Mamici de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Lorich pai io fac matanii daca ajung pe 3 iunie... dpnul meu e saracul 14 iunie, dupa eco morfo ar fif ost 5-6 iunie, iar doctorita se roaga de bebe sa mai stea macar 2-3 saptamani... deci toate sansele sa puneam de-o intalneala la salon...
Mihaser sa fie sanatos Pupapa ... te mai lasa Cristian sa-l dai? macar acum stie sigur ca iepurasul exista... fii-mea mi-a trantit-o ieri ca degeaba o amenint ca o spun iepurasului ca oricum nu e real.
Cleo cum te mai simti? vine ceva au ba?

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by cleo78

pt cleo ...fara numar fara nummar fara nuuumaaar

Acum ascult Bethoven. Saracul...se intoarce in mormant cand aude ce pomenesc io de versuri manelizate.....

39sapt zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

, hai ca esti de coma. Imi vine sa ma iau su eu dupa tine, sa-mi fac galerie, dar ma gandesc sa nu ma asculte si sa vina tocmai de Paste cand e dr plecata.......oricum dupa experienta Simonei, parca nu mai sunt asa speriata de plecarea dr. Pana la urma nenascuta nu raman, nu? Si eu cred ca rezultatul e acelasi.... Asa ca sa vina bebe cand o vrea si cu Dumnezeu inainte!!!!

Alina 38+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Babyname!!! Ma bucur ca ai scapat de stress.
Felicitari, acum te poti concentra numai asupra lu' bebe. Lasa ca vorba ta, sa se duca la balamuc, nu te mai intorci la ei :)

Pupici, ma bucur mult ptr tine!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by andora

Eu am intrat in panica, citeam aici ca la cfr2 un copil cu probleme nu e bine de avut... si eu care stateam linistita ca si cu pomul laudat...

Pogonici mic
Gogoasa

Andora - asta pot sa-ti confirm si eu, din nefericire... tocmai pentru ca eu am avut un copil cu probleme nascut acolo. Din pacate sectia lor de nou-nascuti e minuscula si nu au Terapie Intensiva - au totusi citeva incubatoare destul de performante, dar nu indeajuns si nu au cometente in chirurgie infantila. Totusi un lucru bun pot sa spun despre ei - in momentul cind si-au dat seama de ce probleme grave are Stefan, au facut pe dracul in patru sa-l transfere urgent la Grigore Alexandrescu, au o ambulanta dedicata si utilata si dr. si-au pus toate pilele in miscare ca bebicul meu sa ajunga pe cele mai bune miini la spitalul de copii!
Insa te sfatuiesc sa nu pleci de la premisa ca vei avea probleme - eu am avut un istoric cu probleme - tu nu ai de ce sa te temi!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am dat un ultim refresh inainte de a pleca dupa maimuta la gradi... Laeloo iti multumesc din suflet pt cuvinte, nu stiu ce fel de probleme au fost insa ma uit cat d emare si frumos e Stefanut si cat iti seamana...
Acum, Doamne fereste sa fie ceva in neregula, mie mi-e teama sa nu nasc daca toate caile sunt deschise... nu ma gandesc insa la rele

Fetelor eu va las pe ziua de azi, spor la treburi si la cumparatui si sa fiti cuminti cu totii!!!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

oferiti-ne hrana pt iepuras sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

da Mihaser in grecia au fost facute...am ramas placut surprinsa de frumusetea locurilor...

ms ylari...sa se duca la balamuc...

Cleo...hai ca scoatem majoretele pana cand...se hotaraste bb sa vina......si hai ca esti nostima, dar daca tine cu versuri maneliste le cautam si noi pt tine

ma duc in cora....nu stau la nici o coada, ca ma doare burta..uite asa o sa intru in fata...9 luni am stat la coada acum nu mai vreau si pace. fac cu ei

iulia 36s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 3 SAPTAMANI

http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by babyname

da Mihaser in grecia au fost facute...am ramas placut surprinsa de frumusetea locurilor...

ms ylari...sa se duca la balamuc...

Cleo...hai ca scoatem majoretele pana cand...se hotaraste bb sa vina......si hai ca esti nostima, dar daca tine cu versuri maneliste le cautam si noi pt tine

ma duc in cora....nu stau la nici o coada, ca ma doare burta..uite asa o sa intru in fata...9 luni am stat la coada acum nu mai vreau si pace. fac cu ei

iulia 36s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 3 SAPTAMANI

http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

chiar iti recomand sa te bagi in fatsa. Nu am facut-o niciodata, ca am vazut scandalurile... si m-am sictirit.
Doar la Cristim am avut parte de o surpriza: stateam la coada ca orice om (woama), si vine o angajata si ma baga ea in fatsa. Chiar mi-a facut obs: sa nu mai stati doamna, la coada!! (ii era frica ca nasc acolo???)

Ei, uite ca am bagat si drobul la cvuptor.
Aluatul de pasca e bine crescut...ma duc sa fac si umplutura si sa bag la cuptor si dupa aia inca un rand de majorete!!

Pt toata lumeaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor eu am plecat spre casa! Pentru ca am concediu si revin la birou doar pe 2 mai, nu cred ca mai am cum sa intru pe DC...sa nu ma dati disparuta!!!!

Stiu ca o sa am multe surprize de nasteri pina revin eu, asa ca eu va urez anticipat nasteri usoare si bebei sanatosi si super-mincaciosi!

In acelasi timp, cu ocazia Sfintelor Paste va urez toate cele bune de pe lume, multa sanatate, armonie si pace in familie!! Va pup pe toate!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Fetelor eu am plecat spre casa! Pentru ca am concediu si revin la birou doar pe 2 mai, nu cred ca mai am cum sa intru pe DC...sa nu ma dati disparuta!!!!

Stiu ca o sa am multe surprize de nasteri pina revin eu, asa ca eu va urez anticipat nasteri usoare si bebei sanatosi si super-mincaciosi!

In acelasi timp, cu ocazia Sfintelor Paste va urez toate cele bune de pe lume, multa sanatate, armonie si pace in familie!! Va pup pe toate!!!

John D. Rockefeller, Jr.

pup si tie!!!
odihna placuta,liniste si pace, si sa te bucuri de clipele petrecute alaturi de flacau!!

Mergi la inceput