Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

irinouka, da, isi murdarea caciulita, la performanta cu cearsaful nu am ajuns... Dar nu l-am surprins niciodata sa ii curga efectiv, am vazut numai ca era "intinsa" toata treaba pana la lobul urechii si imprejur avea cojite galbene uscate, urat mirositoare... Nu era cantitate mare, deci, dar mirosea naspa.

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Scuze, Irinouka.
Am scris in graba si n-am fost atenta.

Noi il asteptam pe tati sa vina de la munca..asa, in vreo ora jumate, ca apoi sa iesim la Festival, in oras.

Deja sora-mea s-a plictisit pe-aici, caci dupa cum i-am spus si inainte... nu prea e nimic de facut,around.
Mai ales ca eu n-am permis inca(abia azi mi-a venit prin posta Green Cardul) iar sotul e la munca pana in jur de 5-5:30.Pana servim cina, ne uitam la General Hospital se face seara.

Acum in weekend o sa iesim , desi eu inca n-am facut nimic de Paste.
Maine sa vopsesc 10 oua si sa fc un cozonac la msina de paine.
Cu salata de boeuf, ma mai gandesc...caci n-as vrea sa ii provoc dureri de burtica lui bebe. Mai degraba fac una de vinete cu ceapa verde.... poate nu o sa il afecteze asa de tare.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Of, fetelor, nu credeam ca un botez poate fi asa de emotionant... Eu am inima cat un purice, acuma imi fac playlistu' pentru restaurant... Si nu gasesc o melodie care mi-a luminat copilaria.... Era ceva cu "love is a bird, she needs to fly..." mai departe nu imi aduc aminte, stiu s-o fredonez, da' asta nu tine pe google Ma tot duce la "Frozen" a lui Madonna, da' asta era cantata de un tip de prin anii '90, unu' cu vocea ca a lui Tanita Tikaram, btw, o sa pun si "Twist in My Sobriety" la botez Ah! Si in sfarsit am gasit "Mais si tu n'existais pas" a lui Joe Dassin... Of, abia astept! O sa cante si Abba si BonneyM, but of course...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ei, Mitsule...ce vorbaret e Conrad. Si cat de frumos e, Doamne!!

Cat despre Botez, la noi nu o sa fie asa emotionant.Dar important e ca Andrew va deveni crestin.
Mi-as fi dorit sa fim in Romania si sa avem tot familionul aproape, dar... suntem mult prea departe, bebe este mult prea micut , plus ca... ne-ar costa si foarte mult drumul.

Esti pe sufletul meu cu muzica, din ce vad eu :Abba,BoneyM...ehehei, ale tineretii valuri.
Mai nou fredonez "Dur,dur d'etre bebe" - Jordy, caci se pare ca ii place lui Andrew.
De Cutiutele muzicale e plictisit.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

bishule, mersi de detalii. sa vedem ce-o mai fi in zilele urmatoare. sper din inima sa fie ok pana la urma.

abba, boney M...baga si un A-HA macar, pt sufletul meu, ce zici? :-)

honey, zici tu acum ca nu va fi emotionant botezul, da' sigur o sa ti se inmoaie genunchii si o sa tremuri toata. ca asa se-ntampla. te emotioneaza si 5 minute amarate cat dureaza o cununie civila, d'apoi crestinarea copilului tau despre care inca nu iti vine sa crezi ca exista, ca e langa tine, ca-l poti tine in brate. o sa vezi ca va fi foarte frumos. e momentul VOSTRU, e sarbatoarea voastra si asta conteaza cel mai mult, nu numarul invitatilor sau locul unde se produce evenimentul.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

irinouka, , merciii! Uitasem de Forever Not Yours, one of my favourites de altfel... Si am gasit Amanda Lear, Copacabana, horray! vai, o sa fie acolo o invalmaseala... Stiluri peste stiluri, ca sa nu spun ca o sa primesc invitatii pe muzica africana, asa am stat eu si m-am gandit

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ce frumos gangureste bebe c!!!

gata, am cedat...tre' sa ma duc la culcare. pupici si pe maine! o noapte cat mai linistita va doresc!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

honey, da, e vorbaret cand vrea el... Si da, imi place mult muzica aia, ca am crescut pe ea si pe muzici de genul Tom Jones, the Beattles, etc etc. Nu stiu cat de bine se vor simti invitatii, though...

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Gata, am terminat de uploadat, www.youtube.com/watch?v=8KwSV93Ho1A" target="_blank">asta este cel cu lingurita, sa dati volumul mai mic, ca plange si www.youtube.com/watch?v=sr_YBVEje1c" target="_blank">asta este cel cand vede zanganeaua... Imi pare rau ca nu se vede clar, ca se uita la ea foarte concentrat, isi mai lua privirea, apoi o studia iar cand o auzea, etc.

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Asa, am innoit si semnatura!

Filmulete noi: www.youtube.com/watch?v=JEhKzK2CwhE" target="_blank">Clip1, www.youtube.com/watch?v=8KwSV93Ho1A" target="_blank">Clip2, www.youtube.com/watch?v=sr_YBVEje1c" target="_blank">Clip3
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput