Mamici si burtici de Baia Mare

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Salutari la toate mamicile si burticile.Eu sunt o de aprox. 20 de sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Buna Nikolletta
Bine ai venit printre noi! Te asteptam cu mai multe detalii. Ce este bebelusul? Fetita sau baiat? Cu cine si unde nasti?
Anca, iti tinem pumnii pe maine! Sper sa vii cu vesti foarte bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor...

nikolleta...bine ai venit...:)sarcina usoara sa ai...

anca, mersi de informatii...acuma incerc sa stabilesc lista...si am cateva nelamuriri...cat de necesara e pompa de san? imi trebuie sterilizator de biberoane daca alaptez? as vrea sa cumpar cam tot ce e necesar dar nici sa le iau si sa nu le folosesc nu ma incanta...
plus...ce produse de ingrijire sunt recomandate pentru bebe?

Viitoare 33+ bebe boy
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, pompa pentru san eu zic sa nu cumperi pana cand nu vezi daca ai cu adevarat nevoie. Oricum sa-ti instruiesti sotul sa stie ce sa-ti ia, in caz ca ai nevoie si esti inca in spital, cica Avent e cea mai indicata si mai laudata. Sterilizator tot iti va trebui pentru biberoane si tetine, cand vei incepe sa-i dai puiutului apica si ceiut, poate nu chiar de la inceput. Biberoane - eu voi cumpara vreo 2 mici pentru inceput, cred ca Avent, Chicco sau Nuk.

Nikolleetta, bine ai venit! Scrie repede 10-12 mesaje sa te putem vedea in timp real, acum mesajele iti sunt moderate si apar cu intarziere.

Ariana, multumesc, am mari emotii pentru maine. Pana la urma m-am programat la dr. Cruciat la cabinet, la spital e mereu pe fuga si nu prea pot sa-l intreb multe. Sper din tot sufletul sa fie bine

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Bine v-am gasit!
Pana acum am avut o sarcina f. usoara,zic eu, pt. ca nu am avut greturi, nu m-a durut nimic, toate bune si frumoase.Deocamdata nu stiu ce o sa fie(bebe sau bebica).Sapt. viitoare merg la control si sper sa aflam atunci pt ca abia asteptam.Tot atunci sper sa stiu mai exact adevarata varsta a sarcinii pt. ca nu cred ca mi-a fost calculata corect de Dr.Repede la care mergeam pana acum.Acum mi-am facu programare la Dr.Costin pt. ca mi l-a recomandat medicul de familie.De nascut cred ca o sa nasc la spital pt. ca la Euromedica nu au incubator si eu cum sunt mai slabuta mi-e frica sa nu fie bebele sub greutatea normala.

Si eu tin pumnii pt. Anca.

Ariana: merci mult si tie la fel!

Pupici la toata lumea, in special la

Mergi la inceput

anca: asa de multe? )):
destul de greu...dar scriu, pt. ca oricum ma plicti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nikolleetta, din pacate asa de multe Ai programare la dr. Costin de la spital sau cel de la Euromedica, sunt 2. Cel de la Euromedica nu asista la nasteri in spital.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Malinka, dupa cum spunea si Anca deocamdata nu ai nevoie de pompa de san. Eu sper sa nici nu ai nevoie, sa fie bebelusul harnic si mancacios. Eu am avut parte de o lenesa de fetita...........5 luni m-am muls in sticluta. A fost foarte greu, dar nu imi pare rau. E un copil sanatos tun. Eu iti spun, din experienta mea, ca ai nevoie de Garmastan unguent, prosopele mici, tampoane pentru san si daca nu stai foarte bine cu sfarcurile niste mameloane de silicon de la Nuk.
Ar fi bine pentru inceput sa ai o sticluta anticolici si o suseta 0-6luni. Cele mai bune firme dupa mine sunt cele specificate de Anca.
Fetelor, eu va mai recomand sa aveti in casa siropel anticolici cand ajungeti de la spital ca va fi jale(nu-i o regula). Eu am folosit Bonisan, un sirop 100% natural, dar daca nu e suficient sunt multe altele mai tari, asta o sa va recomande pediatru.
Sunt asa de multe lucruri de spus, dar nu vreau nici sa va plictisesc. Daca vreti sa ma intrebati ceva eu cu drag va raspund. Nu stiu daca cu fetita am procedad cel mai bine, insa sunt sigura ca acum voi face la fel pentru ca suntem foarte multumiti de rezultate.
Nikolletta, ma bucur ca o sa nasti si tu la spital. Credeam ca sunt singura..... daca stii detalii despre conditii......tarife....... de aici te rog sa ma anunti si pe mine. Eu nu prea am pe cine sa intreb.

Mergi la inceput

Malinka, nu ne-ai spus ce nume ii pui la BEBELUS.
Tot uit cate ceva.........oare trebuie sa-i duc eu haine la bebe in spital sau il imbraca cu ale lor? Cel putin la Cluj la Stanca nu ne-a lasat sa ducem nimic in afara de scutece bineinteles.
Anca, daca tin bine minte la Gine 1 poti sa imbraci bebelusul cu hainele tale.

Mergi la inceput

la Euromedica...nu stiam ca nu asista la nasterile de la spital.Am auzit ca putini sunt medicii care asista la nastere(la spital, bineinteles). Vin numai daca apar complicatii. Este vreo legatura intre cei doi?

Mergi la inceput