Mamici si burtici de Baia Mare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata si de la mine!!!suntem bine, asteptam marele moment dar nu vreau inca sa ma gandesc la asta, cine stie poate dureaza mai mult!!!cu rabdarea stau bine!!!atata cat pot!!!dar in rest sunt ok!!!!azi merg sa le dau la dr. rezultatul de la analize!!!si o sa ma pun sa calc niste hainute la bb ca le-am spalat toate!!!va pup si astept sa scrieti umpicut mai des!!!

AMR 10 zile!!!

Mergi la inceput

acu e mai bine!!!mi-am modificat semnatura ca era gresita!!!

37+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Melly, deci mai ai 3 saptamani! Hai ca nu mai e asa de mult. Vad ca stai bine cu moralul, dar fizic cum esti? Nu te trage in jos burtica, te poti deplasa, poti sa dormi?

Eu nu sunt prea bine, am contractii foarte dese si puternice si din pacate nu trec cu tratamentul indicat de medic. Nici macar nu se amelioreaza. Dar mergem inainte

Ai cumparat multe lucrusoare pentru bebe? Ce patut ai ales, din lemn sau pliant?

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Salutare burtici din Baia Mare,

si eu sunt baimareanca......am un baietel de un an si 2 luni, am nascut la spitat cu medicul la care am umblat Dr. Costin Nicolae care este venit d ela Cluj si este ff ok.

Colegele mele d ejob majoritatea au mers la ele si au fost ff multumite. In momentul de fata deja sunt renovate multe camere la spital....chiar arata ok.....eu am prins o camera.....foarte draguta, cu termopan si toate alea..........

Va doresc la toate sarcini usoare, bebei sanatosi................si sa treaca repede timpul sa va tineti puiutii in brate.

Suzy78, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

suzy 78 bine ai venit in gasca
anca81 ai mare grija de tine, sigur o sa fie totul bineIn primul rand nu te mai stresa ca nu iti face bine si nici lui bebe
melly, incepem galeria, o sa fie bine, sa ai nastere usoara,c a nu stii cand vrea ingerasul sa iasaalex a stat acolo pana in ultimul moment un pic mai aveam si cezariana era a meadar am scapat si a venit repede.
va pup pe toate si va doresc o noapte linistitoatoare, profitati acuma si dormiti cat puteti de mult, ca dupa ce vine bebe nu mai puteti dormi ca acuma

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

buna dimineata !!!!ce fac mamicile si burticile azi?sper ca sunteti ok toate!!!
suzy78 bine ai venit printre noi si speram sa si ramai caci din cate vezi suntem putinele!!!cat despre spital, nu e numai faptul ca e urat de tot acolo si asistentele te trateaza ca pe o epava dar mai e si faptul ca acolo toti asteapta spaga, daca nu le dai nu nasti in conditii normale!!!si am mai auzit de la cineva care a nascut la spital si nu afost apa si sa spalat cu o sticla de apa plata!!!deci e groaznic!!!asa ca raman la varianta Euromedica!!!daca va fi ceva ce nu imi va placea acolo nu voi mai merge nici acolo!!!ca har domnului avem multe clinici private in Romania!!!!
olim merci de incurajari!!!sunt la 37 sapt si jumate dar am asa un feeling ca bb va veni prin 20 mai!!!nu stiu de ce !!!sper sa am dreptate ca deja au inceput toti sa sune si sa intrebe "n-ai nascut"!!!
anca81 mama cat de nasol tre sa fiecu contractiile alea!!!dar nu te lasa!!!important e ca tu sa nu renunti ca nici bb nu va renunta!!!de ce nu -l suni pe dr. sa-l intrebi ce sa faci ca nu te lasa astea in pace????cat despre patut, e din lemn si l-am primit a mai trebuit sa luam salteaua si lenjeria!!!lucrusoare ptr bb am luat dar mai apoi am mai primit un sac de hainute!!!asa ca nu cred ca o sa am vreo treaba cu hainutele!!!le-am spalat, le-am calcat si gata!!!nu mai e nik de facut!!!bb poa sa vina cand o vrea!!!

despre mine ce sa va zic, astept cu nerabdare sa treaca toate astea si sa-mi tin bb-lul in brate!!!desi deja incep sa simt si eu mici contractii dar nu sunt regulate!!!ma plictisesc prin casa!!!mai sterg mai spal dar nu prea mai pot ca obosesc rapid!!!fizic m-am ingrasat vreo 13 kg, si sunt cat casa!!!dar voi fii ambitioasa si voi slabi apoi!!!no bun hai ca m-am lungit!!!va pupic pe toate!!!si fetelor scrieti mai des sa am si eu macar ce citi daca tot ma plictisesc!!!!

37+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
ce mai fac burticile baimarence
noi aici acasa, nu demult ne-am trezit, adica Alex, ca eu am ceva vreme treaza.
melly, sa vezi ce repede o sa treaca timpu, odihneste-te cat de mult poti acuma, ca apoi va fii mai greu.Nu ai pus mult pe tine, au am luat 14 kile pana la final, si la nastere am pierdut 15, dar din pacate am plecat cu 86 la inceput,a sa ca acum e greul
ma duc sa pun niste haine la spalat si mai vin
restul pe unde sunteti, haideti la u ceai, cafea, cola
va pupam

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Suzy78, bine ai venit! Deci mai este un medic Costin venit din Cluj si care e la spital? Ai avut o nastere normala, la termen?

Olimpia mamica si pe Alex.

Melly, cred ca nu mai ai rabdare! Ai pregatit bagajul de spital? Sa-mi spui si mie te rog ce ti-ai pus. La Euromedica iti dau ei camasa de noapte pentru nastere?

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

ooooooooooooo bagajul de spital e cat china!!!am pus multe desi nu cred ca imi vor trebui
dar stii cum e vorba aia "better safe then sorry" sper ca am scris corect

37+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Dragele mele, am fost azi la consultatie de urgenta pentru ca m-am simtit foarte rau. Singura mea sansa sa duc sarcina pana la capat este sa ma internez de urgenta la Cluj, asa ca mi-a fost recomandat un medic acolo, dr. Gh. Cruciat la Ginecologie I (daca e cineva din Cluj si a auzit de el, scrieti-mi va rog). Sunt foarte speriata si am dureri si contractii ingrozitoare. Colul imi este inca inchis la exterior dar putin dilatat pe interior. Sunt tare trista si speriata, parca nu mai am nici o speranta ca va fi bine. Ma rog la DD ca medicul acesta sa ma poata ajuta.

pe toata lumea si sa aveti grija de puiutii vostri. Va scriu cand ma intorc.

Doamne ai grija de puiul meu

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput