Mamici de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix bine ai revenit la Odisee! Am vazut pozele, un scump si jumatate bebe Robertzel! Sa va traiasca, sa fie sanatos si fericit! Cum s-a grabti el sa vina, voia el sa fie un Berbecut :-)
Probabil ca inca e micut si nu are putere sa traga, nu te descuraja, poate incet incet se va invata si cu sanul.
Am citit pe nerasuflate povestea nasterii, ma bucur mult pentru tine ca a decurs totul asa de usor si civilizat! Eu tot asa sper la naturala cu epidurala.
Inca o data felicitari!

Doloress 33+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara mamici!

Simonix, ma bucur ca a decurs totul bine la nastere - si eu sunt pro nastere naturala si cum la prima nastere a mers totul super, sper ca si la a doua sa fie la fel.
Sa-ti traiasca bebelusul cel puturos la mancare si cu mult perisor in cap (si fetita mea era la fel, dormea aproape non-stop, mancat insa mai putin); cel mai imp. e sa fie sanatos, o sa vina si perioada de flamanzila.
Mult succes in continuare!

Simonacip, felicitari si tie! Am citit de nasterea rapida. Sa-ti traiasca Mateiasul si sa fie totul bine si mai departe!

Felicitari si DaneiH! Sa ai o fetita mancacioasa, sanatoasa si cuminte!

pupici tuturor burticilor in asteptare!

Adriana, AMR 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by Simonix

Dragele mele

GATAAAAAAAAAA ........ mi-am facut datoria de nevasta, cetatzean si mai stiu eu ce si am contribuit la cresterea numarului de locuitori pe planeta ;) Nu credeam ca va fi asa de usor :)

Vreau sa le linistesc pe cele care au ales sa nasca natural + PERIDURALA - e floare la ureche... am dormit in timpul travaliului, m-am plictisit, m-am emotionate etc ... numai durere nu am simtit. Sau teama. Am avut parte de toate punctele bune ale unei nasteri naturale, fara dezavantajele ei si acum imi vine sa va pup pe voi, cele care m-au linistit cand am venit pe forum si ma bateam cum pumnii in piept ca io vreau cezariana si nimeni nu ma baga in seama hihi Ei bine... ma bucur ca nu am avut cezariana, nu stiu cum m-as fi descurcat dupa aceea, deja mi se pare greu ...

Ah, si mentionez ca nu a fost nevoie de epiziotomie yupiiiiii - deci sunt intacta ;) La final am impins timp de 12 minute dupa ceas - de fapt 3 contractii, de doua ori pe contractie - dar credeti-ma, mi se pare ca fac mai mult efort cand urc scarile pana la 2.I-am vazut capul bebelului iesind din mine, doctorul l-a intors cu fatza spre mine in timp ce el taia ceva pe la cordon si corpul bebelui era inca inauntru. Bebele meu a avut circulara de cordon .......... IN JURUL MANUTZEI hihi Apoi l-a scos si mi l-a pus pe piept - in 5 minute placenta era expulzata si doctorul soma caci nici taietura nu am avut. La sfarsit in timp ce impingeam m-a pufnit rasul: 3 persoane in fatza mea, doctorul, moasha si kinetoterapeuta, care urlau ca pe stadion: Impinge impinge, bravo vine, se vede... mi-a venit in cap o imagine cu suporteri pe un stadion: Haide Steaua ! Moment in care am inceput sa rad, nu mai puteam.... Si al meu Bogdan tot imi impingea capul in fatza, mai avea putin si imi rupea gatul

Refacerea a fost rapida, m-am dat jos dn pat la 2 ore si am facut pishu (un pic ciudata senzatia)si pana la sfarsitul zilei eram (aproape) ca inainte. Zona respeciva e un pic hmmmm ciudata, dar de a doua zi am inceput exercitiile de recuperare si deja nu mai am probleme majore cu perineul, cat despre muschii abdominali, deja am febra ii lucrez cate 15 minute pe zi.

Am atatea de povestit dar bebe trebuie hranit (asta e alt aspect - aici am eu probleme: nu vrea san deloc, iar lapte am din belsug, sunt fantana ..... dar el e mic si nu are fortza inca, in fine, ma dor sanii si am facut rani dar asta e alta poveste ;) Il hranesc cu biberonul, dupa ce am incercat seringa, linguritza, cescutza, tetine de silion si altele of of ... Acum are 2 620 grame ;) Ajunsese pe la 2 500 , in primele zile nu a mancat mai nimic ........

Eu sunt inca la spital, nu mi-au dat drumul sa ies din cauza lui bebemic, dar se pare ca acum suntem destul de autonomi si maine mergem acasa. Aici sunt f seriosi cu urmarirea lui bebe, se sta cel putin 5 zile la o nastere normala in spital si ti se face instructaj ce sa faci cu bebe. Maine au zis ca imi dau drumul si se tot scuza, ca sa nu am impresia ca ma dau afara ... daca doresc, mai pot ramane etc ...... Oricum e ca la hotel aici si toti sunt la dispozitia mea, ii tot chem, apas pe un buton si dau buzna in camera mai ales ca au mare respect pt mine, pt ca vreau sa alaptez si nu ma descurajez (ma rog, mie mi se pare normal sa nu disper, de-abia au trecut cateva zile ...)

Va pup, va doresc tuturor sa mai profitati de burtica, la mine a plecat cam repede, mi-e dor de ea si de bebemic care sughitea acolo (a propos, sughite si afara la fel de mult hihi) M-a luat Bobo in brate si ne-am dat seama ca suntem ... mult mai apropiati

Eu ma bucur ca a venit bebe asa cum a vrut el - nu a fost inducere, mi s-a rupt apa dar nu ca in filme... ci am pierdut lichid putin cate putin, m-am dus la baie si am vazut ca era roz. Si de fiecare data cand pierdeam lichid aveam si o contractie (habara nu aveam ca aia era :p) Si m-am dus la spital unde am facut o baltoaca in lift; tot nu realizam ca nasc, si bagajul era nefacut, camera lui bebe - nepregatita ... Moasa imi zice ca am deja dilatatie 2, contractii puternice si eficiente pe col (erau suportabile). Asta era la 10 jumate seara. Peste 1 ora imi pun peridurala la dilatatie 3 (m-a durit perfuzia haha - cea mai mare durere de la nastere) si apoi gata. Piciorii nitel amortiti, eram cam imobila in pat, cu cele doua monitoring-uri: pentru bebe si pt contractii. Vedeam cat de puternice si regulate devenau contractiile dar nu simteam decat intarirea burtii. Dupa ce am ajuns la dilatatie 3 travaliul meu a cam stagnat, peste vreo 2 ore era tot 3... apoi dintr-o data, intr-o ora m-am dilatat de la 3 la 7 .... De atunci am inceput sa simt cum imi ia inima razna pe contractie, ma gandeam cum o fi cu durere... Si repede dilatatie 9 si simteam totul altfel, presiunea aia de impins, inima care batea fff tare... desi eu stateam la taclale cu Bobo. Vine doctorul, kineto - gataaaaaaa mergem la impins. Doamna, daca stranutati iese copilul deci aveti grija haha si apoi v-am povestit deja...

Scuzati ca sunt cam incoerenta dar cred ca sunt hormonii :D

Va pup, ma duc sa imi extrag lapticul, sa mentin lactatia ... bebele meu tot nu a vrut san si i-am dat un bibe, sa nu moara de foame... ofof

Ah, si niste pozici aici: http://picasaweb.google.com/s.vilau/RobertAndrei

Va si va multumesc frumos pentru urari, sper ca si voi veti avea parte numai de bine !!!!! Imi pare rau ca nu am avut majorete :( hmmm dar asta este, la urmatorul !!!!!!!!!!

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Waaawww ce ma bucur pt tine!!!!Asa voi naste si eu normal+Epidurala!!Spre din tot suflet ca toate care vom naste asa sa avem norocul tau!!!MA buzur mul pt tine!!!!!Si pt bebelusul tau!!!Asteptam sa ajungi acasuca!!!Te pup

Gabitzule se vad foarte bine pozele!!!!Nu te mai gandi la servici si profita acum de timpul care il ai cat de cat liber ca apoi cand mai apare si Raducu,nu o sa mai ai timp sa respiri!Car despre servici ,cand o sa te intorci o sa te si saturi!!!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Simonix am uitat sa iti spun ca ai un bebelus super!!!!

Fetelor am si eu o curiozitate!De ce pe medicamentele homeopate nu e voie sa pui mana?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bun venit le lumea asta lui bb de Simonix + DanaH, sa fie papacioshi, sa nu planga mult si sa creasca mari si repede! Sa isi bucure mamicile + taticii. Majorete pt ei:

Si-nca una pt vecina Socrate, de care nu stim nik:

Si-nca un rand, pt Cleo, de care stim ca are pasca si drob, si oua, si baia frecata pe jos, si aragazul luna, si NICIO urma de nascare

Haide barzo, promit ca nu iti fac nimika....

39sapt zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Uraaaa!! Inca o fetita printre atatia baietei!

DanaH, felicitari mamico !!! Sa ai o fetita frumoasa, sanatoasa si norocoasa in viata!

Simonix, de povesti frumopase nasterea ta! Ma bucur mult pentru tine! Am citit repede-repede povestea nasterii tale.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

DAna H FELICITARI!!!!!SA ai parte numai de bucurii alaturi de printesa ta!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Simona bun venit acasa!!!!

Cleo te sustin!!Fara numar!!!!

Am ajuns si noi acasa!!!Am luat carucior!Cred ca deseara apuc sa pun poza cu el!!!
revin ca ma duc sa pap si sa strang prin casa ca fuge!!!

Poze

ce carucior ai luat? cat ai dat pe el?

mie mi-e cam frica sa iau acum. am vazut unul roz dar parca-parca din ce in ce mai mult am presimtire ca nu e fata. ce ma fac? nu ca daca ar fi baiat nu ar fi lafel de frumos, dar m-am obisnuit cu gandul ca va fi fetita

Simona bun venit acasa!

bine ai venit Teodora Maria puiut de Dana
ei! o fetita in ceata de baieti? ea sa fi spart oare gheatza?

Simonix vazut poze cu bb Robert Andrei. Lasa ca nu-i bai daca nu papa san acum, ca e micut! u insista in continuare. dar unde ai nascut tu de ai fost asa de bine primita? ca ma duc si eu
Pup bebele Robert Andrei pe capsorul lui plin de perisor (eu inca mai sper, da fii-mea o sa iasa cheala ) si tie refacere rapida!

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetele, nelamurire!
eu am DPN pe 15 iunie. daca doamne fereste ma apuca nascarea mai devreme si nu e dr. meu in oras sau ceva de genul? acu intru in panica. eu n-am voie sub nici o forma sa nasc natural! se baga oare altcineva la ceza? sa mai discut cu un medic sa-l am de rezerva?

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna mamici!!!

Felicitari tuturor mamicilor si sa va traiasca pruncii...ca eu nu am apucat sa va spun un calduros pt copilasii sositi deja. Sa va traiasca, sa fie cumintei si mancaciosi si plini de noroc in viatza.

Maaaama dar stiu ca aveti un spor la scris...greu pot tine pasul cu voi!!!
Poze voi pune mai incolo ca tb sa le descarc, sa le modific si apoi sa imi fac un alt cont si sa le incarc. Sper cat de curand sa pot face lucrul asta.

Va multumesc mult tuturor pt raspunsuri...si va dulce pe toate.

Alish e ok spitalul, sectia de terapie e mai jalnica dar apoi poti vb cu medicul tau sa te mute intr-o rezerva de la bebelusi. Sunt rezerve mama+bb cu un singur pat, tv, unele au si frigidet si sunt supercurate si frumoase. o sa incerc sa pun poze ca sa vezi. Eu am dat 2 mil la neonatolog si am vb cu Dr mea care a vb cu neonatoloaga si imediat m-a mutat in una din aceste rezerve. Deci...totul e free doar ca tb sa vb cu dr si cu neonatoloaga.
Daca mai ai intrebari...ma poti suna sau...mi le poti pune aici dar...nu stiu cat de repede voi citi.

MissParker ms mult pt link, il gasisem si eu si mi-am luat deja 2 nume de acolo. Marti ma duc la pol Titan sa vedem la care ne inscriem.

Adidana felicitari pt puiut, sa creasca maaare si voios iar tu sa ai laptic si bb sa pape si sa fie cumintel!

Elenuca...te poop. Suntem bine dar...cu program incarcat ca de....cu 2 flacai nu e asa simplu dar ne descurcam. Sa vedem cum va fi cand se va duce tati la servici...

Cleo...esti mortala!!! Hai ca mai ai putin si vei tine minunea in brate. Mie nu imi vine sa ma mai despart de el.

Am inceput mesajul de dimineatza dar...m-am intrerupt de n ori din motive de alaptat. Acuma de ex a dat bb strigarea...asa ca...mai scriu ceva si trimit de frica sa nu se piarda!

Leeloo sarbatori fericite si tie alaturi de cei dragi!

Dana...felicitari!!! Refacere rapida iar puiutza sa fie mancacioasa si cumintica....fara colici si alte probleme!

Simona bine ai revenit acasa....cum e cu bb? Nu e minunat???

Diana mamica de Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput