Mamici si burtici de Baia Mare

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ariana, am fost internata la Gine I la Cruciat, sincer cu mine s-a purtat exemplar si mi-a raspuns tuturor intrebarilor dar e drept ca a trebui sa umblu dupa el, n-a venit niciodata sa ma vada in salon. Am ajuns la el dupa o recomandare din partea medicului meu din Baia Mare, sunt prieteni buni si a vorbit pentru mine.

Conditiile sunt intr-adevar horror la Gine I, am inteles insa ca sectia de cezariene este insa renovata si bine pusa la punct. Sincer, sunt mult mai interesata de aparatura si profesionalismul medicilor decat de conditii. Sunt 100% sigura ca voi naste la Gine I cu dr. Cruciat si ca va fi cezariana. Sper doar ca micuta mea sa fie sanatoasa, sunt foarte speriata si ma gandesc la ce e mai rau.

Daca nu esti multumita de dr. Ardelean, eu ti-l recomand pe dr. Costin la Euromedica, el este medicul meu de aici.

Am programare saptamana viitoare marti la Cruciat, insa merg la el la clinica nu in spital, acolo totul e pe banda rulanta si nu pot sta de vorba cu el. Doamne ajuta sa fie totul bine.

Tu te-ai mutat din Cluj in Baia Mare?
Stii cumva cat se da la nastere, ma refer in special la cezariana.

si iti tin pumnii pentru joi.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor...

anca...te duci la cluj pana la urma? crezi ca aici, la euromedica, n-ar face fata sau nu e ok? imi pare tare rau sa aud ca nu e totul in regula, incearca sa privesti cu optimism si incredere, fii puternica si nu te gandi la chestii negative...o sa fie totul bine, printesa ta o sa fie ok si in toamna o sa ne plimbam cu bebelusii si o sa radem de perioada asta...:)

melly...sa iti traiasca printesica si sa creasca mare si frumoasa...e greu, cred dar si frumos sa fii mamica, nu?
eu as avea o rugaminte...as vrea sa stiu exact ce contine bagajul pentru euromedica...am intrebat pe cineva de acolo dar raspunsul a fost foarte vag...si, inca o chestie, fetelor...cele care sunteti mamici...ati folosit o centura post-natala? a ajutat? si...cam care sunt preturile acolo? adica cat costa o nastere naturala, ma tot intreaba lumea dar nu stiu ce sa zic...

va doresc sa aveti o zi frumoasa...

Viitoare 33+ bebe boy
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Malinka, sigur voi naste la Cluj, nu pot risca sa nasc la Euromedica pentru ca s-ar putea ca bebe sa aiba probleme si atunci ce fac? La clinica nu au aparatura pentru urgenta sau pentru prematuri. Nasterea naturala a aprox. 1100 ron + 150 daca optezi pentru epidurala. Cu bagajul de spital cred ca a scris Melly intr-un post ce ar fi bine de luat.

O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Anca, eu m-am mutat din Gherla in Baia-Mare. Referitor la ,,tariful,, pentru o cezariana, ce pot sa-ti spun........... fiecare da cat vrea si cat poate. Acesta difera de la o persoana la alta.Eu am nascut tot prin cezariana fetita acum 3 ani si am dat 5 mil. la medic plus de fiecare data cand mergeam la control chiar si la spital ii dadeam 500.000 si in ultima luna chiar am mers fffffffff. des, la anestezist 1 mil., la pediatru am inteles ca tot cam 1 mil., (eu nu am dat nimic dr. mi-a fost colega) si la restul cum te lasa buzunarul, pentru ca toata lumea asteapta. Asta mi s-a parut revoltator si greu de suportat, dar toate trec. Oricum tu ai facut o alegere buna si o sa vezi ca o sa fie totul bine. Clinica privata e o optiune buna atunci cand nu exista probleme sau complicatii. De aceea nu prea sunt de acord cu ele. Daca se intampla ceva te ia si te duce la spital, oare de ce? Sunt si ele la inceput de drum in Romania, o sa fie mai bine candva dar oricum asta mai dureaza.
O prietena a nascut anul acesta tot prin cezariana la Stanca si a dat 200 euro la medic. Erau care dadeau mai mult sau care dadeau mai putin. Asta depinde de tine dar eu zic ca nu are rost sa exagerezi, un bun profesionist se va ocupa de tine indiferent de suma data si in plus medicii din cj sunt cam plini de bani.(cred ca te-am zapacit de tot).
Maine merg la dr. Ardelean si mai vb. dupa.
Dr. Costin nu merge si la spital?

Fetelor voi ce puteti sa-mi spuneti de tarifele de aici din spital?

Mergi la inceput

Malinka, eu am nascut cu cezariana si mie medicul mi-a recomandat centura. La fel si la fetele care au nascut natural. In primele zile o sa fie mai dificil adica o sa te cam doara cum te strange dar pe mine m-a ajutat chiar foarte mult. Ma puteam misca mai usor si in plus ramai cu o burta mare...........cateva zile bineinteles. Tu cum o sa nasti?

Mergi la inceput

Ariana, dr. Costin nu merge la spital, doar la clinica. Multumesc pentru raspuns, si eu ma gandeam cam la 200 euro pentru cezariana pentru doctor la care se adauga suita...

O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Anca, am fost la dr. Ardelean. Ce pot sa spun.........a fost amabil, dragut mi-a raspuns la toate intrebarile mele cu multa rabdare dar nu prea mi-a placut ca avand 31 saptamani m-a chemat abia peste o luna la control, dar asta e. O sa nasc cu cezariana dupa cum stiam bineinteles,dar nu prea imi place ca o sa-mi faca cezariana cu 1-2 zile inainte de a pleca in concediu si eu la cine raman? La Cluj dupa cezariana s-a ocupat de mine dr. meu. 5 zile cat am stat in spital venea tot timpul chiar si de acasa sa ma vada. Poate totusi o sa raman acolo. Sunt oricum foarte nehotarata. Te astept cu noutati de la Cluj.
Fetelor luati ceva vitamine? Mie mi-a prescris dr. Ardelean Centrum materna si nu stiu ce sa fac. Cu prima sarcina nu am luat decat niste Ca si Mg. Acum si medicul meu de familie insista sa iau vitamine. Am uitat un lucru important! M-am ingrasat deja 16 kg si stiu ca pana la 38-39 sapatamani mai pun vreo 10.(cu fetita am pus 35 kg)asa ca ezit putin. Daca mananc de toate nu stiu daca ar mai avea rost sa iau.

Mergi la inceput

Ariana, ma bucur ca ti-a placut medicul. Daca pleaca in concediu ar trebui sa vorbesti cu el si sa-l intrebi cui te lasa in grija si decizi in functie de raspunsul lui daca nasti aici sau la Cluj. Stiu ca la Gine I in Cluj asa se procedeaza, medicii isi lasa pacientele unul altuia. Iar cu urmarirea sarcinii, daca nu ai nici un fel de probleme e OK sa te cheme la 4 saptamani.

Legat de vitamine, si eu iau tot Centrum Materna. Daca nu ai carente de vitamine si mananci sanatos, eu nu prea le vad sensul. Medicii prescriu vitamine din reflex, fara analize prealabile. De ingrasat, nu de ingrasi de la ele - poate doar iti fac pofta mai mare de mancare. Eu iau vitamine inca dinainte de a ramane insarcinata - am inceput cu Elevit si am continuat cu Centrum - m-am ingrasat 8 kg pana acum cu o alimentatie normala si variata. Poate prea multe dulciuri, dar ce sa-i faci cu poftele astea

Ce mai fac fetele? Cam liniste prin Baia Mare

O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor...

eu iau elevit si am mai luat doar acid folic...
eu am 33 de saptamani si doctorul roman m-a chemat si pe mine doar peste o luna la control...eu l-am si intrebat daca nu trebuie mai repede, a zis ca daca eu vreau, pot sa merg oricat de des dar el nu considera necesar decat la 36 de saptamani urmatorul control...aveam 32 de saptamani cand am fost la el...

eu o sa nasc natural, deocamdata nu a aparut vreo problema in acest sens si sunt increzatoare ca nici nu va aparea...

o sa imi iau o centura, problema e ca in baia mare e destul de restrictionat accesul la produse necesare viitoarelor mamici, sunt tare dezamagita...saptamana viitoare, desi mi-e cam frica, o sa fac un drum de cluj...stiti ceva magazine mai mari pe-acolo? adica unde sa gasesc produse si pentru mine si pentru bebe...trebuie sa imi cumpar sutiene de alaptat, centurare si pentru bebe termometru, cantar si alte chestii dintr-astea deci nu hainute...in polus srtiu ca este miniblu si acolo sunt cam de toate dar as vrea si un alt magazin...

sa aveti o zi minunata...

Viitoare 33+ bebe boy
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Malinka, articole pentru bebe gen cadita baie, masa infasat, biberoane, sterilizatoare etc. gasesti la Cluj in Carrefour, Cora si Auchan. Carrefour e in Polus Mall, Cora e aproape de Polus iar Auchan e in Iulius Mall. Merita un drum pana acolo.

O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput