Mamici si burtici de Baia Mare

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Rodi, multumim pentru raspunsul detaliat Inca nu am discutat cu dr. Costin despre nastere, au fost doar cateva pareri. Noi asteaptam cuminti sa treaca cat mai multe saptamani si sa stam in burtica lui mami.

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Buna fetelor....

Rodica... multumim da' eu mai vreau...:)
De ce nu a fost de acord Sasaran cu epidurala? Adica inainte de nastere ce ai discutat cu el despre asta? Ti-a spus ceva despre reactii adverse sau ceva care sa afecteze fatul? Si...pana la urma, ai avut ceva reactii? adica dureri de spate sau de cap, ca de astea am mai auzit...eu as vrea epidurala dar vreau sa fiu sigura ca nu e nici un pericol pentru nici unul dintre noi...
Am mai auzit ca doare controlul de dinainte de nastere...dar de ce? ce-ti face pe acolo de e asa de rau?

Da, o sa vorbesc cu doctorul saptamana viitoare si o sa intreb si despre toate celelalte, internare, bagaj, etc...si va anunt ce noutati am...:)

Fetelor...spuneti-mi ceva magazine in baia mare pentru bebe...mi se pare ca tare rau stam la capitolul asta...am fost la cluj, mi-am luat hainute de acolo, am fost la satu mare...dar inca nu ne-am hotarat la carucior, si el e cel mai urgent acum...pana la cluj mi-e cam frica sa mai merg acum...31 de saptamani...:)

o zi buna si pupici tuturor...

Viitoare 30+ bebe boy
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Malinka, magazine pentru bebe in Baia Mare sunt tare putine, este unul pe Cosbuc, Mon Bebe se numeste dar sunt extrem de scumpe. Eu am facut o selectie de site-uri unde pot comanda on line salteluta din cocos, cadita, masa de infasat, pompa san etc. Daca vrei, pot sa-ti dau niste site-uri. In Cluj la Carrefour am vazut un patut dragut din lemn, cu sertar sub, la 380 ron, foarte foarte frumos. Eu pe acela vreau sa-l iau. Si tot din Cluj cred ca voi lua si hainute. Carucior si scoica de masina am mostenire de la nepoata mea, la fel sterilizator, baby phone si cateva piese de lenjerie pt patut, paturici etc.

Luni merg la eco, de abia astept sa vad ce mai face bebelina mea.

Azi am implinit 30 de saptamani, a inceput numaratoare inversa

burticile si va doresc un weekend frumos!

O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

salut fetele, raspund atre tarziu, avem o perioada mai grea, acuma ii ies lui Darius dintisorii de sus, si de 3 zile face febra, baleste, si maraie in continuu, e cam greu, sper sa iasa odata sa scapam, pana la urmatorii

Malinka, nu neaparat de reactii adverse mi-a zis doctorul, ci de faptul ca fiind sub anestezie nu simti contractiile si nu prea stii cand trebuie sa impingi, era rezervat, nu stiu de ce la noi inca sunt rezervati in folosirea epiduralei, am mai auzit si pe alti doctori ca nu e bine sa stai cu ea mai mult de 3-4 ore, apoi eu ma mai uit pe Zone Reality, si unele stau si cate 2 zile cu epidurala si nasc bine-merci, ori nu au romanii experienta cat ar trebui, ori nu au aceeasi injectie, nu stiu.

reactii adverse nu am avut de la epidurala, desi m-a durut capul cateva zile dar nu de la ea, pt ca mi-a aparut durerea la 3 zile dupa ce am nascut, a zis si Sasaran si anestezistul ca daca ar fi fost de la epi aparea durerea chiar in ziua aia. m-a tinut cam o saptamana, a fost greu, dar oboseala a fost de vina, dupa ce m-am obisnuit cu programul lui Darius a fost ok. la inceput eu nu reuseam sa adorm in cele 2-3 ore dintre mese, adormeam mai greu, cand era s-atipesc, se trezea piti, dupa aia cand puneam capu jos eram beton.
si pe o prietena a durut-o capul si a nascut fara epidurala, zice ca nu-i bine sa ridici capul, nici cand impingi nici dupa ce nasti, dar e cu 2 taisuri, se zice ca daca impingi si nu bagi barbia in piept ti se face gusa din aia(nu stiu cum i zice la boala), daca ridici capul ramai cu durere, nici cum nu-i bine.
spatele nu m-a durut deloc.
nu stiu ce-ti face la controlul ala dinainte de a naste, dar doaaaaaaaaaaare, dupa epi a fost tare bine.

sarcini usoare, si aveti grija cu caldura asta.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Ce mai fac fetele?

Melly cred Amelia iti ocupa tot timpul. Pune-ne niste poze sa-ti vedem puiutul cand ai timp.

Rodi

Eu n-am vesti prea grozave, la ultima ecografie fetita mea era mai micuta decat normal iar lichidul amniotic diminuat. E tot cu capsorul in sus si nu are loc sa se intoarca din cauza contractiilor si a uterului mic. Saptamana viitoare luni merg la Cluj, sper din tot sufletul sa nu aiba nici o problema de sanatate si sa creasca cum trebuie.

toate burticile si va doresc o zi minunata

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Anca, imi pare rau sa aud asta. Acuma intreb si eu ca o baba,dar poti face ceva pentru cresterea bebeului, stiu eu? o anumita alimentatie, ceva vitamine? ce ti-a zis dr?ca nu e intoarsa poate nu-i chiar asa mare bai, faci ceza.

Ma rog din tot sufletul ca bebelina ta sa fie bine, si sarcina sa decurga normal pana la sfarsit. mamica ingrijorata.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Rodica, multumesc pentru incurajari Vitamine iau, mananc bine, carente nu am. Nu cred ca tine de alimentatia mea ci de uterul mic si contractil. Astept si parerea medicului din Cluj, lunea viitoare.

O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Unde sunteti baimarencelor? Melly, tu esti om de baza pe topicul nostru, te asteptam cu drag.

si va doresc un weekend frumos!

O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu din Baia-Mare si sunt insarcinata in 30 saptamani si mai am o fetita de 2 ani si 8luni.M-am mutat aici de cateva luni si nu cunosc pe nimeni. Pana acum am fost la medic la cluj dar cred ca mi-ar fi mai usor daca as naste aici. Oricum eu nu stiu nimic despre spitale sau medici de aici deci mi-ar prinde bine cateva sfaturi din partea voastra. Va multumesc si sper sa ma primiti si pe mine printre voi.

Mergi la inceput

Ariana, bine ai venit! Suntem apropiate ca varsta a sarcinii, eu am acum 31 de saptamani. La ce medic din Cluj ai fost? Recomandari pot sa-ti dau doar pentru medicii de la Euromedica, de cei de la spital nu stiu nimic. La Euromedica sunt dr. Costin, Roman, Sasaran - acum depinde de preferintele fiecareia.

Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos!

O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput