Mamici si burtici de Baia Mare
Raspunsuri - Pagina 4
olim spune:
anca multa sanatate sa ai.Scrie la fetele de la Cluj.eu anul trecut am fost la doctorul Butnaru si am fost tare multumita de el, am fost la plata ca eu nu am asigurare in Ro si mi-a facut triplu test fara sa imi ia nimic.Am fost de 3 ori la el, am inteles ca si-a deschis clinica la Cluj.E un medic super bun, am auzit multe cuvinte de bine despre el, mai e doctorul Muresan, intraba fetele de la cluj.
va pupam pe toate
ma duc sa ii fac baita si bibe lui alex si mai vin
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
melly23 spune:
auleo draga anca81, nu te intrista si nu iti pierde speranta!!!fi tare si ai sa vezi ca totul va fi ok
cat despre cj eu nu pot sa-ti spun mai nik caci nu am fost pe acolo!!!dar tu nu te mai gandi negativ ci gandeste ca totul va fi bine ca altfel ii faci rau lui bb!!!!dar si tie!!!te pup!!!sa ne scrii neaparat ce ai facut!!!
37+ Amelia Gabriela
olim spune:
salutare tuturor
ce mai fac burticile azi? cum sunteti?
anca cum te simti? sper ca esti bine, si te-ai mai linistit.
va pupam pe toate si va dorim un wek frumos sa aveti
melly23 spune:
salut olim!!!noi suntem inca bine !!!tot 2 in 1 dar am tras o sperietura azi noapte ca am avut o pata maronie pe chilot!!!nu stiu ce sa cred dar cred ca era de la partida de de aseara!!!am inceput sa simt mai tare insurubarile lui bb!!!dar in rest sunt inca ok!!!
anca81 sa nu uiti sa ne dai vesti bune despre bebicuta ta!!!
un week fain si de la noi!!!daca se intampla sa nasc o sa va anunt cat de repede!!!v-am pupit!!!
37s+ 4z Amelia Gabriela
olim spune:
anca ce faci, pe unde umbli, oare o fi mers saracuta la Cluj?
DOAMNE AJUTA SA FIE BINE SI EA SI BEBICUL!
MELLY, MA BUCUR SA STIU CA ESTI BINE, si asteptam sa ne anunti daca cumva vine mai repede.
pupam fetele si burticile
olim spune:
ce mai faceti voi burticilor, numai ziceti nimic, pe unde umblati?
melly, anca, sunteti bine
va doresc o saptaman buna tuturor
melly23 spune:
buna dimineata fetelor!!!scuzati absenta dar cred ca m-o apucat starile alea de curatenie si parca nu ma pot opri!!!noi tot 2 in 1 dar vreau sa se termine odata!!!vreau sa-i vad chipuletul lui bebita mea!!!nu prea mai am rabdare!!!azi noapte nu prea am dormit, am facut prostia sa beau un lipton ice tea pe la 10 si cum asta are cafeina nu am domit deloc azi noapte!!!nasol
anca esti bine?????da-ne un semn sa nu ne ingrijoram!!!
olim iti doresc si eu sa ai o saptamana plina de reusite si bucurii!!!
pupicei de la noi
38+ Amelia Gabriela
anca81 spune:
Salutari tututor! Am revenit ieri acasa, e putin mai bine, contractiile s-au mai stabilizat. Mai am, insa sunt mai rare si mai putin dureroase. Cred ca le voi avea pana la sfarsit, important e sa ramana colul nemodificat si sa creasca Carla acolo in burtica. Voi merge din nou la Cluj peste 2-3 saptamani pentru monitorizare.
Olim, de Butnaru n-am auzit, in schimb Muresan venea in fiecare dimineata in vizita in salon si s-a ocupat de mine, desi nu era medicul meu. Sunt medici buni acolo, m-am simtit in maini bune. La Ginecologie I am fost.
Melly ce face bebe? Se pregateste de sosire?
O burtica mititica
24+ Carla Alexandra
melly23 spune:
salut anca81!!!!ma bucur enorm sa aud ca esti mai bine!!!sper sa ramai in continuare bine si optimista!!!
cat despre bb a meu inca nu vrea sa se confrunte cu lumea!!!sa o vedem si noi!!!dar daca ea crede ca mai tre sa stea asta e sa stea!!!dar nu mult ca nu e bine!!!ieri am fost la dr. si ne-a zis ca suntem bine!!!avem 3300g si se poate sa nastem oricand de acuma incolo dar daca nu nasc pana in 9 iunie sa dau fuga la el!!!
sper sa nu vrea sa stea atata!!!maama da io mort aici inet ca vecini astia de sub mine tot sparg si gauresc, cred ca o sa ma cert cu ei ca deja de doua zile tot asta fac si ma termina psihic!!!mi-am pus si castile pe urechi dar tot se aude cu toate ca muzica merge la maxim!!!!
38+ Amelia Gabriela
Ada_S spune:
Hi, ma primiti si pe mine?
Eu nu sunt din Baia Mare, sunt din vecini...din Satu Mare, dar am unele nelamuriri si speram sa ma ajutati voi.
Primul bb l-am nascut in Ungaria si am fost multumita, dar acum ma bate gandul sa nasc si eu la Euromedica ca am auzit numai de bine despre clinica. Deocamdata merg la acelasi medic cu care am nascut, dar sunt putin nemultumita de tarifele pe care le practica mai nou, in 2 ani si-a triplat tariful. Stie careva din voi cat costa o cezariana la Euromedica? Anul trecut cand a nascut vara mea acolo era trecut pe usa 23 de mil, oare s-a modificat tariful de atunci?
Aaaa si inca o intrebare, voi ce medic imi recomandati? Vara mea a nascut cu Sasaran si este foarte multumita de el.
Sper sa ma puteti ajuta, multumesc.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada30+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2
AMR 10 saptamani