Mamici si burtici de Baia Mare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bine ai venit Renataozana! acum suntem 3 gravidute din Baia Mare.

Eu sunt la Euromedica, la doctorul Costin, am auzit in Cluj de un medic ecografist foarte bun, Horatiu Branda, la el mergi? E la clinica Artrimed. Sa stii ca nici eu n-aveam incredere prea mare in medicii din BM, am fost la Ardelean si la Sasaran si nu prea mi-au placut. Foarte reci si expeditivi. Noroc ca am aflat de dr. Costin de la o cunostinta, este venit din Cluj si e super, are rabdare, explica totul pe intelesul meu si, mai mult, a dat dovada de profesionalism cand l-am sunat intr-o duminica dimineata la ora 6 cu o urgenta si a venit sa ma vada la clinica. Tot respectul pentru el!

Maine am ecografia de morfologie fetala si Doppler, sa-mi tineti pumnii, va rog

Melly, la odiseea de Mai-Iunie te-am gasit Acolo pe prima pagina am vazut ca esti la dr. Roman si nasti la Euromedica.

Si va rog, scrieti-mi si mie unde gasiti in Baia Mare haine dragute pentru gravidute, ce am gasit eu sunt horror! In special pantaloni, bluze mi-am mai luat dar pantaloni nik.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Buna Anca ,la noi in Baia Mare nu prea gasesti haine dragute pentru burtici eventual poti sa cauti pe net.

O sa fie bine ecografia si vei avea un bebel sanatos si frumos.Orcum eu am sa-ti tin pumnii,promit

Sa dea D-zeu sa avemsanatosi

Renata..Mami de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
ma bucur sa va gasesc aici, si va doresc tuturor sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi si mancaciosi.Eu sunt din maramures, mai precis ulmeni, insa sunt plecata in spania de 7 ani si jumatate, si cu 4 ani inainte la cluj.
Am vazut ca la prieteni din baia mare nu mai scrie nimenide mult timp,cu toate ca eram la capitolu 3, poate aici o sa fie mai multa activitate
promit sa mai trec pe la voi, va pup pe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

hei uite ca ne inmultim!!!deci ca sa imi zic si eu parerea despre haine!eu pe perioada sarcinii ( ca acu eu chiar nu o sa-mi mai iau nik ) mi-am luat haine de la mag. de pe Unirii mai sus de King Art! nu prea stiu cum ii zice!si am fost destul de multumita de ce au acolo!desi sunt cam scumpe dar merita!iti recomand sa-ti iei cu un nr. mai mare de fiecare data!!!

hai ca v-am pupat!

36+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Eu am inca timp sa-mi iau hainute pentru burtica,nu este inca asa de mare si pot sa-mi iau hainute cu un nr.mai mare fata de cat purtam inainte de a ramane insarcinata.
La voi cum a fost burtica la 14 saptamani?va mai aduceti aminte?
Anca ,cum a iesit ecografia ,ce ti-a spus medicul?

Renata..Mami de Alex

Mergi la inceput

Bine ai venit Olimpia Ce dulce e Alex al vostru si ce grasunel, e un scump Sa ne mai scrii si sa ne ajuti cu sfaturi, tu esti deja mamica experimentata!

Renataozana, nu te stresa prea mult pentru triplu test, e doar o probabilitate. Sincer, daca as mai trece odata prin asta, nu l-as mai face, e doar un stres intutil in plus. Cat ti-a iesit translucenta nucala (pliul nucal)? Bine ca ai trecut peste greturi, de acum va fi mai usor.

Melly, am fost la magazinul acela, nu m-au incantat foarte mult. Bluzele sunt uratele si fff. scumpe. Musai imi trebuie niste pantaloni din in, lejeri sus, mai caut. Burtica mea este inca mititica inca ma mai incap hainele vechi. De pe net mi-am comandat o fustita, www.anastefania.ro e site-ul. Au hainute dragute.

Acum am venit de la eco si sunt fericita ca am o FETITA sanatoasa.

Carla e o grasunica si jumatate, are 600 g draga de ea. E sanatoasa, armonios dezvoltata, deloc pudica - si-a desfacut piciorusele intr-o veselie, foarte foarte agitata - chiar se mira doctorul cata miscare face si ce picioruse dadea in sonda . IR-urile si chestiile celelalte sunt normale, placenta posterioara, grad maturare 1/2, lichid normal - totul e OK, mai putin contractiile mele de care medicul e tare ingrijorat. Am inceput sa plang cand mi-a spus ca singura mea problema sunt contractiile si ca trebuie sa o tinem pe Carla cat mai mult in burtica.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

FELICITARI PENTRU FETITA VOASTRA!!!SA VA TRAIASCA SI SA AVETI GRIJA DE EA!!!CAT DESPRE CONTRACTII MIE LA INCEPUT MI-A DAT NISTE DUPHASTON!!!SI NOSPA TOT ASA PENTRU DURERI SI CONTRACTII!!!MI-AU PRINS BINE CA IATA-MA LA PUTINA DISTANTA DE A-MI INTALNI PUIUTU!!!DOAMNE AJUTA!!!NU PREA STIU DE CE NU TI-AU PLACUT HAINELE DE ACOLO DAR STII CE SE SPUNE, GUSTURILE NU SE DISCUTA!!!EU MI-AM LUAT DE ACOLO NISTE PANTALONI DE BLUGI FOARTE DRAGUTI!!!SUNT SCUMPI INTRADEVAR DAR CUM NU PREA O SA AI DE ALES MAI INCOLO O SA VEZI CA O SA DAI ORICAT SA ITI IEI ALTE HAINE!!!EU STIU CA PE LA 24 25 SAPTAMANI A TREBUIT SA-MI IAU ALTI PANTALONI NEAPARAT CA DEJA TOATE MA STRANGEAU!!!NO BUN GATA CU ASTA!!!VA PUP SI NE MAI AUZIM!!!

AMR 10 zile!!!

Mergi la inceput

Melly, AMR 10 zile!!! Cred ca de abia astepti. Scrie-mi te rog si mie cum se procedeaza la Euromedica, iti suni medicul cand incepe travaliul, sau cum?

Din pacate contractiile mele nu cedeaza cu nimic, iau tratament puternic cu Gynipral insa nu prea are efect.

Bluzele de la magazinul ala nu prea mi-au placut si erau foarte scumpe, pantaloni am vazut si eu ceva din jeans insa nu a fost cazul pana acum. Si blugi nici nu-mi mai iau deloc ca vine vara.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

buna dimineata!!!tocmai l-am intrebat si eu pe medic cum sa procedez cand vine momentul!!!a zis ca pot sa-l sun oricand, binenteles mi-a dat numarul lui de mobil, zi sau noapte!!!iar cand incepe travaliul mergi la receptie cu buletinul si adeverinta de salarizare iar de colo in colo gata!!!te baga intr-un salon si astepti momentul!!!pentru bagajul de spital mi-au zis sa-mi duc eu lucrurile personale ca pentru bebe dau ei totul!!!!

AMR 10 zile!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Ce mai faceti, nu mai ziceti nimic?

Melly, cum esti? Mai ai atat de putin, mai ai rabdare?

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput