Mamici de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
Reallaura spune:
Mmmmm, ce harnicutza Cleo, a gatit azi de toate!!
Ia, Cleo, daca nu vrei sa mai apuci sa gusti din bucate, bagam majorete. 

Babyname bine ca ai scapat se stresul cu serviciul.Iti gasesti pe urma altceva. si eu ma gandeam serios sa incep sa-mi caut altceva cand face bb 1an 1/2, pentru ca e prea departe sediul. Acum, pentru ca nu mi-au dat bonus de Paste - desi sunt in concediu de odihna deocamdata, nu am contractul suspendat, ii urasc de-a binelea!
Elenuca, sis nu are inca lapte. A venit acasa cu bb!!!

. Acum, sa vedem cum evolueaza lucrurile, sper spre bine si probabil va intra si ea mai pe seara daca ii permite timpul/David/Matei.
Dar sigur va intra sa va multumeasca tuturor pentru sustinere!!!
Alysh, parca am revenit si eu la sentimente mai bune cu nascutul. Dupa ziua de ieri in care am plans si am fost deprimata.
Cu incredere inainte ca trebuie sa trecem si de asta. CU BINE! 
Lorich tu ai renuntat de tot la sare? si la paine sarata? Cum poti? ce cuminte esti!!
Laurita
37,
, Mircea
AMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
cleo78 spune:

pt Simonacip si baietii ei!!
Bun venit acasa!
39sapt zile
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
Andree27 spune:

Simona bun venit acasa!!!!

Cleo te sustin!!Fara numar!!!!

Am ajuns si noi acasa!!!Am luat carucior!Cred ca deseara apuc sa pun poza cu el!!!
revin ca ma duc sa pap si sa strang prin casa ca fuge!!!
Poze
Andreea
34+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 6 saptamani!!!
Lorich spune:
Simona bine ai revenit acasuca! Abia astept sa poti intra sa ne povestesti!
Laura nuu, nu chiar si la painea cu sare, la sarea adaugata in mancare, noroc ca paine nu mananc prea des, doar cand foamea e mare-mare. Si nu sunt cumnite mereu, dar am observat cand nu am mancat sare nu s-au mai umflat manutele si piciorutele.
Lori
34+
asteptand un bebe Robert
gabitzam spune:
Ieri am facut niste poze cu telefonul la mine in birou, sa ma uit la ele cand mi-e dor de servici.
Am descarcat pozele, sa-mi ziceti daca se vede ceva aici.
Daca vedeti, o sa observati cum mi-am tapetat biroul cu pozele lui Andrei
Cand o sa ma intorc o sa trebuiasca sa fac loc si pentru poze cu Raducu ![]()
Si in mod normal biroul nu se vede la culoare de hartii si tot felul de chestii. Acum era curatel, v-am zis in ultimele zile am facut doar curat la locul de munca.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ieri am facut niste poze cu telefonul la mine in birou, sa ma uit la ele cand mi-e dor de servici.
Am descarcat pozele, sa-mi ziceti daca se vede ceva aici.
Daca vedeti, o sa observati cum mi-am tapetat biroul cu pozele lui AndreiCand o sa ma intorc o sa trebuiasca sa fac loc si pentru poze cu Raducu
Si in mod normal biroul nu se vede la culoare de hartii si tot felul de chestii. Acum era curatel, v-am zis in ultimele zile am facut doar curat la locul de munca.
Ei, Gabitzam, ce curatel e!! Dar tu cat de repede planuiesti sa te intorci la sv?
Laurita
37,
, MirceaAMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
gabitzam spune:
Cu Andrei am stat pina cand a implinit el un an si 2 luni. De fapt atunci l-am intzarcat si am putut sa ma dezlipesc de el. O gasisem si pe bona noastra si eram foarte multumita de ea si am avut incredere sa ma intorc la servici linistita.
Si cred ca nici n-as fi rezistat nervos mai mult!
Doloress spune:
Bun venit acasa! Simona cu bebe Matei. Laurita multumim ca ne tii la curent! Dar ce mananca bebe pana la urma, daca ai spus ca Simona nu are lapte, iar formula nu i-a dat ca e alergic? I-a gasit pana la urma un lapte pe masura?
Gabita se vad bine pozele, cum e prima zi acasa? Eu una abia astept. Si eu am poze cu nepotica mea, abia astept sa le pun si pe cele cu Patrick cand revin.
Mi-am luat azi liber, am zis ca sa am timp sa fac si eu de mancare, desi nu fac mult. Si iata ca mi-e chiar rau de nu mai pot, am niste cutite prin burtica jos, abia pot sa stau in picioare, nici intinsa nu prea pot!
Refuz sa cred ca sunt contractii, ma gandesc ca poate bebe mai are un puseu de crestere si se intind ligamentele. Sunt tare bucuroasa ca stau acasa macar, abia astept concediul si mai am inca 4 saptamani, ca ma intreba Cleo la un moment dat si am uitat sa ii raspund. Deci pe 16 mai intru in concediu, am sa fiu in saptamana 36, eu sper sa nu nasc pe la servici si sa mai am si oleaca de timp acasa. Cleo, iaca si de la mine, fara numar! 

De acuma ai de mancare, treaba e facuta, nu-ti mai pasa.
Si pentru Socrate 
Andreeaasteptam poze cu caruciorul. Si la mine trebuie sa soseasca azi.
, abia astept sa il vad, am emotii ca nu l-am vazut decat pe net si stiu ca asta e cea mai putin recomandabila metoda sa cumperi un carucior. M-am bazat pe review-urile de pe site-uri
Chniabulina hehe, ce coincidenta, si tu cu amintiri de la Campulung? Intr-adevar este o zona minunata, desi acasa eram tare rasfatate si acolo eram tratate ca toti ceilalti copii, la munca la fan, la animale, tot eram cele mai fericite cand ajungeam acolo! Mi-e tare mila de copilul meu care nu o sa poata zburda liber pe coclauri cum am facut-o noi! Nu am la ce "tara" sa il duc aici, nu il poti lasa nesupravegheat afara, nu-i de mirare ca singurele distractii devin calculatoarele si televizoarele. Si sa il duc in fiecare vacanta in Romnania... nu stiu, mai vedem.
Fetelor vreau un sfat! Am niste vopsea de oua din Romania care a expirat in februarie 2008. Oare sa o mai folosesc? Eu de obicei folosesc diverse chestii expirate de prin Romania (bineninteles, in afara de medicamente!) si nu am patit nimic niciodata. Bine, nu expirate de 10 ani, dar asa 1-2-3 luni. Ca acum nu mai gasesc pe nicaieri pe aici si nu vreau sa raman fara ousoare vopsite! 
Doloress
33+
Patrick
My baby
aldaesme spune:
Salutare fetelor,
Tocmai am povestit cu DanaH.
Nu a anuntat nimic fiindca nu isi luase numerele de telfon cu ea deoarece a fost sunata de la spital sa mearga mai repede decat programat asa ca s-a precipitat plecare. Va multumescte din suflet pentru ca va ganditi la ea!!!
Ieri 24 aprilie 2008 s-a nascut in Olanda un nou puiutz de roman. Fetita Danei se numeste Teodora Maria si a cantarit la nastere 3.140 kg. Bine ai venit Teodora Maria sa fii fericita alaturi de parintii tai, sa te bucuri de experienta, protectia si dragostea fratelui tau si sa fii mereu TU.
Dana se simte bine, astazi s-a dat jos din pat. Sa fi fericita Dana, sa te refaci usor si sa ne vedem la vara la concurs de carucioare in Ardeni ![]()
Simona bine ai revenit acasa, refacere usoara, multa sanatate si multa liniste ![]()
Pentru ca pana luni s-ar putea sa nu mai dau pe aici va doresc din suflet tuturor SARBATORI LUMINATE, un PASTE FERICIT cu MULTA CALDURA SI LUMINA IN SUFLETE!!!
Esme
Simonix spune:
Dragele mele
GATAAAAAAAAAA ........ mi-am facut datoria de nevasta, cetatzean si mai stiu eu ce si am contribuit la cresterea numarului de locuitori pe planeta ;) Nu credeam ca va fi asa de usor :)
Vreau sa le linistesc pe cele care au ales sa nasca natural + PERIDURALA - e floare la ureche... am dormit in timpul travaliului, m-am plictisit, m-am emotionate etc ... numai durere nu am simtit. Sau teama. Am avut parte de toate punctele bune ale unei nasteri naturale, fara dezavantajele ei si acum imi vine sa va pup pe voi, cele care m-au linistit cand am venit pe forum si ma bateam cum pumnii in piept ca io vreau cezariana si nimeni nu ma baga in seama hihi Ei bine... ma bucur ca nu am avut cezariana, nu stiu cum m-as fi descurcat dupa aceea, deja mi se pare greu ...
Ah, si mentionez ca nu a fost nevoie de epiziotomie yupiiiiii - deci sunt intacta ;) La final am impins timp de 12 minute dupa ceas - de fapt 3 contractii, de doua ori pe contractie - dar credeti-ma, mi se pare ca fac mai mult efort cand urc scarile pana la 2.I-am vazut capul bebelului iesind din mine, doctorul l-a intors cu fatza spre mine in timp ce el taia ceva pe la cordon si corpul bebelui era inca inauntru. Bebele meu a avut circulara de cordon .......... IN JURUL MANUTZEI hihi
Apoi l-a scos si mi l-a pus pe piept - in 5 minute placenta era expulzata si doctorul soma
caci nici taietura nu am avut. La sfarsit in timp ce impingeam m-a pufnit rasul: 3 persoane in fatza mea, doctorul, moasha si kinetoterapeuta, care urlau ca pe stadion: Impinge impinge, bravo vine, se vede... mi-a venit in cap o imagine cu suporteri pe un stadion: Haide Steaua ! Moment in care am inceput sa rad, nu mai puteam.... Si al meu Bogdan tot imi impingea capul in fatza, mai avea putin si imi rupea gatul ![]()
Refacerea a fost rapida, m-am dat jos dn pat la 2 ore si am facut pishu (un pic ciudata senzatia)si pana la sfarsitul zilei eram (aproape) ca inainte. Zona respeciva e un pic hmmmm ciudata, dar de a doua zi am inceput exercitiile de recuperare si deja nu mai am probleme majore cu perineul, cat despre muschii abdominali, deja am febra
ii lucrez cate 15 minute pe zi.
Am atatea de povestit dar bebe trebuie hranit (asta e alt aspect - aici am eu probleme: nu vrea san deloc, iar lapte am din belsug, sunt fantana ..... dar el e mic si nu are fortza inca, in fine, ma dor sanii si am facut rani dar asta e alta poveste ;) Il hranesc cu biberonul, dupa ce am incercat seringa, linguritza, cescutza, tetine de silion si altele of of ... Acum are 2 620 grame ;) Ajunsese pe la 2 500 , in primele zile nu a mancat mai nimic ........
Eu sunt inca la spital, nu mi-au dat drumul sa ies din cauza lui bebemic, dar se pare ca acum suntem destul de autonomi si maine mergem acasa. Aici sunt f seriosi cu urmarirea lui bebe, se sta cel putin 5 zile la o nastere normala in spital si ti se face instructaj ce sa faci cu bebe. Maine au zis ca imi dau drumul si se tot scuza, ca sa nu am impresia ca ma dau afara ... daca doresc, mai pot ramane etc ...... Oricum e ca la hotel aici si toti sunt la dispozitia mea, ii tot chem, apas pe un buton
si dau buzna in camera
mai ales ca au mare respect pt mine, pt ca vreau sa alaptez si nu ma descurajez (ma rog, mie mi se pare normal sa nu disper, de-abia au trecut cateva zile ...)
Va pup, va doresc tuturor sa mai profitati de burtica, la mine a plecat cam repede, mi-e dor de ea si de bebemic care sughitea acolo (a propos, sughite si afara la fel de mult hihi) M-a luat Bobo in brate si ne-am dat seama ca suntem ... mult mai apropiati ![]()
Eu ma bucur ca a venit bebe asa cum a vrut el - nu a fost inducere, mi s-a rupt apa dar nu ca in filme... ci am pierdut lichid putin cate putin, m-am dus la baie si am vazut ca era roz. Si de fiecare data cand pierdeam lichid aveam si o contractie (habara nu aveam ca aia era :p) Si m-am dus la spital unde am facut o baltoaca in lift; tot nu realizam ca nasc, si bagajul era nefacut, camera lui bebe - nepregatita ... Moasa imi zice ca am deja dilatatie 2, contractii puternice si eficiente pe col (erau suportabile). Asta era la 10 jumate seara. Peste 1 ora imi pun peridurala la dilatatie 3 (m-a durit perfuzia haha - cea mai mare durere de la nastere) si apoi gata. Piciorii nitel amortiti, eram cam imobila in pat, cu cele doua monitoring-uri: pentru bebe si pt contractii. Vedeam cat de puternice si regulate devenau contractiile dar nu simteam decat intarirea burtii. Dupa ce am ajuns la dilatatie 3 travaliul meu a cam stagnat, peste vreo 2 ore era tot 3... apoi dintr-o data, intr-o ora m-am dilatat de la 3 la 7 .... De atunci am inceput sa simt cum imi ia inima razna pe contractie, ma gandeam cum o fi cu durere... Si repede dilatatie 9 si simteam totul altfel, presiunea aia de impins, inima care batea fff tare... desi eu stateam la taclale cu Bobo. Vine doctorul, kineto - gataaaaaaa mergem la impins. Doamna, daca stranutati iese copilul deci aveti grija haha si apoi v-am povestit deja...
Scuzati ca sunt cam incoerenta dar cred ca sunt hormonii :D
Va pup, ma duc sa imi extrag lapticul, sa mentin lactatia ... bebele meu tot nu a vrut san si i-am dat un bibe, sa nu moara de foame... ofof
Ah, si niste pozici aici: http://picasaweb.google.com/s.vilau/RobertAndrei
Va
si va multumesc frumos pentru urari, sper ca si voi veti avea parte numai de bine !!!!! Imi pare rau ca nu am avut majorete :( hmmm dar asta este, la urmatorul !!!!!!!!!!
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau