Mamici de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Buna mamici!!!
Felicitari tuturor mamicilor si sa va traiasca pruncii...ca eu nu am apucat sa va spun un caldurospt copilasii sositi deja. Sa va traiasca, sa fie cumintei si mancaciosi si plini de noroc in viatza.
Maaaama dar stiu ca aveti un spor la scris...greu pot tine pasul cu voi!!!
Poze voi pune mai incolo ca tb sa le descarc, sa le modific si apoi sa imi fac un alt cont si sa le incarc. Sper cat de curand sa pot face lucrul asta.
Va multumesc mult tuturor pt raspunsuri...si vadulce pe toate.
Alish e ok spitalul, sectia de terapie e mai jalnica dar apoi poti vb cu medicul tau sa te mute intr-o rezerva de la bebelusi. Sunt rezerve mama+bb cu un singur pat, tv, unele au si frigidet si sunt supercurate si frumoase. o sa incerc sa pun poze ca sa vezi. Eu am dat 2 mil la neonatolog si am vb cu Dr mea care a vb cu neonatoloaga si imediat m-a mutat in una din aceste rezerve. Deci...totul e free doar ca tb sa vb cu dr si cu neonatoloaga.
Daca mai ai intrebari...ma poti suna sau...mi le poti pune aici dar...nu stiu cat de repede voi citi.
MissParker ms mult pt link, il gasisem si eu si mi-am luat deja 2 nume de acolo. Marti ma duc la pol Titan sa vedem la care ne inscriem.
Adidana felicitari pt puiut, sa creasca maaare si voios iar tu sa ai laptic si bb sa pape si sa fie cumintel!
Elenuca...te poop. Suntem bine dar...cu program incarcat ca de....cu 2 flacai nu e asa simplu dar ne descurcam. Sa vedem cum va fi cand se va duce tati la servici...
Cleo...esti mortala!!! Hai ca mai ai putin si vei tine minunea in brate. Mie nu imi vine sa ma mai despart de el.
Am inceput mesajul de dimineatza dar...m-am intrerupt de n ori din motive de alaptat. Acuma de ex a dat bb strigarea...asa ca...mai scriu ceva si trimit de frica sa nu se piarda!
Leeloo sarbatori fericite si tie alaturi de cei dragi!
Dana...felicitari!!! Refacere rapida iar puiutza sa fie mancacioasa si cumintica....fara colici si alte probleme!
Simona bine ai revenit acasa....cum e cu bb? Nu e minunat???
Diana mamica deTudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
welcome beck, dordia, multumim ca iti faci timp si pt noi, de, noi casnice si fara bb-ei, avem timp de barfe. Suntem ca vrabiile pe sarme!! Ciripeala...
Pupam si puiutul tau,asha de la distantsa.
39sapt zile
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
cenia spune:
Salut
Simonix : ai un baiat de nota 10! te-a menajat si nu ti-a facut ruptura! sa il pupi pt asta! nu te ingrijora cu suptul. chiar daca s-a obisnuit cu biberonul, daca inssiti cu sinul care e plin si curge singur il va lua. am citit aici pe forum ca se poate. trebuie doar rabdare mare. felicitari pt curaj ca si eu tot incercam sa te conving impotriva cezarienei fara motiv,si hai niste majorete acuma de sarbatorire ca tot ziceai ca nu ai avut: 

Dana: felicitari si un bebe sanatos,mincacios si somnoros! toate cele bune iti dorim.
Fetelor eu ma simt rau. tot elimin dopul de marti, azi e vineri dimineata la noi si asta noapte m-am trezit din ora in ora la pisu. spatele m-a durut ca la ciclu dar nu am contractii regulate.
Si mi-e o greataaaaaaa.... de nu mai pot. am sunat la cabinetul dr. nu este astazi acolo e la un alt spital. a zis tanti s ama duc la spittal pt verificat. dar daca nu am dilatatie trebuie sa sar cu banul, ca asigurarea mea e doar pt urgente. ce timpenie
luni sunt programata pt nastere indusa.deja mi se pare luni departe.
si am si scaune moi, alt semn prevestitor nasterii. contractii rare sporadice si nu foarte dureroase...nu stiu ce sa fac.....
cenia +37 sapt
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by iulia83quote:
Originally posted by Andree27Simona bun venit acasa!!!!
Cleo te sustin!!Fara numar!!!!
Am ajuns si noi acasa!!!Am luat carucior!Cred ca deseara apuc sa pun poza cu el!!!
revin ca ma duc sa pap si sa strang prin casa ca fuge!!!
Poze
Andreea34+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 6 saptamani!!!
ce carucior ai luat? cat ai dat pe el?
mie mi-e cam frica sa iau acum. am vazut unul roz dar parca-parca din ce in ce mai mult am presimtire ca nu e fata.ce ma fac? nu ca daca ar fi baiat nu ar fi lafel de frumos, dar m-am obisnuit cu gandul ca va fi fetita
Simona bun venit acasa!
bine ai venit Teodora Maria puiut de Dana
ei! o fetita in ceata de baieti? ea sa fi spart oare gheatza?
Simonix vazut poze cu bb Robert Andrei. Lasa ca nu-i bai daca nu papa san acum, ca e micut! u insista in continuare. dar unde ai nascut tu de ai fost asa de bine primita? ca ma duc si eu
Pup bebele Robert Andrei pe capsorul lui plin de perisor (eu inca mai sper, da fii-mea o sa iasa cheala) si tie refacere rapida!
Poze Iulia32 in asteptarea unei gogosici
![]()
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
AMm gresit nu era Baby care ci caruciorul se numeste GEOBY!Cica e tot din gama lui Baby care!Va pun putin mai tarziu poze cu el!Si a costat 400lei!Mie imi place!E gri cu verde!
Poze
Andreea
34+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 6 saptamani!!!
gabitzam spune:
Andreea, tu intrebai de medicamentele homeopate, de ce nu se ating cu mana. Asta pentru ca substantele active din ele sunt in cantitati infime, si calculate foarte riguros pentru a se obtine efectul scontat. Daca le atingi cu mana s-ar putea sa influentezi acea cantitate de substanta activa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
Andree27 nu e scump deloc! si stiu ca astea de la Geoby sunt bune. aici nu gasesti sub 700 lei nimic. numa carucioare scumpe de zici ca-s Lamborghini nu alta. sunt si mai ieftinele, dar pt alte categorii de varste, nu pt bebei 
cred ca e musai un drum la Buc dar nu cred ca mai sunt eu in stare. sa nu ma apuce ceva pe drum!!!
cred ca dupa paste ma apuc si eu sa-mi facincet incet bagajelul
abia astept.
voi pe unde umblati? furnicutze la bucatarie? sau pe la biserici?
Poze Iulia
32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

iulia83 spune:
maine fac 33 saptamani..iupiiiiiii!!! mi-am permis sa-mi schimb semnatura 

Poze
33 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

chinabulina spune:
simonacip, bun venit acasa!!! 
DanaH, felicitari pentru pui mic
. am avut niste emotii cand am citit!!! si pe gogoasa noastra o va chema teodora maria
si parca era vorba de noi (stiu, sunt cu vaca rau
)
simonix, robertel e un scump!!! si cat par are!
sa fie sanatos si papacios, dragul de el... si, chiar daca e mai tarziu, niste majorete si pentru tine
... si pentru robertel, sa pape de la san

si, nu in ultimul rand,
pentru cleo, care a fost harnicuta ca o furnicuta. poate se indura barza aia si de tine.
iulia, si despre o eventuala plecare a medicului tau trebuie sa intrebi cand mai mergi la control. daca cezariana va fi programata, e putin probabil sa plece undeva. daca te asteapta sa se declanseze nasterea, neavand o data fixa, iti va recomanda cu siguranta pe altcineva, in eventualitatea in care ar fi indisponibil. dar de obicei nu se prea intampla chestii din astea la cezariene, decat daca medicul e cam... nesimtit
36+6, viitoare mami de gogoasa balerina teodora maria
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
cleo78 spune:
helow fetelor, sau buna dimineatsa la fetele de peste ocean.
cenia , e posibil sa se apropie nasterea la tine. Dar atat cat nu s-a rupt apa sau sa ai contractii regulate , nu prea ai ce cauta la spital. Asha ca...iti recomand o baie calda, in cada. Ori trec contractiile, ori se intetsesc.
Aici se mai recomanda acel controversat no-spa - un calmant muscular - care actioneaza pe anumite tipuri de musschi (cred ca cei netezi, ca si cei din peretele uterulului).
E greu cu greatsa+ diareea, cica asta ar fi o consectintsa a excesului de hormoni.
De dop...ce sa zic, e clar ca bb coboara in bazin si se angajeaza spre iesire. Probabil e o problema de cateva ore- zile pana sa inceapa travaliul.
Acu...io la teorie, dupa cum ai vazut sunt buna. Nu stiu ce ash face in locul tau....in afara de o baie calda si relaxare nu imi vine nik in cap. Sau o cana cu lapte cald? la mine..e panaceu universal.
Pup si hai curaj.
39sapt zile
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
cleo78 spune:
mai fetelor...daca nici de la frecat gresia pe jos in bucatarie nu nasc noaptea asta...
Nu stiu ce m-a apucat. Intradevar, era jegoasa, intradevar, vreau sa nasc, dar asha inconstienta nu ma stiam - dar mi s-a pus rau pata pe ea, ca era parca jegul de pe lume!!! Ca e asha de 2-3 luni,de cand am zugravit...nu se pune, nu?
Nu sunt teafara.
A, si sa ma mai plang de ceva. De 2 zile am tinut post. Si io si tati. Si .. azi am facut drob si pasca. Mi-e pofta de pasca... incerc sa ma gandesc ca totusi, am tinut post, dar parca pacatul mai mare e ala din gand.
Ma duc sa ma infing in ea!!!
39sapt zile
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
cenia spune:
Cleo: multumesc mult, nici nu stii ce mult face un sfat! daca aveam contractii macar asa...le am dar nu-s atit de dureroase incit sa le bag in seama! fugeam la spital, dar asa... eu cred ca ai dreptate.
mai stau.
sper sa nu patesc ca la prima nastere unde ma certau ca am ajuns la spital cu dilatatie 8. am un prag de rezistenta al durerii foarte mare chiar si la dentist rezist uimitor de mult spun dentistii.
imi povestea ieri o mama ca la al 4-lea nici nu a mai avut dureri, cind a inceput sa o doara si a controlat-o avea dilatatie 10! haii sa impingi i-a zis, lasam epidurala ca nu ai de ce sa o faci!
sper sa nu fiu tipul de gravida care naste in masina!
va vine sa credeti ca nu mi-am facut bagajul? dar aici te duci cu periuta de dinti si pieptenul!

pt copilasii sositi deja. Sa va traiasca, sa fie cumintei si mancaciosi si plini de noroc in viatza.
Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de