca nici nu mai dor atat de tare. Urmez insa un tratament strict si stau 90% in pat. Ieri am trisat putin si am iesit pe afara la plimbare, a fost tare frumos si n-am putut rezista.

toate burticile

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput