Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 2
numeioana spune:
Mersi mult, Tinna! Sa stii ca am trimis si eu 3 poze cu David.
Si David are niste bubite miici pe fetisoara...cred ca sunt de la caldura. A mai avut mai demult si i-au trecut cu apa termala de la Avene.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
stancutza spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
fetelor, in prag de sarbatoare imi pun intrebari... am avut o luna grea, foarte grea:( am trecut cu totii prin belele de sanatate, ne-a ars la buzunar, ne-a bulversat psihic... acu sunt ca si handicapata:( nu pot pune piciorul jos, nu ma pot juca cu bruno, nu pot nici sa-l alaptez calumea pe sacha... sufar c aun caine batut:( casa mi-e intoarsa, ca vroiam sa fac azi curat. incepusem cu hainele d epus la spalat, ca atunci s-a intamplat pocinogul - am alunecat o treapta in spalatorie - si cumparaturi vroiam sa fac maine, sa fac salata de boeuf si un pui umplut, nu mai mult, ca nu tin Pastele in mod deosebit... acu...daca Dumnezeu mi-a dat pocinogu'... va intelege el ca...
noh, azi nu sunt tocma pe norishori roz, da trece maine dupa ce mai trag o tura de racnete la coborarea din pat:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Uf mai Miricut...da' ti-a dat Doamne-Doamne sa duci in ultima perioada! Mai am niste prieteni carora li se intamplau toate cele in prag de sarbatoare...isi spuneau si ei cu amaraciune ca DD ii incearca mai tare pe cei pe care ii iubeste mai mult...O sa treceti voi si peste asta, stii tu cum trec toate...hai nu mai plange, Pastele o sa fie frumos oricum pentru ca o sa fiti impreuna, o familie frumoasa si model pentru multe din noi! Daca nu e salata boeuf sau pui umplut, o sa fie ceva de la supermarket, la fel de gustos, si iti iei tu revansa cand o sa poti tzopai din nou! !
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
honey79 spune:
Avem Album foto nou, cu pozici noi !!!Calde...la oferta... pentru cine e interesat sa ne admire.
Aici: http://community.webshots.com/album/563204405vQdQqP?start=0
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
numeioana spune:
Honey, exact asa are si David!! Si zici ca e dermatita seboreica? Eu nu cred.,..pt ca sotul meu a avut dermatita seboreica si nu era asa... Era ca niste pete rosii si se descuama pielea...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
stancutza spune:
quote:
Originally posted by honey79
Cat despre apa termala, bebe Andrew are si el bubite multe pe toata fata.Nu stiu cum sa zic ca sunt. Nu se vad (decat daca te uiti tangent cu fatza lui),dar se simt... are fata zgrunturoasa.
Si acum vad ca ii ies si pe brate si pe bulanashe.
Am intrebat pediatra si a zis ca e "dermatita seboreica" si ca sa nu ma ingrijorez.
Ce diferenta e intre dermatita atopica si cea seboreica???
Vali
Eu nu pot sa vorbesc despre dermatita atopica, a explicat Irinouka frumos in capitolul trecut cred...cea seboreica e banala sa zic, si crustele de lapte de ex. tot dermatita seboreica sunt. Initial si noua ne-a recomandat pediatra apa termala pt dermatita seboreica, dar nu a trecut...pana nu am inceput sa o dam cu crema Stelaker de la Mustela. Sofia nu avea bubite, ci niste cruste galbui, in zona fruntii si a sprancenelor, se vede in unele poze mai vechi. Acum, ea are niste bubite mici pe fata, pot fi de la saliva pe care si-o tot plimba pe obraz, sau de la caldura...asta a zis pediatra in cazul ei. Daca pediatra care l-a vazut pe Andrew a zis ca e dermatita seboreica, probabil asta e. Doctorii nu se ingrijoreaza din cauza ei.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
honey79 spune:
Miri, scumpa... am citit ce ti s-a intamplat.
Pupici dulci la fata si... sper sa treaca pana la urmatorul control, ca sa nu fie nevoie de ghips.
Cat despre Sarbatori, sigur vor fi Fericite,fie ca ai salata si pui, fie ca nu, pentru ca esti impreuna cu familia ta frumoasa...
Ioana, Doamne ce frumos e David.Si ce mare s-a facut. Sunt geloasa!Andrew meu nu imi ia cum trebuie in greutate.
Am vazut pe mama-Iulia-cea-sexoasa. Nu am emoticon cu un fluierat din acela admirativ... Pupici.
Mai vroiam sa zic mult mai multe, dar sunt cu neuronu'n pioneze.
N-am dormit prea bine azi-noapte.Iar acum, in loc sa mer sa trag un pui de somn, am rufe la masina, am calcat deja un rand...
Sper sa le termin pana diseara.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Stancutza, nu stiu ce sa zic. Nu stiu cum sa explic mai bine, bubitele acelea.
Sunt multe, una langa alta, nu au nici un cap alb sau galbui...sunt mici mici, si se simt la atingere.Andrew nu mai are pielea aceea fina, de bebe, din cauza acestora.
La sprancene a avut si el crusta aceea galbena. A trecut de la sine, fara sa ii fi facut eu nimic.
Dar acum, vad ca da sa ii apara din nou.
I-am luat si eu de la Mustela gama Stelatopia: o apa (care nu ii prieste lui bebe, mi se pare ca ii face pielea mai rau , atunci cand ii dau cu ea) si crema...pe care o accepta ok.
Ma mir, caci ar trebui sa aiba acelasi efect doar.
Ioana... pediatra de aici asa a zis.. ca e un "fancy name... and it's called " dermatita seboreica" si ca sa nu ma ingrijorez.
Ca e de la caldura.
Aici au fost ieri de exemplu 33 grade Celsius.Eu pe Andrew il tin in Pampers si intr-o bluzita care ii ajunge pana la buric si e cu manecuta scurta.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Am pus pozele noi si la semnatura, sub denumirea "Andrew la 2 luni".
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Vali
alina023 spune:
Honey, este absolut delicios bebe Andrew!! In poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2333552790102058884RdOvqq imi vine sa-l pap cu tot cu gingiutele lui razarete.
Miri scump, eu iti zic doar ca se putea si mult mai rau. In urma cu 4 ani, in Duminica Pastilor, am gasit-o pe mamaia cazuta in camera ei din cauza unei comotii cerebrale. In a treia zi de Pasti a plecat dintre noi dupa niste experiente ingrozitoare in spitalele din Romania. Am iubit-o mult si inca o mai iubesc. Si totusi sunt impacata si sarbatoresc Pastele...Invierea Domnului!
Sunt sigura ca asa vei face si tu. Si te rog ai incredere ca totul are un scop, chiar daca noi nu il cunoastem si nu intelegem.
As vrea sa-ti trimit ceva din ce am facut azi bun bun. Stii vorba aceea de cartier, "a prostit-o foamea"? Aia sunt eu! Chiar si la ora asta prajituresc. Frateeee...parca nu am mai mancat dulce de ani de zile si trebuie sa fac acum de toate. Am luat-o razna!
Uite aici o praji pentru tine: http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/Prajituri/?action=view¤t=Picture219.jpg
Si pe bune ca daca imi dai adresa iti fac una (dupa Paste ca maine plec din Buc) si iti trimit prin posta. Se cheama colomba si e un fel de cozonac italienesc. Ce zici, te bagi?
Ellenut, iata mai jos reteta pt banana bread:
Ingrediente:
100g unt
140g zahar brun
2 oua mari
3 banane maricele coapte (impreuna trebuie sa cantareasca cca 450 g)
50g stafide (optional si 50g nuci)
150 ml lapte batut (sau iaurt de baut)
280 g faina
1 lingurita bicarbonat
50g zahar pudra
Etape:
1. Incalzeste cuptorul la 180 C. Unge o tava de chec si tapeteaz-o cu hartie de copt.
2. Intr-un castron mare, bate cu mixerul untul moale si zaharul, pana cand amestecul devine cremos. Adauga pe rand ouale (nut e ingrijora daca amestecul arata ca si cum s-ar fi taiat). Pune si piureul de banana, nucile, stafidele si laptele batut.
3. Cerne faina si bicarbonatul deasupra compozitiei de mai sus si amesteca usor, pana cand se omogenizeaza. Toarna in forma de chec si niveleaza suprafata.
4. Da la copt 1 ¼ ore, pana cand daca infigi o scobitoare in mijlocul prajiturii aceasta iese aproape uscata. Scoate din cuptor, lasa sa se racoreasca 10 min si apoi rastoarna pe un gratar.
Este absolut delicioasa si se poate pastra cateva zile.
Merg la briosele mele (acu' fac de ciocolata) si revin.
Daca ma ia gura pe dinainte si va fac pofta prea mare si vreti sa mai tac din gura cu prajiturile mele..spune-ti. Ca eu vorbesc cu voi ca-s numai cu Ana acasa si nu am cu cine altcineva ;))
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
miri_mik spune:
honey, e mortal andrew. acu l-am vazut si pe tatic...si, dah, seamana leit cu el:) tu n-ai prea fost p-acolo la conceptie:)
stancutsa, honey, kalosalina, tina, si restul fetelor - pe care sa-mi fie rushine ca nu le-amamintit, dar iar am citit in x- multumesc pentur pupici. imi prind bine:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png