Mamici si burtici de Baia Mare
Raspunsuri - Pagina 12
Malinka spune:
Ariana...bine ai venit pe site si in Baia Mare...sa iti traiasca fetita si sa ai o sarcina usoara in continuare...:) Ce e bebe din burtica?
Acuma...depinde de tine unde vrei sa mergi...poti sa mergi la un doctor de la spital...nu stiu sa-ti dau detalii despre ei...sau poti sa mergi la un dc de la euromedica...aici stiu...sunt 3...sasaran, costin si roman...eu personal merg la dc roman...sunt multumita si nu prea...:)
Daca ai intrebari si te pot ajuta...cu placere...:)
Viitoare
31+ bebe boy
http://community.webshots.com/user/malinka14
ariana2005 spune:
ANCA, eu la Cluj cu prima sarcina am fost la Stanca la dr. Diculescu un medic si un om de nota 10. Pana acum tot la el am mers la control dar acum sunt putin nehotarata. Am auzit de dr. Ardelean ca ar fi cel mai bun medic din Baia-Mare, mi l-a recomandat o asistenta din spital. Tu ce zici?
Malinka bebe este baietel (asta daca nu s-a inselat, bineinteles)dar si aici am o problema.........nu stiu ce nume sa-i pun!........ poate ma ajutati si aici. Sotul vrea un nume pur romanesc, eu parca as vrea ceva mai deosebit.Mai vedem, mai avem putin timp sa ne hotaram!
Tu o sa nasti la Euromedica? poti sa-mi spui tariful la o nastere prin cezariana?
irlandeza spune:
Nume de baieti:
RENATO , DEMETRIOS, ERICK , ROBERTO , MATTHIAS , PATRICK , NIKOLAS ,EITAN , AMIR , MARK , SIMON , LEONARDO........Mai caut
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
ariana2005 spune:
Irlandeza, multumesc de numele trimise, daca mai gasesti ceva interesant.........
ai o fetita cu niste ochi superbi....sa-ti traiasca!
anca81 spune:
Ariana, dr. Ardelean, la fel ca si majoritatea medicilor, are feedback-uri pozitive si negative. Are cabinet chiar in blocul in care stau eu. Eu am fost la el mai demult pentru un consult, nu prea mi-a placut cum s-a ocupat de mine. Dar e full de gravidutze la el, marti si joi are consultatii. Daca doresti, iti dau numarul de la cabinet pentru a suna sa te programezi.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
melly23 spune:
salut!deci cum ziceai anca nu prea am timp !suntem bine ,maine facem o lunita!!joi merg la control in rest the same!!!si poze

pup fetele!!!!
http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela
ariana2005 spune:
[red]Anca[/red, chiar azi o sa sun si poate reusesc sa si ajung la el. Oricum o sa te anunt cum a fost. Eu sincer sper sa fie bine, daca nu o sa merg in continuare la Cluj la medicul meu.Apropo, tu unde o sa nasti?
anca81 spune:
Ariana, la cate complicatii am, cred ca la Cluj. Eu sunt la dr. Cruciat la Ginecologie 1.
Melly, ai o scumpica de fetita! E atat de frumoasa 
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
irlandeza spune:
Ariana, multumim de lauda....sunt superbi intradevar.![]()
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
ariana2005 spune:
Anca, profesional dr. Cruciat e de nota 10. Multe dintre prietenele mele au fost la el, in special cele cu probleme.Si aici parerile sunt impartite. Profesional, repet nu au avut nimic de reprosat insa unele nu au fost multumite de felul cum le-a vorbit in timpul travaliului si a nasterii.Cum am spus parerile sunt impartite si in fond ce conteaza mai mult? La Gine 1 conditiile sunt asa si asa, nu vreau sa te sperii, dar daca nu esti fffffffffff. pretentioasa o sa te descurci bine.
M-am programat pe joi la dr. Ardelean. O sa iti scriu cum a fost.